Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ...



Ο τελικός των πλέι οφ ανόδου της championship στην Αγγλία την Δευτέρα δεν πήγε όπως περιμέναμε,δεν είχε πολλά γκολ και η Γουότφορντ έχασε...οπότε κουβαδιαστήκαμε. Πήραμε το ρεπό μας χτες που δεν είχε και τίποτα.Σήμερα όμως έχει επιλογές το πρόγραμμα και θα ρίξουμε δύο τριάδες.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1: Ο Αστέρας είναι η δυσάρεστη έκπληξη των πλέι οφ.Η ομάδα του Τσιώλη είναι αγνώριστη και δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που θαυμάσαμε κατά την διάρκεια της χρονιάς.Η κούραση(παίζουν από τον περασμένο Ιούνιο) και ο βιασμός στον τελικό νομίζω είναι οι κύριοι λόγοι.Και ο ΠΑΣ όμως μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα δείχνει να ξεφουσκώνει και ρόλο σίγουρα έπαιξε και το θέμα με την άδεια...Ανάμεσα στην κούραση και την απογοήτευση θα διαλέξω το πρώτο,πιστεύω πως ο Αστέρας στην έδρα του θα βρει την δύναμη να πάρει την νίκη για να αποφύγει την ταλαιπωρία της τελευταίας θέσης.Πρώτο γκολ από τον Ράγιος που πήρε ανάσες στην Τούμπα αφού μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο.


ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Το ματς δεν είναι τόσο εύκολο για τον ΠΑΟΚ όσο δείχνουν οι αποδόσεις στον άσσο.Ο δικέφαλος έχει σημαντικές απουσίες,ειδικά στο κέντρο έχει μείνει χωρίς αμυντικό χαφ και στο κέντρο θα παίξουν ο Φωτάκης και ο Λόρενς...Ο Ατρόμητος είναι δυνατός και μπορεί να σκοράρει με τον φορμαρισμένο Ναπολεόνι. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει θα το κάνει δύσκολα,θα πάω με τα 2-3 γκολ και για σκορ το 2-1.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2: η Βασιλεία με νίκη κλειδώνει τον τίτλο.Είναι πληγωμένη αφού έχασε στο τελικό κυπέλλου από την Γκρασχόπερς και στο καπάκι έχασε και για το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει και τον τίτλο.Η Γιούνγκ Μπόις πολύ δύσκολα θα βγει Ευρώπη αφού πρέπει να καλύψει διαφορά πέντε πόντων σε δύο αγώνες και μάλιστα από δύο ομάδες.Νομίζω θα μιλήσει ο εγωισμός της Βασιλείας και θα κλειδώσει τον τίτλο.



τριάδα 1 απόδοση 6,12
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

δυάδα απόδοση 68,00
πρώτο γκολ Ράγιος(Αστέρας)
ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-1


ΟΛΙΜΠΙΑ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΟΒΕΡ: το πρώτο ματς έληξε 0-0 με την Ολίμπια από την Παραγουάη να παίζει αμυντικά για να κρατήσει το μηδέν.Σήμερα όμως το ματς είναι χωρίς αύριο,θέλουμε ένα γκολ νωρίς για να αλλάξουν τα δεδομένα...η Ολίμπια στην πορεία της στο Λιμπερταδόρες έχει έξι οβερ σε εννιά ματς ενώ το μοναδικό ματς που δεν σκόραρε είναι αυτό με την Φλουμινένσε.

ΑΓΓΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: φιλικό ματς με πολύ κόντρα αλλά σε πολιτικό επίπεδο.Οι Ιρλανδοί δεν χωνεύουν τους Άγγλους καθόλου και θα τα δώσουν όλα για να τους κοντράρουν.Νομίζω ένα γκολ θα βάλουν αφού και η Αγγλία έχει πολλές απουσίες...

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1Χ: Η Γερμανία δεν θα έχει στην διάθεση της τους παίχτες από την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ.Ο Ισημερινός είναι εννιά ματς αήττητος και κάνει πολύ πορεία στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής.Επίσης το ματς γίνεται στην Φλόριντα της Αμερικής και θα είναι γεμάτο με μετανάστες από τον Ισημερινό που θα συμπαρασταθούν στην χώρα τους.

τριάδα 2 απόδοση 8,40
ΟΛΙΜΠΙΑ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΟΒΕΡ
ΑΓΓΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου