Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ ME TO LIVE SCORE ΑΝΟΙΧΤΟ



Το οβερ στο Γκλάντμπαχ -Σάλκε δεν ήρθε ποτέ και δεν βγάλαμε την τριαδούλα δυστυχώς. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για όλο το διήμερο,ας ελπίσουμε ότι αύριο μαζί με το κατσικάκι στη σούβλα θα πληρωθούμε. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας που διαβάζετε,αύριο που και που θα ρίχνετε μια  ματιά και στο Live Score στο κινητό σας.Να μην πω για σήμερα το βράδυ στην εκκλησία που θα περιμένουμε να κλείσει η τριάδα μας με την Λα Κορούνια...Λα Κορούνια Ανέστη θα λέμε...


ΣΟΣΟ-ΛΟΡΙΑΝ 1: Η Σοσό βλέπει σαν τελικό το σημερινό ματς στην μάχη που δίνει για την σωτηρία της. Θα έχει και ψυχολογία σίγουρα μετά το εκπληκτικό 3-3 που πήρε μέσα στην έδρας της Λιλ,με   το σκορ στο 79' να είναι 3-0.Η Λορίαν το μόνο που θέλει σήμερα είναι να μην έχει απώλειες ενόψει του δικού τους τελικού την Τετάρτη(ημιτελικός κυπέλλου με την Εβιάν).Άσσος κινήτρου λοιπόν για τους γηπεδούχους.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ 1: Σε φοβερή κατάσταση η γηπεδούχοι,έχουν βάλει πλώρη για την τρίτη θέση που οδηγεί στο champions league.Με νίκη σήμερα μπορεί να κάνει εύκολα το απόλυτο στα τελευταία τρία ματς αφού έχει πανεύκολο πρόγραμμα.Η Ρόμα έχει τραγική άμυνα και δεν καίγεται τόσο στο πρωτάθλημα αφού έχει τον τελικό κυπέλλου με την μισητή Λάτσιο.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ: H Λα Κορούνια είναι αήττητη στα τελευταία 6 ματς και παλεύει για την σωτηρία της και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της στη σεζόν.Η Ατλέτικο περιμένει τον τελικό κυπέλλου με την Ρεάλ...αφού στο πρωτάθλημα θα βγει σίγουρα τρίτη. Την Τετάρτη ταξίδεψε στο μακρινό Αζερμπαιτζάν για φιλικό ματς...κάτι που δείχνει την χαλαρότητα της,αν οι γηπεδούχοι δεν είχαν δύο καλές απουσίες θα πήγαινα με σκέτο άσσο.

τριάδα Σαββάτο 1 απόδοση 6,86
ΣΟΣΟ-ΛΟΡΙΑΝ 1
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ 1
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ




ΧΑΛ-ΚΑΡΝΤΙΦ Χ2: Η Χαλ θέλει την νίκη για πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο,αν κάνει γκέλα και κερδίσει η Γουότφορντ θα καταλήξει τρίτη.Η Χαλ είναι πνιγμένη στο άγχος,έχει να σκοράρει τρία ματς και η Κάρντιφ που έχει πάρει το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να χαριστεί αφού ο προπονητής  της Μακάι είχε άσχημο πέρασμα από τους γηπεδούχους παλιότερα και έφυγε με πικρία.Βλέπω κηδεία ...με τους πρωταθλητές να πληρώνουν πολύ καλά.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ ΟΒΕΡ: Η Σεν Γκάλεν τρώει και βάζει γκολ στα τελευταία ματς πολύ εύκολα...η Γιουνκ Μπόις μπορεί να βοηθήσει...η παράδοση είναι μαζί μας με 10 οβερ στα τελευταία 14 ματς.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ 1 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ: Μόνο νίκη θέλει η Τότεναμ άνετη και ωραία η Σαουθάμπτον που παίζει επιθετικά και θα βοηθήσει να δούμε ένα ωραίο ματς με γκολ και τους ΄΄πετεινούς'' στο τέλος να πανηγυρίζουν.

τριάδα Σάββατο 2 απόδοση 7,89
ΧΑΛ-ΚΑΡΝΤΙΦ Χ2
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ ΟΒΕΡ
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΑΜΤΟΝ 1 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ





τριάδα διημέρου απόδοση  6,41
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ 1(η Λεβάντε απλά συμμετέχει στο πρωτάθλημα και η Μαγιόρκα παίζει την σωτηρία της)
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΟΒΕΡ(η Βαγιεκάνο παίζει επιθετικά και δεν θα χαριστεί στην Σαραγόσα που θέλει μόνο νίκη και έχει 5 οβερ στα τελευταία 6 )
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(η Καισέρισπο βρίσκει δίχτυα στα τελευταία 6 και η Τραμζονσπόρ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες....από ένα γκολ σε ένα ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες)

τριάδα διημέρου απόδοση 5,59
ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1(το ξέσπασμα της πρωταθλήτριας)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΕΤΙΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(η Μπέτις είναι καλή στην κόντρα)
ΡΕΑΛ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(η Βαγιαδολίδ σκοράρει στα τελευταία 6)

σύστημα 4-5-6 απόδοση 374,18
ΙΝΒΕΡΒΕΣ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ 2(η Μάδεργουελ πετάει η Ινβερνές σέρνεται)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ Χ(πολλές απουσίες και οι δύο το Χ μια χαρά θα τους πέσει)
ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ -ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1(με νίκη βγαίνουμε champions league)
ΡΕΜΣ -ΑΖΑΞΙΟ Χ(τους βολεύει και τους δύο)
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1(η Κολωνία παραπατάει η Μπόχουμ με ψυχολογία για την σωτηρία)
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΛΕΣΤΕΡ 1(η Λέστερ έχει μία νίκη στα τελευταία 12 και δεν δικαιολογεί την παρουσία της στα πλέιο οφ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου