Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΕΡΙ ΤΑΜΕΙΩΝ.......



Φοβερή μέρα χτες,βγάλαμε τριαδούλα με απόδοση 7,00 και τεσσαράκι στο σύστημα με απόδοση 33,00.Η μοναδική λάθος επιλογή ήταν η Χοφενχάιμ πραγματικά τελείως λάθος ποντάρισμα στο μπάζο. Για να τα λέμε όλα πάντως είχαμε τύχη,αφού το οβερ 3,5 της Σέλτικ έγινε στο 93',το διπλό της Μονακό στο 94',το όβερ της Πόρτο στο 91'...θα μπορούσε να μην χαλάσει στο 87' και το Χ της Μπορτντό βέβαια,αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Σήμερα πάμε να μεγαλώσουμε το σερί μας στα ταμεία,Παρασκευή,Σάββατο να τριτώσει και σήμερα Κυριακή.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2:  η Βαλένθια τα δίνει όλα για να προλάβει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο champions league,είναι δύο βαθμούς πίσω από την Σοσιεδάδ και το σημερινό είναι από τα λεγόμενα must win για την ομάδα του Βαλβέδρε. Η Βαγιεκάνο αν και διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη παρουσιάζει κάμψη στην απόδοση με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και έχει και πολλές απουσίες.Διπλό με απόδοση 2,00 αν και θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω.


ΚΠΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Άρσεναλ η Νιουκάστλ αν δεν κερδίσει την υποβιβασμένη και χωρίς το παραμικρό κίνητρο ΚΠΡ θα μπλέξει άσχημα αφού είναι τρεις μόνο πόντους πάνω από την Γουίγκαν. έκτος έδρας η Νιούκαστλ έχει μόλις μία νίκη...αλλά αν δεν κερδίσει και αυτή την ΚΠΡ...ας πέσει στην championship στο 2,45 η απόδοση.


ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2: Η Νόργουιτς είναι ίσως η χειρότερη ομάδα του δεύτερου γύρου,στα τελευταία εννιά ματς έχει μόλις μία νίκη και αυτή επί της υποβιβασμένης Ρέντινγκ.Η Γούεστ Μπρόμ αν και αδιάφορη παλεύει όλα τα ματς και σύμφωνα με τον προπονητή της κυνηγάει την όγδοη θέση.Με το Χ2 θα πάμε.

τριάδα απόδοση 7,91
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2
ΚΠΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2



ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ 2: η πρωταθλήτρια ξύπνησε και κερδίζει την μεθυσμένη και κουρασμένη από την κατάκτηση του κυπέλλου Γκενκ την Πέμπτη.Έξι διπλά έχει η Άντερχελτ τα τελευταία 9 χρόνια στην έδρα της Γκενκ.


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Χ: Αν μιλούσαμε για Ιταλία το συγκεκριμένο χινάρι θα πλήρωνε κάτω από 2,00...εδώ είναι Αγγλία και πληρώνει κανονικά...Αν βοηθήσει η ροή του ματς πάντως σώνονται και οι δύο με τον πόντο.


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2: η πρωταθλήτρια Γαλατά πάει άνετη και χωρίς άχγος στο μεγάλο ντέρμπι στην έδρα της μισητής της αντίπαλου.Η Φενέρ έδωσε 11 ματς σε 40 μέρες και την Πέμπτη προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου στα πέναλτι επί της Εσκισεχίρσπορ....Πάμε με το διπλό της ξεκούραστης και άνετης Γαλατάσαραι που όπως και να το κάνουμε είναι και καλύτερη ομάδα.

ΛΥΩΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2: οι αστέρες της Παρί ψάχνουν κίνητρο για να παίξουν μπάλα.Με νίκη σήμερα κλειδώνουν τον τίτλο,η Λυών έχει απουσίες στην άμυνα...Επιπλέον κίνητρο βρήκαν στην Παρί Σε Ζερμέν με τις κόκκινες που δέχτηκαν στα τελευταία ματς...

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΕΡΤΑ 2: η Κολωνία έχει ελάχιστες ελπίδες να προλάβει την τρίτη θέση και στις τάξεις επικρατεί απογοήτευση.Η Χέρτα είναι πρωταθλήτρια και απέχει έτη φωτός από τους υπόλοιπες ομάδες...και πληρώνει 3,30.


σύστημα 4-5-6 απόδοση  465,69
ΓΚΕΝΚ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ 2
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Χ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2
ΛΥΩΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΕΡΤΑ 2
ΧΑΡΤΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου