Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...(ΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΝΣΟ)


μπορεί να βρεθεί στην τριάδα ο Αλόνσο με την Φεράρι του

Το  γυροφέρναμε το ταμείο τις δύο τελευταίες μέρες και δεν μας καθότανε...χτες ήρθε η ώρα του λοιπόν και την βγάλαμε την τριάδα μας.Σήμερα κανονικά θα ήταν η τελευταία μέρα πονταρίσματος για την φετινή χρονιά...αλλά τελικά δεν θα είναι.Το παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 είναι μια διοργάνωση που παρακολουθώ από κοντά,έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια και όσο αυτό συνεχίζεται θα συνεχίσω και εγώ το ποντάρισμα.Αύριο μάλιστα θα ετοιμάσω μια μικρή ανάλυση των ομάδων που προκρίθηκαν στους 16...Σήμερα μια τριαδούλα με φόρμουλα-1 μέσα και Αλόνσο.


ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ να τερματίσει στο πόντιουμ(τριάδα): O Aλόνσο με την Φεράρι του ξεκινάει από την δέκατη θέση.Ο Ισπανός μπορεί να μην έχει το πιο γρήγορο μονοθέσιο,αλλά η Φεράρι είναι από τις πιο αξιόπιστες και ποτέ δεν εγκαταλείπει από μηχανικό πρόβλημα.Μπορεί άνετα να φτάσει στην τριάδα...

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ ΟΒΕΡ: οι έξι από τις εφτά εκτός έδρας εμφανίσεις της Στάμπαεκ φέτος ήρθαν οβερ και μάλιστα οι πέντε ήταν και οβερ 3,5.Η προϊστορία έχει και αυτή οβερ με  τέσσερα σε πέντε ματς.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΤΑΛΙΑ ΟΒΕΡ: Στους μικρούς τελικούς συνήθως βλέπουμε πολλά γκολ,αφού οι δύο ομάδες δεν παίζουν με σκοπιμότητα και παίζουν ελεύθερα...Κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα.

τριάδα απόδοση 6,26
ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ να τερματίσει στο πόντιουμ(τριάδα)
ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ ΟΒΕΡ
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΤΑΛΙΑ ΟΒΕΡ


Στον τελικό θα πάω με ένα ειδικό στοίχημα...πιστεύω ότι θα το σηκώσουν οι Ισπανοί με πρωταγωνιστή τον Τόρες και θα πάω με τον συνδυασμό πρώτο γκολ Τόρες και νίκη Ισπανίας που πληρώνει 9,00.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
παίχτης που θα σκοράρει πρώτος- Τόρες & τελικό αποτέλεσμα Ισπανία απόδοση 9,00


ο δεύτερος Φερνάντο που πιστεύουμε σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου