Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ



Συγκίνηση και ανατριχίλα προκαλεί ένα video το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 26 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Φέγενορντ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το «παρών» στο «Ντε Κάιπ» έδωσαν πολλοί οπαδοί της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ανάμεσά τους και ο 54χρονος Ρούι Μαρκ. Ο πιστός οπαδός της ομάδας του Ρότερνταμ έπασχε από μια θανατηφόρο ασθένεια και οι γιατροί του είχαν δώσει μόλις λίγες ημέρες ζωής.

Όμως, ο Μαρκ είχε μια τελευταία επιθυμία. Να βρεθεί στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Φέγενορντ. Όπως και έγινε.

Συνοδευόμενος από τον γιο του και μερικούς φίλους του, ο Ρούι βρέθηκε τελικά στο γήπεδο, κατάφερε να σηκωθεί από το φορείο και να σταθεί όρθιος γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομοϊδεάτες του ενώ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σταμάτησαν την προπόνησή τους γυρίζοντας προς το σημείο όπου στεκόταν.

Η συγκίνηση του 54χρονου οπαδού της Φέγενορντ ήταν έκδηλη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν οι υπόλοιποι οπαδοί σήκωσαν πανό στο οποίο ήταν ζωγραφισμένος ο ίδιος.


Έχοντας πραγματοποιήσει την επιθυμία του, ο Ρούι Μαρκ «έφυγε» ήρεμος από τη ζωή τρεις ημέρες αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου