Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΛΠΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ


Ο σχεδιασμός της Ελπίς Βραστάμων για την καινούρια χρονιά βρίσκεται σε εξέλιξη.Κύριο μέλημα  του ΔΣ που δεν άλλαξε σε σχέση με πέρυσι,είναι να κρατήσει τον κορμό της ομάδας που κέρδισε την άνοδο  για την 'Α κατηγορία της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στόχος της ομάδας που μετά από 14 χρόνια επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία της Χαλκιδικής θα είναι να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο με στόχο την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να κινδυνέψει.

για τρίτη χρονιά στην ομάδα ο Γιώργος Βούλγαρης

Ο Γιώργος Βούλγαρης θα συνεχίσει στην ομάδα ως προπονητής-παίχτης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.Ο Γιώργος Άστεριάδης θα είναι και φέτος ο ηγέτης της άμυνας αφού συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα. Οι Κακούρος Γιώργος,Σουσούρας Γιάννης θα είναι και φέτος στο ρόστερ επίσης.Σαν μεταγραφή μπορεί να μετρήσει και η επιστροφή του Μορφούλη Νόντα που είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ξανά μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός γηπέδων όλη την περσινή χρονιά.

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα προς το παρών ο Νικολαΐδης Κώστας έμπειρος τερματοφύλακας από την Ορμύλια και ο 23χρόνος ακραίος αμυντικός Ηρακλής Νικολαΐδης που έχει αγωνιστεί στην Δόξα Ορμύλιας και την Μεταμόρφωση.
Κώστας Νικολαΐδης



Πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού που έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα  βρίσκεται η ομάδα με πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα της 'Α κατηγορίας.Κάποιες λεπτομέρειες μένουν για να μπορέσει να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Τσίκουλας Νίκος(τερματοφύλακας),Τσεπάνης Δημήτρης και υπάρχει εκρεμότητα με τους Πιπέρα Σάκη και Παπαβασιλείου Γιάννη.

Την Κυριακή 30/06/2013 το βράδυ και την Δευτέρα 01/01/2013  το ΔΣ της  ΕΛΠΙΣ σας καλεί στο πανηγύρι των Αγιών Αναργύρων στα Βράσταμα. Το καφενείο θα λειτουργήσει από την ομάδα,στο χώρο θα υπάρχει λαϊκή ορχήστρα και θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά  με πολλά δώρα.


το εξωκλήσι των Αγίων Αναργυρών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου