Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ EXOYME AΓΩΝΑ ΑΚΟΜΑ


μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την Έλενα στην παραλία...αξίζει να πάτε



Μια χαρά κύλησε η χτεσινή μέρα με την τριαδούλα μας να πληρώνει σε απόδοση 7,60.Στο confederations η Βραζιλία είναι η αλήθεια πως με φόβισε πολύ,γιατί κέρδισε πολύ εύκολα την Ιαπωνία που είναι και η μία από τις επιλογές μου για κατάκτηση.Βέβαια το ματς της έκατσε πολύ καλά αφού έβαλε γκολ στην πρώτη φάση του ματς.Έχει ψωμί πάντως η διοργάνωση και θα μας απασχολήσει και σήμερα.

ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΟΒΕΡ: τι θέλει η Ακτή για να κάνει το παιχνίδι τους?χώρους,θα βρει πολλούς σήμερα αφού στην Τανζανία ονειρεύονται πρόκριση και για να το πετύχουν θέλουν μόνο νίκη.Βούτυρο στο ψωμί για τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της Ακτής,που θέλει την νίκη για να σφραγίσει από σήμερα την πρόκριση.Η Ακτή σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου και η Τανζανία έχει τρία στα τέσσερα οβερ.


ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Σε δύσκολη θέση και οι δύο,παρόλο που ξεκίνησαν φαβορί στον όμιλο η Λιβύη είναι αυτή που έχει την πρωτιά και έχει κάνει το σημερινό ματς φωτιά και για τους δύο.Ειδικά οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη σήμερα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους.Θα πάμε με το γκολ-γκολ.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Καβάνι,Σουάρες πιστεύω θα βάλουν ένα γκολ...τώρα στην άμυνα με τον Λουγκάνο να μην μπορεί να στρίψει πιστεύω έχουν και οι Ισπανοί ένα γκολ.


τριάδα απόδοση 8,19
ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΟΒΕΡ
ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


ΜΕΞΙΚΟ-ΙΤΑΛΙΑ Χ:πολύ ισορροπημένο ζευγάρι.Η Ιταλία πάει πολύ κουρασμένη και με πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως παραδέχτηκε και ο Πραντέλι.Το Μεξικό το 2013 έχει δώσει 9 ματς και έχει φέρει 8 ισοπαλίες και μάλιστα οι  πέντε με 0-0.Σφιχτό ματς περιμένω και το Χ μοιάζει πιθανό.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ Χ: η Ραφαέλα θέλει ένα πόντο για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή της.Η Νιούέλς με νίκη σήμερα εξασφαλίζει τουλάχιστον το μπαράζ για τον τίτλο...ότι και να κάνει η Ρίβερ.Η ισοπαλία σήμερα πάντως δεν την καταστρέφει αφού θα κρατάει την τύχη στα χέρια της....γιατί την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Αρχεντίνος Τζούνιορς,οπότε με ισοπαλία σήμερα και νίκη την επόμενη εβδομάδα κατακτά τον τίτλο....Αν δει τα δύσκολα η παρέα του Σκόκο πιστεύω θα συμβιβαστεί με το βαθμό.


δυάδα απόδοση 10,05
ΜΕΞΙΚΟ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ Χ

2 σχόλια:

  1. Είσαι δημοσιογράφος και πρέπει να προσέχεις την ορθογραφία σου... οπότε διόρθωσε το "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ" και γράψε "ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ"! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο,σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.

      Διαγραφή