Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ

η στήλη σήμερα είναι αφιερωμένη στα στήθη της Αντζελίνας...που μας χάρισαν πολλές στιγμές ευχαρίστησης..στα εφηβικά μας χρόνια.



Άλλη μια μέρα με κέρδη η χτεσινή με την τριαδούλα με απόδοση 11,25 να περνάει,και στον τελικό της Ισπανίας πιάσαμε την ισοπαλία.Λίγο ήθελε να πάμε στα πέναλτι και να βγάλουμε και το τρελό σενάριο μας,ο Ντίεγκο Κόστα έβαλε γκολ...αλλά τον πρόλαβε ο Ρονάλντο. Τερματίζουμε την χρονιά σε φοβερή κατάσταση και με τις τρεις τελευταίες εβδομάδες...να μας πάει πολύ καλά,πάμε να συνεχίσουμε με ταμεία.


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ Χ2: η Σεντ Ετιέν με την ήττα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα από την αδιάφορη Λοριάν έχασε τις περισσότερες από τις ελπίδες που είχε για την τρίτη θέση του champions league,θέση στο europa league έχει εξασφαλίσει με την κατάκτηση του Λίγκ κάπ. Η Μάρσειγ είναι 10 ματς αήττητη και εξασφάλισε θέση στους ομίλους του champions league,αφού θα βγει δεύτερη ότι και να γίνει...Αξία στο Χ2 της Μαρσέιγ απέναντι στην απογοητευμένη Σεντ Ετιέν.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΙΛ  ΟΒΕΡ : Η Μονπελιέ έχει έξι συνεχόμενα οβερ και παίζει χωρίς άγχος αφού δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα.Η Λιλ παλεύει για την τρίτη θέση του champions league...και το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να παίζει επίθεση,αφού στα 12 από τα 14 τελευταία ματς έχει φέρει οβερ...έχοντας σκοράρει στα 13 τουλάχιστον δύο γκολ....Το οβερ στο 1,75 μοιάζει με λουκούμι.

ΧΕΤΑΦΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Δείχνει να έχει το πάνω χέρι στην μάχη που δίνει με την Σοσιεδάδ για την τέταρτη θέση.Πρόερχεται  από δύο διαδοχικές τεσσάρες και έχει πετύχει 20 γκολ στα τελευταία έξι ματς...και βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της μέσα στην χρονιά.Η Χετάφε είναι ακόμα στο κόλπο της Ευρώπης αλλά δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι.


τριάδα 1 απόδοση 5,97
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ Χ2
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΙΛ  ΟΒΕΡ
ΧΕΤΑΦΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: φιέστα τίτλου για τους γηπεδούχους με χαλαρή διάθεση ....η Τραμπζονσπόρ προετοιμάζεται για τον τελικό κυπέλλου με την Φενέρμπαχτσε και προέρχεται από δύο νίκες με 10 γκολ ενεργητικό(6-0 Σίβασπορ,4-3 Μπουγιουκσεχιρ)..Γκολ και θέαμα περιμένω το ματσάκι...

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: Στην Λεβερκούζεν όλοι δήλωσαν πως θα βοηθήσουν τον Κίσλινγκ να βγει πρώτος σκόρερ στην bundesliga...Το Αμβούργο θέλει ήττα της Άιντραχτ και νίκη δική του για να κλέψει το εισιτήριο για την Ευρώπη.Περιμένω ένα ματς με ξέφρενο ρυθμό...και πολλά γκολ.


ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ: η Σοσιεδάδ δείχνει να μην αντέχει την πίεση και με τις δύο συνεχόμενες γκέλες που έκανε έχασε το προβάδισμα που είχε επί της Βαλένθια...σήμερα πάει στην Σεβίλλη και θέλει την νίκη για να μην χάσει και άλλο έδαφος.Η απουσία του στυλοβάτη της άμυνας Μίκελ Γκονθάλεθ την κάνει πιο ευάλωτη στην άμυνα.Η Σεβίλλη είναι πολύ δυνατή στην έδρα της με 12 νίκες σε 17 ματς,αλλά και 12 όβερ σε 17 ματς.

τριάδα 2 απόδοση 5,58
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ


ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1: H Φορτούνα για να σωθεί θέλει την νίκη...πως να την πάρει όμως όταν είναι 11 ματς χωρίς να κερδίσει και εκτός έδρας  έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο..Άσσο λέω εγώ,γιατί  μπορεί το Αννόβερο να είναι αδιάφορο αλλά εκεί είναι Γερμανία...

ΝΙΣ-ΛΥΩΝ 1: Ο προπονητής της Νις της Πιέλ έφυγε με πολύ άσχημο τρόπο από την Λύων και ακόμα είναι στα δικαστήρια με τον πρόεδρο της.Η Νις κυνηγάει το champions league και θα τα δώσει όλα για την νίκη.Άσσος με πολύ ρίσκο.

ΤΡΟΥΑ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1: η Μπορντό πήρε την νίκη την Τρίτη και προκρίθηκε στον τελικό με την νίκη επί της Τρουά...Σήμερα είναι η σειρά της Τρουά να κερδίσει για να πάρει ανάσα στην μάχη της σωτηρίας....


τριάδα 3 απόδοση 11,78
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1
ΝΙΣ-ΛΥΩΝ 1
ΤΡΟΥΑ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου