Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ...ΣΙΕΣΤΑ ΤΟΥΣ(UPDATE)


τους κερδίζουν αρχικά οι πιτσιρικάδες μας...και το βράδυ οι Σαμουράι.

Με μεγάλη απογοήτευση είδα την Πέμπτη την Νιγηρία να χάνει από την Ουρουγουάη και να ελαχιστοποιεί τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία,αλλά η κλάση των σταρ της Ουρουγουάης μίλησε και η γκολάρα του Φορλάν έκανε την διαφορά.Στο άλλο ματς οι Ισπανοί χωρίς ίχνος τσίπας πάνω τους έβαλαν δέκα γκολ στην Αϊτή...
Σήμερα θα επιλέξουμε μια δύαδα,σε μια προσπάθεια να πιάσουμε τους Μεξικανούς στην σιέστα τους.


έχουν εμπειρίες οι παίχτες μας
ΜΕΞΙΚΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΡ: πρεμιέρα για την εθνική μας ομάδα κάτω των 20 στο μουντιάλ που διεξάγεται στην γειτονική μας Τουρκία.Για πρώτη φορά στην ιστορία παίρνουμε μέρος σε αυτήν την διοργάνωση,και η ομάδα αποτελείται σχεδόν από τους ίδιους που έφτασαν πέρυσι ως τον τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έχασαν από την Ισπανία.Αυτό δημιουργεί ομοιογένεια στην ομάδα και θα είναι το όπλο μας,όπως δήλωσε και ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας. Οι απουσίες του Μαυρία και του Φούντα μας στερούν ποιότητα μεσοεπιθετικά και σίγουρα θα βασιστούμε στην καλή μας αμυντική λειτουργία. Οι περισσότεροι από τους παίχτες μας έγραψαν πολλές συμμετοχές στις ομάδες τους...(Μπουγαίδης,Κουρμπέλης,Σταφυλίδης,Κούρος,Γιαννιώτας,Κωνσταντινίδης),ενώ και οι Τριανταφυλόπουλος,Διαμαντάκος,Μπαλας,Μπακασέτας,Μπουχαλάκης) πήραν ευκαιρίες.Μην ξεχνάτε και τον Καπίνο στο τέρμα που μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έπαιξε αλλά είναι φοβερός τερματοφύλακας.Το Μεξικό σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το φαβορί του ομίλου και η ομάδα τους ήταν πρωταθλήτρια κόσμου το 2011 σε ηλικίες κάτω των 17 στην διοργάνωση που έγινε όμως το Μεξικό.Όλοι οι παίχτες τους αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα και δεν έχουν πολλές συμμετοχές....Εγώ θα πάω με το αντερ..που πληρώνει 2,10 και πιστεύω αξίζει αφού η εθνική μας θα προσπαθήσει σφιχτό ρυθμό,εξάλλου την πρόκριση θα πάρουν και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων που σημαίνει ότι με 4 πόντους έχεις προκριθεί.Το 7,00 που βρήκα για νίκη της εθνικής μας στην BET365 είναι πρόκληση και θα το παίξω ,χωρίς βέβαια να ξέρω την δυναμική του Μεξικό.

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1: έχουν αποκλειστεί και οι δύο από την συνέχεια,αλλά υπάρχει μι διαφορά μεταξύ τους.Η Ιαπωνία έκανε τρομερή εμφάνιση με την Ιταλία και έχασε πάρα πολύ άδικα την νίκη.Αντίθετα το Μεξικό και στα δύο ματς ήταν τραγικό,οι παίχτες του δεν είχαν όρεξη και έδειχναν να κάνουν αγγαρεία.Θα πάω με τον άσσο,ελπίζοντας να δω μια παρόμοια εμφάνιση με το ματς της Τετάρτης από τους Σαμουράι..


δυάδα απόδοση 5,00
ΜΕΞΙΚΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΡ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1

μονό αποδεκτό απόδοση 7,00
ΜΕΞΙΚΟ-ΕΛΛΑΔΑ 2



UPDATE ΒΡΑΔΥΝΟ
Η εθνική μας μας δικαίωσε και μας πλήρωσε το τεράστιο εφταράκι...με την νίκη της επί του Μεξικό. Χάλασε όμως το αντερ και έτσι δεν μας έμεινε κάτι για το βράδυ.Για αυτό θα κάνουμε μια καινούρια δυαδούλα.'Ασο την Ιαπωνία όπως είχαμε πει από το πρωί και θα προσθέσουμε το αντερ από το μεγάλο ματς Ιταλία-Βραζιλία.Μόλις είδα τις εντεκάδες και ο Πραντέλι κατεβάζει την ομάδα με γεμάτο κέντρο και χωρίς τους Πίρλο και Ντε Ρόσι,ενώ η Βραζιλία έχει την ίδια εντεκάδα,με την θέση απλά του τιμωρημένου Παουλίνιο να παίρνει ο Χερνάνες. Η Βραζιλία και με ισοπαλία μένει πρώτη όποτε δεν θα ανοιχτεί...και η Ιταλία θα προσπαθήσει να το κλέψει το ματς.Βλέπω λίγα γκολ σε ματς υπομονής με το αντερ να πληρώνει 2,00.

δυάδα απόδοση 4,80
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1
ΙΤΑΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΝΤΕΡ

πρώτο γκολ απόδοση 8,00
ΧΟΝΤΑ(ΙΑΠΩΝΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου