Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ




Πέσαμε μέσα χτες στην μορφή του αγώνα της Άρσεναλ με την Γουίγκαν και πιάσαμε εύκολα το οβερ 3,5. Για σήμερα θα βάλω στο παιχνίδι μου εκτός από τον τελικό του europa league που έχουμε αναλύσει από χτες λίγο από όλα τα υπόλοιπα.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2 : Ο τελικός του europa league βρίσκει τις δύο ομάδες με διαφορετική ψυχολογία.Η Τσέλσι με την νίκη ανατροπή μέσα στην έδρα της Άστον Βίλα εξασφάλισε την έξοδο στο champions league για την επόμενη χρονιά...και πάει με καλή ψυχολογία στον τελικό.Η Μπενφίκα πάλι έχει ψυχολογία στα τάρταρα...Αυτό το γκολ μαχαιριά στο ντέρμπι με την Πόρτο στο 92' θα της στερήσει ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε σχεδόν βέβαιο ,αφού όλη την χρονιά ήταν μπροστά στην βαθμολογία και μέσα σε μία εβδομάδα έχασε το προβάδισμα 4 πόντων που είχε. Οι αντιδράσεις των παιχτών και του προπονητή την ώρα του γκολ...φανερώνουν την ψυχολογία τους,να βρουν τρύπα να κρυφτούν έψαχναν.Θα είναι πολύ δύσκολο να βρουν κουράγιο να επανέλθουν 3 μέρες αργότερα για αυτό δίνω προβάδισμα στην Τσέλσι σε καλές αποδόσεις γύρω στο 2,40.Τώρα καθαρά αγωνιστικά  οι δύο ομάδες είναι πολύ επιθετικές και έχουν πολύ ευάλωτες άμυνες,οπότε πιστεύω πως το ματς θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές ,γκολ-γκολ και σκορ 1-2.Για σκόρερ μου αρέσει ο κλασικά ο Τόρες.

ΑΠΟ ΧΤΕΣ

δυάδα απόδοση 5,04
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ ΟΒΕΡ 3,5


ακριβές σκορ απόδοση 9,50
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ 1-2      


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ ΟΒΕΡ:  Ο Πανσερραικός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο του στην εφτάδα και τα πλέι οφ.Η Καλλονή είναι πέμπτη και κυνηγάει την απευθείας άνοδο.Θα κυνηγήσουν την νίκη οι γηπεδούχοι που φέρνουν οβερ στις Σέρρες ,η Καλλονή βέβαια έχει 17 αντερ σε 18 ματς...αλλά θέλει να κυνηγήσει την τρίτη θέση πρέπει να κερδίσει σήμερα.Στο 2,87 το οβερ αξίζει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Χ: πως γίνεται ο πρωτοπόρος  Απόλλων να δίνεται αουτσάιντερ μέσα στην έδρα του απέναντι στον έβδομο της βαθμολογίας και μόλις τέσσερις νίκες σε 17 ματς εκτός έδρας Ολυμπιακό Βόλου....είναι απορίας άξιο.Εντάξει ο Απόλλων λογικά έχει ανέβει αλλά θα ανοίξει τα πόδια?δεν νομίζω...θα ρισκάρω με το Χ που αφήνει και τον Ολυμπιακό ικανοποιημένο και δεν στιγματίζει τον Απόλλων,άλλωστε η ομάδα του Βόλου έχει εννιά ισοπαλίες εκτός έδρας.

δυάδα football league απόδοση 9,20
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ-ΚΑΛΟΝΗ ΟΒΕΡ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Χ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Ενθουσιασμός στον ΠΑΣ που συμμετέχει για πρώτη φορά στα πλέι οφ και θα μπει δυνατά στο σημερινό ματς με την βοήθεια του κόσμου του.Ο Αστέρας έχει την ποιότητα να σκοράρει αλλά πιστεύω θα σκοράρει και ο ΠΑΣ....1-1 σκορ βλέπω.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ Χ: δεν βλέπω νικητή στο ματς στο Περιστέρι,ειδικά αν ο Αστέρας δεν έχει περάσει με διπλό από του Ζωσιμάδες νωρίτερα...το Χ νομίζω θα τους αφήσει ικανοποιημένους και τους δύο.


δύαδα play off superleague απόδοση 6,60
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ Χ

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 33,00
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 1-1




ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ ΟΒΕΡ: η Νιούελς είναι άκρως επιθετική ομάδα  και καλείται να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα...περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5: το αναλύσαμε λίγο πιο πάνω...εδώ ρισκάρουμε λίγο παραπάνω με τα πολλά γκολ.


δυάδα απόδοση 9,00
ΒΕΛΕΖ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ ΟΒΕΡ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου