Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ?



με την βοήθεια του Άι Γιώργη...θα τον σκοτώσουμε τον δράκο



Το διήμερο πήγε πολύ καλά,βγάλαμε 9 στα 12 σημεία,μια τριάδα και τρεις χαμένες για ένα ματς, και 4 στα  6 στο σύστημα με την τετράδα να πληρώνει γύρο στο 65,00. Σήμερα του Άι Γιώργη(δείτε το video στο τέλος)  το πρόγραμμα βγάζει σημεία και θα πάμε με δύο τριαδούλες. Η πρώτη είναι λίγο τρελή και η δεύτερη έχει δύο σημεία από σήμερα και ένα από αύριο(Γουίγκαν).Αύριο δεν έχει πολλά ματς στο πρόγραμμα και δεν θα έχουμε στήλη,θα την βγάλουμε πάλι με κρέατα Πρωτομαγιά με μεταγραφή...Οπότε ραντεβού την Τετάρτη με τις σόδες αγκαλιά.

ΣΤΑΡΤ-ΜΟΛΝΤΕ 2: κάποια στιγμή πρέπει η πρωταθλήτρια να κάνει την πρώτη της νίκη...έξι ματς φέτος και η ομάδα του Σόλτσκιερ δεν έχει κερδίσει.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ ΑΝΤΕΡ 1,5: ο χαμένος βάζει νέφτι στο κώλο του σήμερα ειδικά αν είναι η Σάντερλαντ. Η Γουίγκαν αν κερδίσει αύριο το εξ αναβολής με την Σούονσι φτάνει στους 38 ένα πάνω από την Σάντερλαντ και δύο πίσω από την Στόουκ. Περιμένω στο σημερινό ματς να υπάρχει πολύ άγχος και από τους δύο...αφού η ήττα είναι απαγορευτική ,θα πάω λοιπόν με το αντερ 1,5 που έτσι και αλλιώς έχουν προδιάθεση. Η Σάντερλαντ έχει 8 αντερ 1,5 σε 17 εντός και η Στόουκ 9 σε 17.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ 2: Η Νιούελς με 7 νίκες στα τελευταία 8 ματς πετάει για τον τίτλο με ηγέτη τον Νάτσο Σκόκο.Η Άρσεναλ δεν έχει ιδιαίτερο στόχο στο πρωτάθλημα και είναι ντεφορμέ με δύο συνεχόμενες ήττες.

τριάδα για πολλά απόδοση 23,23
ΣΤΑΡΤ-ΜΟΛΝΤΕ 2
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ 2



ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1: το ματς είναι την Τρίτη.Η Γούιγκαν κάνει τεράστια προσπάθεια για την παραμονή,προέρχεται από μεγάλο διπλό 2-3 στην έδρα της Γουέστ Μπρόμ και μπορεί να κερδίσει την αδιάφορη και ντεφορμέ Σουόνσι που έχει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 7 ματς και περιμένει την λήξη της σεζόν...αφού έχει επιτύχει τον στόχο της με την κατάκτηση του Λιγκ Κάπ.

ΟΝΤΕΝΣΕ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΟΒΕΡ: κυνηγάνε Ευρώπη και οι δύο αλλά με λίγες ελπίδες για να μην χαθούν και αυτές οι λίγες θέλουν μόνο νίκη στο σημερινό ματς...κάτι που μας οδηγεί στο οβερ .Βοηθούν και οι πολλές απουσίες που έχουν στην άμυνα και οι δύο.11 οβερ  στα 14 εντός η Οντένσε και 9 στα 14 εκτός η Μίντιλαντ.

ΜΠΡΑΟΥΣΒΑΙΓΚ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ ΟΒΕΡ: Ματς γιορτή για τους γηπεδούχους που θα πανηγυρίζουν την άνοδο στην bundesliga για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια και μάλιστα σε μια χρονιά που ξεκίνησε με στόχο την παραμονή.Χωρίς άγχος και η Κότμπους θα βοηθήσει να δούμε ένα ωραίο ματς με γκολ,άλλωστε προέρχεται από το φοβερό 4-2 επί της Καιζεσρλάουτερν.Το οβερ πληρώνει 2,05 και αξίζει αφού το γιορτινό κλίμα και το ματς χωρίς σκοπιμότητες προδιαθέτει γκολ.



τριάδα απόδοση 5,96 
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1
ΟΝΤΕΝΣΕ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΟΒΕΡ
ΜΠΡΑΟΥΣΒΑΙΓΚ-ΚΟΤΜΠΟΥΣ ΟΒΕΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου