Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ...




H Γουότφορντ αν και καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα,τελικά λύγισε στο 84' και μας χάλασε την τριάδα.Σήμερα το μενού είναι αλήθεια πως δε μου γεμίζει το μάτι αλλά θα κάνουμε μια προσπάθεια με μία τριαδούλα και μια δυάδα με βολικά Χιναράκια.



ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: έξι γκολ-γκολ έχει η Νόρκεπινγκ στα 7 φετινά της ματς,από κοντά και η Έλφσμποργκ με πέντε στα εφτά έχοντας σκοράρει στα έξι.

ΛΙΛ-ΡΕΜΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: H άμυνα της Λιλ στα τελευταία ματς κάνει νερά,έφαγε τρία γκολ από την Σοσό σε 7 λεπτά,τέσσερα από την Τουλούζ που είχε να βάλει τόσα γκολ τρία χρόνια...Η Ρεμς πολύ επιθετική ομάδα αλλά πιστεύω θα βρει τον τρόπο να σκοράρει έστω μία φορά.Η Λιλ θα σκοράρει αφού στα τελευταία 13 ματς της έχει σκοράρει στα 12 τουλάχιστον δύο φορές.

ΛΕ ΜΑΝ-ΧΑΒΡΗ 1: μετά την νίκη επί της Γκάζελεκ η Λε Μαν έχει την ευκαιρία απόψε να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή.Το νεόχτιστο γήπεδο της θα είναι κατάμεστο και μπορεί να νικήσει την αδιάφορη Χάβρη που δεν θα έχει σήμερα στην διάθεση της τα 20 από τα 44 γκολ της,αφού οι βασικοί επιθετικοί της Ριβιέρ και Μαφλερί θα είναι εκτός...με έναν 19χρονο να κάνει ντεμπούτο. Στα συν και η καλή παράδοση με 5 συνεχόμενες νίκες για την Λε Μαν.


τριάδα απόδοση 6,90
ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΛΙΛ-ΡΕΜΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΛΕ ΜΑΝ-ΧΑΒΡΗ 1



ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ Χ: με ένα βαθμό οι γηπεδούχοι μένουν στην κατηγορία οριστικά,η Ελαζίγκσπορ θα μείνει ευχαριστημένη με τον πόντο αφού και αυτή είναι στο συν 5 από την ζώνη και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Σίβασπορ.

ΤΟΥΡ-ΑΡΛ Χ: η Τουρ σώθηκε οριστικά,και η Αρλ θέλει δύο-τρεις βαθμούς τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές....τον έναν μπορεί να τον βρει σήμερα.



δυάδα με Χ απόδοση 10,23
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ Χ
ΤΟΥΡ-ΑΡΛ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου