Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΒΟΥΛΓΑΡΟΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ


Δεν στέφτηκε από επιτυχία η επιστροφή μας στα πονταρίσματα.Από την τριάδα μας πιάσαμε μόνο το άντερ της Τούμπας,ενώ και η Ζούλτε Βάγκερεμ έχασε 2-0 από την Αιντχόβεν .Συνεχίζουμε και σήμερα με προκριματικά champions league αλλά και δύο σημεία από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.




ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΟΒΕΡ: Η Φλουμινένσε έχει φέρει οβερ και στα πέντε εντός έδρας ματς που έχει δώσει.Η Κρουζέιρο είναι πρωτοπόρος και προέρχεται από σερί τριών συνεχόμενων νικών,και  έχει εφτά οβερ σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΓΚΡΕΜΙΟ ΟΒΕΡ:  Η Κορίνθιας έχει το απίστευτο εννιά αντερ σε εννιά ματς,κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει αυτό το σερί,η Γκρέμιο έχει δύο οβερ στα τελευταία τρία ματς και δείχνει να έχει βρει ρυθμό επιθετικά αφού έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε ματς.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1: η Παρτιζάν έχει πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα,έχει ξεπουλήσει τα αστέρια της,έχει ξεμείνει με δύο-τρεις έμπειρους και το υπόλοιπο ρόστερ αποτελείται από νεαρούς παίχτες.Στον προηγούμενο γύρο τρόμαξε για να αποκλείσει την αδύναμη Σιράκ από την Αρμενία(1-1 με γκολ στις καθυστερήσεις στην Αρμενία και 0-0 στην Σερβία). Ο κόσμος βράζει κατά τις διοίκησης με αφορμή την πώληση του 18χρόνου Μίτροβιτς στην Άντερχλετ. Από την άλλη η Λούντογκορετς πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην Βουλγαρία, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της,έχει να χάσει από τον Μάρτιο του 2012,έχει στο ρόστερ τους αρκετούς Βούλγαρους διεθνείς αλλά και αρκετούς ξένους κυρίως Βραζιλιάνους.

τριάδα απόδοση 7,37
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΟΒΕΡ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΓΚΡΕΜΙΟ ΟΒΕΡ
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1



 ΣΕΛΤΙΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 2 : Θα πάω με την κόντρα της Σέλτικ,είναι καλύτερη ομάδα πέρυσι έφτασε στους 16 του champions league,αλλά θεωρώ πως αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμη σε αντίθεση με την Έλφσμποργκ που βρίσκεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς με το πρωτάθλημα στην Σουηδία να βρίσκετε στο μέσον του.Οι Σουηδοί πέρασαν άνετα το εμπόδιο της Λετονικής Νταουγκάβα πετυχαίνοντας 11 γκολ. Οι Κέλτες βασίζονται σήμερα πολύ στον Σαμαρά αφού ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Χούπερ αποτελεί παρελθόν(Νόριτς).Διαφορές ανάμεσα στο επίπεδο των δύο πρωταθλημάτων δεν είναι μεγάλες,ρωτήστε και την Σκωτζέζικη Χιμπέρνιαν που έφαγε εφτά γκολ εντός έδρας από την Σουηδική Μάλμε.Το διπλό στο 6,00 αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου