Σάββατο 25 Μαΐου 2013

H MΠΑΓΕΡΝ,Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ

με την Κορίνθιας του Πάτο


Η χτεσινή μέρα αποδείχτηκε πολύ κακή αφού δεν πέρασε καμία από τις πέντε επιλογές μας.Με τον τελικό να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα(η ανάλυση μου εδώ) από τα υπόλοιπα μου προέκυψαν άλλα δύο σημεία και θα τα βάλω σε τριαδούλα με την απλή νίκη της Μπάγερν που δεν χρησιμοποίησα κάπου χτες....Η μελέτη έχει επικεντρωθεί στα αυριανά και δείχνει να βγάζει σημεία.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2: τα είπαμε από χτες.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 1: H Κορίνθιας ξεκινάει την χρονιά με στόχο το πρωτάθλημα,αφού αποκλείστηκε από το copa libertadores,έχει βέβαια κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων απέναντι στην Τσέλσι και τοπικό πρωτάθλημα Παουλίστα κερδίζοντας την Σάντος του Νέυμαρ στον τελικό.Είναι το μεγάλο φαβορί φέτος για το πρωτάθλημα με τις προσθήκες που έκανε Πάτο,Ρενάτο Αγκούστο,κράτησε τους πάντες από το περσινό ποιοτικό ρόστερ. Η Μποταφόγκο δυσκολεύει συνήθως την Κορίνθιας αλλά χτες βγήκαν στην φόρα οικονομικά προβλήματα,με τους παίχτες να μην δέχονται να ταξιδέψουν από χτες ,έτσι πήγαν σήμερα αυθημερόν στο Σάο Πάολο που θα γίνει το ματς.Η Κορίνθιας είναι πιο συγκεντρωμένη και πιο ποιοτική άσσος με 2,00 απόδοση.

ΝΤΑΛΑΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: το Ντάλας έχει τέσσερα συνεχόμενα γκολ-γκολ,και το Σαν Χοσέ πέντε γκολ-γκολ στα τελευταία έξι.


τριάδα απόδοση 6,00
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 1
ΝΤΑΛΑΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου