Κυριακή 26 Μαΐου 2013

H MEΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

και στο live θα χτυπήσουμε


Η Μπάγερν ήταν καλύτερη και δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο,αλλά η Ντόρτμουντ το πάλεψε ως το τέλος.Λίγο ο Ρόμπεν στο πρώτο ημίχρονο ,λίγο ο Ντάντε με την βλακεία του,μας χάλασαν τις επιλογές (Μπάγερν από ημίχρονο και 0-2 σκορ) ,ευτυχώς στο live έγινε καλό παιχνίδι και πήραμε κάτι πίσω.Ας αφήσουμε όμως τον μεγάλο τελικό και πάμε να δούμε τι γίνεται σήμερα,πραγματικά ένας μικρός χαμός.Πολλά σενάρια για τις τελευταίες αγωνιστικές και θα παιχτούν πολλά στο live.Eκτός από τις επιλογές λοιπόν που ξεχώρισα στο facebook (εδώ το προφίλ μου) θα βάζω ότι προκύπτει κατά την διάρκεια των ματς....




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1: εκτός έδρας ο Χριστόπουλος είχε δηλώσει πως θα κάνει rotation,όπως και στην Τούμπα που δεν έβαλε εφτά παίχτες.Μια φορά ήταν τυχερός και του βγήκε δεν νομίζω να την γλιτώσει,ο Ατρόμητος δείχνει σε καλή κατάσταση και στο ματς της Τετάρτης στα Γιάννινα ήταν καλύτερος.Ο ΠΑΣ σίγουρα θα είναι απογοητευμένος και με το θέμα της άδειας,αφού όπως φαίνεται δεν θα την πάρει...και οι κόποι όλης της χρονιάς πάνε μάλλον στράφι...με πιο κίνητρο να παίξουν λοιπόν οι παίχτες? Αντίθετα ο Ατρόμητος θέλει να τερματίσει τουλάχιστον δεύτερος και να γλιτώσει την ταλαιπωρία με τα προκριματικά μες το καλοκαίρι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: Mε την δικαίωση που βγήκε για την Μάλαγα που την απάλλαξε από την τιμωρία από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις,η όγδοη θέση που κυνηγά η Σεβίλλη έγινε άχρηστη αφού δεν βγάζει Ευρώπη.Άρα οι φιλοξενούμενοι έγιναν αυτομάτως αδιάφορη αφού η διαφορά πέντε πόντων με την Μπέτις δύσκολα καλύπτεται.Η Οσασούνα θέλει την νίκη σήμερα για να σώσει την μπουγάδα,αφού την τελευταία αγωνιστική πάει στην έδρα της Ρεάλ,με τρεις βαθμούς λογικά σώζεται οριστικά...Η Σεβίλλη εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος με μόλις μία νίκη.

ΛΙΛ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟΒΕΡ: δεν υπάρχει λόγος για σκοπιμότητες και οι δύο θέλουν μόνο νίκη.Η Λίλ με την νίκη βγαίνει σίγουρα Ευρώπη και αν η Λυών χάσει βγαίνει και champions league.Η Σεντ Ετιέν έχει εξασφαλισμένο το europa league αφού πήρε το league cup,αλλά αν κερδίσει και η Λυών γκελάρει βγαίνει champions league.Aνοιχτό ματς λοιπόν με γκολ.

τριάδα 1 απόδοση 8,01
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1
ΛΙΛ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟΒΕΡ


ΜΠΕΤΙΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1: πέρυσι γλίτωσε από τα σκατά η Σαραγόσα,φέτος θα το πει το ποίημα.Κατάφερε να χάσει εντός έδρας από την Μπιλμπάο ενώ κέρδισε μέχρι το 81'...Η Μπέτις έδωσε το ματς στην φιλενάδα Μαγιόρκα και τώρα τρέχει,με νίκη σήμερα βγαίνει Ευρώπη,η Σαραγόσα εκτός έδρας έχει 11 ήττες σε 18 ματς.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5: το ματς της χρονιάς για την Σοσιεδάδ,θέλει οπωσδήποτε νίκη για να διατηρήσει την Βαλένθια από κάτω της στην μάχη που δίνουν για την τέταρτη θέση του champions league. Το παιχνίδι της Σοσιεδάδ χαρακτηρίζεται από την επιθετικότητα και με την άμυνα που κατεβάζει η Ρεάλ(Καρβάλιο,Αλμπίολ,Μαρτσέλο) αναμένεται να γίνει πάρτι από γκολ αφού και η Ρεάλ δεν νομίζω να χαριστεί...στα τελευταία 6 ματς έχει βάλει 19 γκολ.Το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει 4-3,η Σοσιεδάδ έχει εφτά οβερ 3,5 εντός έδρας....Εκτός από το οβερ 3,5 στην τριάδα ,θα ποντάρω και το οβερ 6,5 κάπου μόνο του.

ΓΙΟΥΝΚ ΜΠΟΙΣ-ΖΥΡΙΧΗ ΟΒΕΡ: Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πεντάδας που οδήγει στην Ευρώπη,η Ζυρίχη είναι σεληνιασμένη με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς,ενώ βρίσκει δίχτυα έστω και μία φορά στα τελευταία 15 ματς.Η παράδοση λέει οβερ με 33 οβερ σε 44 αγώνες μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας.



τριάδα 2 απόδοση 7,00
ΜΠΕΤΙΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΓΙΟΥΝΚ ΜΠΟΙΣ-ΖΥΡΙΧΗ ΟΒΕΡ


μονό αποδεκτό απόδοση 13,00
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 6,5





ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΒΑΑΣΑ 2: συνεχίζουν να μας δίνουν την Βάασα σε τεράστιες αποδόσεις.Την Πέμπτη έβγαλε τεράστιο διπλό στην έδρα της μόνιμης πρωταθλήτριας Ελσίνκι παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ.Αυτή ήταν η έβδομη νίκη στα τελευταία οκτώ ματς που έχει δώσει εκτός έδρας,ισοπαλία το όγδοο.Φιγουράρει πλέον στην κορυφή η ομαδάρα και θα την στηρίξω ξανά ,αφού πληρώνει 4,00...στην έδρα της Μιλικόσκι έχει βγάλει τέσσερα διπλά από το 2006 και μετά.


ΕΛΣΝΙΚΙ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΟΒΕΡ 3,5: η Ελσίνκι που λέγαμε πιο πριν...έκανε δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και ήρθε η ώρα να ξεσπάσει...Η Ροβανιέμι χάνει πριν κατεβεί στην πρωτεύουσα με έξι νίκες για την Ελσίνκι με σκορ όπως(5-1,5-0,3-2,7-0,4-0,2-1).Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΤΒΕΝΤΕ 1: παρόλο που η Ουτρέχτη απέδειξε την Πέμπτη πόσο καλύτερα ομάδα είναι από την Τβέντε με το 0-2....συνεχίζουν να την υποτιμούν οι αποδόσεις ,αφού η νίκη της πληρώνει 3,00.Το μόνο κακό είναι πως περνάει ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά,αλλά θα το ρισκάρω,η Ουτρέχτη έχει εφτά συνεχόμενες νίκες και η έδρα της είναι κάστρο με 11 νίκες σε 17 ματς.

ΜΑΛΑΓΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ: η Μάλαγα δικαιώθηκε και απέκτησε ξανά δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Για να το εξασφαλίσει και βαθμολογικά χρειάζεται ένα βαθμό σήμερα απέναντι στην Λα Κορούνια που μπορεί να θέλει κάτι παραπάνω,αλλά θα συμβιβαστεί και με τον πόντο,ειδικά αν Μαγιόρκα και Σαραγόσα χάνουν.Ισοπαλία δείχνει και η παράδοση με τα έξι ματς που έγιναν πρόσφατα μεταξύ τους στην έδρα της Μάλαγα να λήγουν Χ.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ 2: Ντέρμπι χωρίς κανένα στόχο για τους δύο,η Αούστρια πήρε τον τίτλο και η Σάλτσμπουργκ βγήκε δεύτερη...Οι αποδόσεις αδικούν την πρωταθλήτρια αφού το 3,75 στο διπλό είναι τεράστιο για μια ομάδα που είναι αήττητη εκτός έδρας  έχει 13 νίκες και 4 ισοπαλίες...και μπορεί να κάνει μία νίκη γοήτρου απέναντι στην μισητή αντίπαλο.


ludovic giuly  παιχτάρα στα νιάτα του

ΛΟΡΙΑΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: χαλαρά...και οι δύο με την Παρί να ταξιδεύει με την μισή ομάδα,ειδικά στην άμυνα...θα παίξουν οι ξεχασμένοι και φευγάτοι Τιενέ και Αρμάν,αλλά μπροστά η αφρόκρεμα θα δώσει παρών...με τον Ιμπραίμοβιτς να θέλει να φτάσει τα 30 γκολ,έχει 29.Η Λοριάν θα αποχαιρετήσει τον Ζιουλί που αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια...Όλα οδηγούν σε ματς γιορτή με γκολ...εκτός αν βαριούνται τόσο πολύ.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 1046,43
ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΒΑΑΣΑ 2
ΕΛΣΝΙΚΙ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΟΒΕΡ 3,5
ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΤΒΕΝΤΕ 1
ΜΑΛΑΓΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ 2
ΛΟΡΙΑΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου