Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ



Βγάλαμε μια τριάδα χτες με απόδοση 7,00,θα μπορούσε βέβαια να βγει και η δεύτερη αφού χάθηκε μόνο το οβερ στο Λιλ-Σεντ Ετιέν που έμεινε στο 1-1.Στο σύστημα βέβαια πατώσαμε με ένα στα έξι σημεία.Από εδώ και πέρα σιγά-σιγά σβήνουμε τις μηχανές,αφού τα σοβαρά πρωταθλήματα έχουν τελειώσει(μόνο η Ισπανία έμεινε).Σήμερα συγκεκριμένα το μόνο που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι ο τελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ στο Γουέμπλει ,το πιο ακριβό ματς στην ιστορία του ποδοσφαίρου,αφού όποια από τις Κρίσταλ Πάλλας ή Γούτφορντ κερδίσει σήμερα εκτός από την άνοδο στην premier league θα βάλει στα ταμεία της σχεδόν 150 εκατομμύρια λίρες...
Αναλυτικά:
59 εκατομμύρια: Ακόμη κι αν η ομάδα που πάρει την άνοδο για την Πρέμιερ υποβιβαστεί αμέσως, όπως έγινε φέτος με τη Ρέντινγκ, θα βάλει στα ταμεία της σχεδόν 60 εκατ. λίρες. Αυτά θα μοιραστούν σε τέσσερις ετήσιες δόσεις, λογίζονται ως parachute payments και έχουν το νόημα του «μαξιλαριού», ώστε να αποφευχθεί μια ενδεχόμενη «καταστροφή» των ομάδων από ενδεχόμενο υποβιβασμό.
63 εκατομμύρια: Αυτό είναι το ποσό που υπολογίζεται πως θα μπει στα ταμεία της ομάδας από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Πρέμιερ. Στα χρήματα αυτά υπολογίζεται και η θέση που θα τερματίσει η κάθε ομάδα στην τελική βαθμολογία, με τη διαφορά της κάθε θέσης να  υπολογίζεται περίπου στις 750 χιλιάδες λίρες.
23 εκατομμύρια: Αυτός είναι ο μέσος όρος εισιτηρίων που μπαίνει στα ταμεία των συλλόγων που ανεβαίνουν από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ, όσον αφορά τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων, χορηγίες και εμπορικές χρήσεις. 


ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ :Έχουμε ποντάρει πριν αρχίσουν τα πλέι οφ την άνοδο της Γούοτφορντ σε απόδοση 3,75.Tώρα στον σημερινό τελικό θα πάμε με τα πολλά γκολ αφού οι δύο ομάδες έχουν καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο.Τα μεταξύ τους φέτος ήρθαν 2-2 και 2-3...και θα πάμε σε ματς ροντέο με πολλά γκολ και οβερ 3,5,ελπίζοντας όμως να πάρει την πρόκριση την Γούοτφορντ.


ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΟΒΕΡ: Στο πρώτο ματς η Χόφενχαιμ κέρδισε με 3-1 και πάει σήμερα να διαφυλάξει το σκορ...Η Καίζερλαουτερν δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί...Πολλά γκολ βλέπω και σήμερα.


δυάδα απόδοση 6,75
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5
ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΟΒΕΡ


Έχουμε παίξει από τις 9 Μαίου 
νικήτρια πλέι οφ απόδοση 3,75
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ


Τον Σεπτέμβριο είχαμε παίξει...η Βαλένθια χτες πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Σοσιεδάδ και με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην αδιάφορη Σεβίλλη κατακτά την τέταρτη θέση.Αν τα καταφέρει η ομάδα του Βαλβέδρε η μοναδική εκκρεμότητα θα είναι η Βασιλεία που έχει σημαντικό προβάδισμα τριών πόντων από την Γκρασχόπερς...Δείτε εδώ αναλυτικά τι ποντάραμε στις 17 Σεπτεμβρίου


εξάδα απόδοση 21,58
PREMIER LEAGUE: ΤΟΤΕΝΑΜ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ 1,57(ε νομίζω στην εξάδα θα βγει )
PRIMERA DIVISION: ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ 1,90(ποιός να την περάσει?)
ΕΛΒΕΤΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,61(κλασική αξια)
ΤΟΥΡΚΙΑ:ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,90(η Φενέρ είναι ασόβαρη)
BUNDESLIGA: ΜΠΑΓΕΡ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,40(για πλάκα)
CAMPIONATO: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ 1,66(η μοναδική σοβαρή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου