Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΦΕΡΕ 93.000 ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


H ομάδα ποδοσφαίρου CS Hammam-Lif της Τυνησίας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, θα έπαιζε χωρίς τον 12ο παίχτη!

Η ομάδα είχε ανάγκη όλη την υποστήριξη και τα κίνητρα που θα μπορούσε να πάρει από τους οπαδούς της, λόγω όμως των μέτρων ασφαλείας, η κυβέρνηση της Τυνησίας, απαγόρευσε τους θεατές σε όλα τα Football League παιχνίδια, αναγκάζοντας τις ομάδες να παίζουν σε άδεια, σιωπηλά γήπεδα.

Για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, το δημιουργικό γραφείο Memac Ogilvy στην Τυνησία, δημιούργησε μια εφαρμογή για κινητά, που τα συνδέει  με 40 γιγαντιαία ηχεία στο γήπεδο, επιτρέποντας στους οπαδούς να πανηγυρίσουν από το σπίτι και να ακούγονται στο γήπεδο!


Με την εφαρμογή, οι οπαδοί ήταν σε θέση να τραγουδούν, να φωνάζουν, να χειροκροτούν και όσο πιο πολλοί έκαναν χρήση του πλήκτρου που σου παρέχει το app, τόσο πιο δυνατά αντηχούσαν οι φωνές στο φαινομενικά άδειο γήπεδο.

93.100 θεατές έγιναν χρήστες του app The 12th Man και κατάφεραν να μεταφέρουν τον παλμό τους στις άδειες κερκίδες του γηπέδου.


To video είναι εντυπωσιακό .



ΠΗΓΗ http://www.scouter.gr/

2 σχόλια: