Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΤΗ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΕΤΟΙ


με χαδιάρικη διάθεση θα αντιμετωπίσουν τους παίχτες της Ταιτής...οι Ισπανοί

Πολύ έξω πέσαμε χτες,ειδικά με το Μεξικό που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την Βραζιλία και έχασε με κατεβασμένα χέρια.Αντίθετα η Ιαπωνία ήταν εξαιρετική και στην κυριολεξία πάτησε την Ιταλία σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα,αλλά ένα δεκάλεπτο αδράνειας της στοίχισε τρία γκολ...και στο τέλος ενώ πίεζε ασφυχτικά για να βάλει το τέταρτο έχοντας διπλό δοκάρι...δέχτηκε το τέταρτο σε αντεπίθεση.
Σήμερα είναι το μεγάλο ματς για την Νιγηρία(η επιλογής μας για κατάκτηση) που θα κρίνει την πορεία της στην διοργάνωση.


ΝΙΓΗΡΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1Χ: δεν γίνεται να μην στηρίξουμε την επιλογή μας...Με τους σούπερ αετούς θα πάμε που είναι 21 ματς αήττητη και μπορούν τουλάχιστον να μην χάσουν από την Ουρουγουάη.Το 4,50 στον άσσο είναι εξαιρετικό αλλά και 2,10 στο 1Χ είναι καλό.Οι παίχτες της Νιγηρίας είναι καλύτεροι στα τρεξίματα και πιο δυνατοί στις μονομαχίες,μπορούν να κοντράρουν την πιο ποιοτική ομάδα των Λατινοαμερικάνων. Η αργή άμυνα της Ουρουγουάης θα έχει πρόβλημα με τους γρήγορους επιθετικούς της Νιγηρίας...Για σκόρερ η βολίδα που ονομάζεται Αχμέντ Μούσα,με την Ταιτή είχε δύο ασίστ και δύο πολύ καλές ευκαιρίες.


ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΑΙΤΗ UNDER 8,5: με δέκα νέα πρόσωπα θα παραταχθεί σε σχέση με το πρώτο ματς η Ισπανία σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κοντέρ θα γράψει πολλά για την συμπαθέστατη Ταιτή. Θα πάμε με  το αντερ 8,5...ελπίζοντας να δείξουν οίκτο οι παίχτες της Ισπανίας,από ένα σημείο και μετά δεν θα έχει και νόημα να βάλουν παραπάνω.Ευκαιρία να ξεσκουριάσει ο Τόρες...


δυάδα απόδοση 3,75
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1Χ
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΑΙΤΗ UNDER 8,5

δυάδα απόδοση 10,50
anytime scorer Αχμέντ Μούσα(Νιγηρία)
χατ-τρικ Τόρες(Ισπανία)

H ANAΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ AΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Νιγηρία. Η κάτοχος του Κόπα Άφρικα πάει με κεκτημένη ταχύτητα στην Βραζιλία.Ο προπονητής Κεσί ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο στο Κόπα Άφρικα να αφήνει έξω μερικά από τα αστέρια της ομάδας και να βασίζεται σε πολλούς νεαρούς παίχτες από τον εγχώριο πρωτάθλημα και η συνταγή του είχε επιτυχία. Δεν υπάρχουν βεντέτες στην ομάδα,όπλο της είναι το η δύναμη το presing και το πάθος,για αυτό και αρχηγός είναι ο Μίκελ της Τσέλσι. Για τους περισσότερους παίχτες στο ρόστερ αυτή είναι η ευκαιρία τους να κάνουν το μεγάλο βήμα...το κίνητρο θα είναι τεράστιο.Μέσο όρο ηλικίας έχουν τα 23...το μάτι θα γυαλίζει,φανταστείτε διαφορά κινήτρου για παράδειγμα ανάμεσα στον Τσάβι και ενός παίχτης της Νιγηρίας. Υπήρξε ένα θεματάκι ανάμεσα στην ομοσπονδία και τους παίχτες,που δεν συμφώνησαν στα πριμ,αλλά λύθηκε.Θα ποντάρω στην κατάκτηση της διοργάνωσης την Νιγηρία σε απόδοση 50,00 που δίνει ο ΟΠΑΠ...στις υπόλοιπες εταιρείες δίνει γύρω στο 25,00.Πολύ καλή χρονιά έκανε ο Αχμέντ Μούσα με την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ με 15 γκολ και πληρώνει 100,00 για πρώτος σκόρερ στον ΟΠΑΠ και έχει στα συν του παίζουν με την Ταιτή...μπορεί να βάλει δύο γκολ σε αυτό το ματς.


κατάκτηση ΝΙΓΗΡΙΑ απόδοση 50,00   ΟΠΑΠ
κατάκτηση ΙΑΠΩΝΙΑ απόδοση 35,00   ΟΠΑΠ
πρώτος σκόρερ ΟΚΑΖΑΚΙ(ΙΑΠΩΝΙΑ) απόδοση 51,00  ΒΕΤ365
πρώτος σκόρερ ΑΧΜΕΝΤ ΜΟΥΣΑ(ΝΙΓΗΡΙΑ) απόδοση 100,00 ΟΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου