Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ(update)



Το πιο μικρό σημείο χάθηκε χτες στην καλή μας τριάδα το οβερ του 1,60 στο Βιγιαρέαλ-Αλμερία....Δεν έχουμε πολύ χρόνο για δάκρυα πάμε να δούμε τι παίζουμε σήμερα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Δεύτερο φιλικό στην Λατινική Αμερική για την Γαλλία μετά την ήττα με 1-0 από την Ουρουγουάη την Τετάρτη.Έκαναν τόσο δρόμο θα βάλουν ένα γκολ σήμερα...παίζει και ο Μπενζεμά.Η Βραζιλία φέρνει μόνιμα γκολ-γκολ επί Σκολάρι εκτός από το 4-0 επί της Βολιβίας...


ΜΠΕΝΙΝ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Για να μην χάσουν επαφή με το πρωτοπόρο Μαλί θέλουν νίκη σήμερα...Έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς του ομίλου μέχρι τώρα...Στην Αλγερία το ματς έληξε 3-1.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ(U21)-IΣΠΑΝΙΑ(U21) OBΕΡ: πολύ ταλέντο και στους δύο,αλλά οι Γερμανοί είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα με 3-2 από την Ολλανδία δεν έχουν περιθώριο ήττας σήμερα...Ο Ίσκο με τον Μουνιάν και τον Μοράτα,όμως στην κόντρα θα κάνουν παπάδες...οβερ.


τριάδα απόδοση 6,78
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΕΝΙΝ-ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ(U21)-IΣΠΑΝΙΑ(U21) OBΕΡ


τριάδα ρίσκου απόδοση 13,20
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΟΒΕΡ(η μία πάει για πρωτάθλημα και άλλη πέφτει,θέλουν μόνο νίκη.)
ΝΙΓΗΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ 2(ανύπαρκτος ο Νίγηρας,η Μπουρκίνα που έφτασε μέχρι τον τελικό του Κοπα Άφρικα έχει την ποιότητα να περάσει με διπλό,4-0 το πρώτο ματς)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ 1(με Ροναλντίνιο στην σύνθεση της,η Μινέιρο ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτης της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τρεις αποτυχίες)


UPDATE ΜΕ FOOTBALL LEAGUE
Τελευταίο χαρτί για Νίκη Βόλου και Ηρακλή το μεταξύ τους ματς..πάμε με το οβερ. Νίκη για τον Παναιτωλικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου,λόγω της κούρασης που θα έχουν οι μεγάλοι σε ηλικία παίχτες του φιλοξενούμενων..

δυάδα απόδοση 5,01
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΒΕΡ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου