Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΕΚΤΟΣ CHAMPIONS LEAGUE H LOSER AΡΣΕΝΑΛ





Δεν ήταν καλές οι επιλογές μας χτες,παρόλα αυτά η μία τριάδα παρέμεινε ζωντανή και κλείνει σήμερα με τον άσσο στο Νις-Λυών που αναβλήθηκε χτες λόγω έντονης βροχής και θα γίνει σήμερα.Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες,μία τριάδα,μια δυάδα και στραπάτσο για τους loosers της Άρσεναλ.



ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ

τριάδα 3 απόδοση 11,78
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1
ΝΙΣ-ΛΥΩΝ 1
ΤΡΟΥΑ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1





ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ. 2: την προηγούμενη εβδομάδα έκανα το λάθος να εμπιστευτώ την αδιάφορη Γουέστ Μπρομ και το πλήρωσα,έφαγε τέσσερα γκολ από την Νόργουιτς και επειδή το έβλεπα το ματς οι παίχτες της έμοιαζαν απλά να βαριούνται να παίξουν...Το σημερινό είναι το τελευταίο του Σερ Άλεξ στους πάγκους και όπως είπε και ο ίδιος θέλει να ολοκληρώσει με νίκη την καριέρα του.Μπορούν να κάνουν δώρο την νίκη στο μέντορα τους οι παίχτες της Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2,00...


ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΙΝΑ ΟΒΕΡ: ένας τραγικός ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο Περιστέρι και κατάφερε να χάσει με 2-1.Τώρα όμως τα γάλατα σφίξαν και αν δεν κερδίσει σήμερα ο Σαββίδης θα στείλει τους φουσκωτούς....Ο ΠΑΣ είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και ξέρει να χτυπάει στην κόντρα,πάει στην Τούμπα χωρίς κανένα άγχος και θα βοηθήσει να γίνει ωραίο ματς.Βλέπω νίκη του ΠΑΟΚ με πολύ ζόρι 2-1...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: ο Αστέρας φάνηκε στα Γιάννινα επηρεασμένος από όσα έγιναν στον τελικό κυπέλλου. Σήμερα πιστεύω ο Τσιώλης θα έχει καταφέρει να ηρεμήσει τους παίχτες του και θα βγάλουν στο χορτάρι την ποιότητα τους.Στο πρωτάθλημα κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο με 0-3 και 2-0.Ο Παράσχος κατέβασε ταμπούρι με τον ΠΑΟΚ αλλά ήταν τυχερός με τις στημένες φάσεις και κέρδισε,ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα και θα βγάλει την ανωτερότητα του στο γήπεδο,άσσος στο 2,15.


τριάδα απόδοση 9,43
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ. 2
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΙΝΑ ΟΒΕΡ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ακριβές σκορ απόδοση 9,50
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1

ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 2: η Ρίβερ έχει μπει γερά στην μάχη του τίτλου,μετά την ισοπαλία της Νιούελς χτες με νίκη σήμερα την φτάνει στον πόντο.Είναι ευκαιρία σήμερα να κάνει το διπλό στην έδρα της σχεδόν υποβιβασμένης Ούνιον που δεν έχει νίκη στα τελευταία 10 ματς που έδωσε στην έδρα της και για να σωθεί πρέπει να γίνουν θαύματα...Καιρό έχει να χτυπήσει τίτλο η Ρίβερ και όλοι έχουν ξεσηκωθεί.

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΜΠΡΑΓΚΑ 1: στην Μπράγκα σφύριξαν λήξη αφού χάθηκε η τρίτη θέση του champions league με την εντός έδρας ήττα την Νασιονάλ Μαδέιρα. Ο πρόεδρος μίλησε για ''κύκλο ανθρώπων που έχει κλείσει'' με τον προπονητή Πεσέιρο....Στην Σετούμπαλ ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μπορεί να κάνει και το Χ...αλλά θα ρισκάρω με τον άσσο στο 3,40 κυρίως λόγω του μπάχαλου και της απογοήτευσης που επικρατεί στους φιλοξενούμενους,μπορεί η Σετούμπαλ να κάνει ένα καλό ματς με πάθος και δύναμη και να σωθεί οριστικά χωρίς να την νοιάζουν  τα υπόλοιπα αποτελέσματα.



δύαδα απόδοση 6,80
ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 2
ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ-ΜΠΡΑΓΚΑ 1


στιγμιότυπο από καυγά του Βενγκέρ με τον Πάρντιου τον νυν προπονητή της Νιουκάστλ



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: H Aρσεναλ με νίκη εξασφαλίζει την τέταρτη θέση και περιμένει γκέλα της Τσέλσι για να κλέψει την τέταρτη.Η Νιουκάστλ έδιωξε επιτέλους το άγχος του υποβιβασμού και χρωστάει μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς που πλήγωσε πολύ φέτος με την πορεία της...έχει και αυτή την κυλίδα του 0-6 από την Λίβερπουλ πρόσφατα...κάτι τους χρωστάει,χωρίς το άγχος μπορεί να αποδόσουν καλύτερα οι ''καρακάξες''.Η Άρσεναλ είναι σε καλή κατάσταση αλλά πιστεύω σήμερα θα χτυπήσει το σύνδρομο των losers που έχει...και θα καταλήξει πέμπτη και εκτός champions league.O προπονητής της Νιουκάστλ Πάρντιου δεν πρόκειται να χαριστεί στον Βενγκέρ αφού έχουν κόντρα μεταξύ τους που κρατάει πολλά χρόνια από όταν ήταν στο πάγκο της Γουέστ Χαμ...Άσσος σε ένα ματς με πολλά γκολ...κάτι αντίστοιχο με το 7-3 του πρώτου γύρου.



μονό αποδεκτό απόδοση 5,75
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1

μονό αποδεκτό απόδοση 15,00
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 ΚΑΙ ΟΒΕΡ 3,5 ΜΑΖΙ


μονό αποδεκτό απόδοση 8,00
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ  ΟΒΕΡ 5,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου