Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΜΠΑΓΕΡΝ



H Ρεάλ δεν θα πάει στο Λονδίνο τελικά,αν και το πάλεψε όσο μπορούσε.Αν μία από τρεις τεράστιες ευκαιρίες που είχε στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε γίνει γκολ,θα βλέπαμε διαφορετικό ματς.Με τα αν...όμως δεν γίνεται δουλειά για αυτό και η καλύτερη στην συνολική εικόνα των αγώνων Ντόρτμουντ άξια πέρασε στον τελικό.
Έτσι  σφραγίστηκε η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο θα φύγει από τον πάγκο ομάδας του ως αποτυχημένος...
Στα καθαρά στοιχηματικά μας έσωσε ο Σέρτζιο Ράμος. Αnytime scorer Σέρτζιο Ράμος είχαμε προτείνει με απόδοση 7,00 και βγάλαμε σχεδόν όλη την χασούρα...να είναι καλά το παλικάρι,ήταν από τους λίγους που έπαιζαν με απίστευτο πάθος από τους Μαδριλένους χτες.




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ :Oι Καταλανοί πιστεύουν στο θαύμα σύμφωνα με τις δηλώσεις τους.Δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο που η άμυνα τους χωρίς τους Μπούσκετς,Πουγιόλ,Ζόρντι Άλμπα,Μασεράνο,Αμπιντάλ....δεν θα δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ από την ομάδα του Χάινκες.Στην κόντρα με Ρόμπεν-Ριμπερί θα είναι φωτιά η Μπάγερν...στα στημένα με μοναδικό ψηλό τον Πικέ και τον Βαλντέζ να κάνει βόλτες πάλι η Μπάγερν θα έχει την ευκαιρία να απειλήσει.Το μοναδικό που με χαλάει για να παίξω γερά το διπλό των Γερμανών είναι οι κίτρινες κάρτες που αν δεχτούν οι : Λαμ,Σβαιντσάιγκερ,Τσάβι Μαρτίνες,Λούις Γκουστάβο ,Γκόμεζ και Ντάντε θα χάσουν τον τελικό.
Θα παίξω διπλό σε λογικό ποντάρισμα όμως,θα παίξω anytime τους Ρόμπεν και Ντάντε.Θα βάλω και ένα τρελό σενάριο...1 ημίχρονο Μπάρτσα και στο δεύτερο ένα γκολ από τους Γερμανούς,απογοήτευση για την ομάδα του Βιλανόβα και δεύτερο στο καπάκι.Και ένα σκοράκι
2-3 η Μπάγερν.

μονό αποδεκτο απόδοση 4,00
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2

ημίχρονο-τελικό απόδοση 29,00
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ


ακριβές σκορ απόδοση 36,00
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3


anytime scorer  απόδοση 9,00
ΝΤΑΝΤΕ



ΤΣΕΛΣΙ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ : Το 1-2 του πρώτου ματς δεν αφήνει περιθώρια στους Ελβετούς,θέλουν μόνο νίκη και μάλιστα με δύο γκολ...οπότε περιμένω φουλ επίθεση...οι βολίδες της Τσέλσι στην κόντρα Αζάρ,Μάτα θα κάνουν πάρτι.Την Κυριακή βέβαια η Τσέλσι παίζει με την Μάντσεστερ και ίσως ξεκουράσει μερικούς ο Μπενίτεθ,αλλά πάλι το απλό οβερ εύκολα βγαίνει.Αυτήν την φορά θα το βάλει ο Τόρες...


ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : Συνεχίζουν να υποτιμούν οι αποδόσεις την Φενέρ. Στο πρώτο ματς ήταν πολύ καλύτερη είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι.Στο Ντα Λουζ η Μπενφίκα είναι πολύ δυνατή...αλλά πιστεύω οι Τούρκοι δεν χάνουν το Χ2 στο 2,80 είναι πολύ μεγάλο και θα το τιμήσω.


τριάδα απόδοση 9,70
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΤΣΕΛΣΙ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Χ2

δυάδα anytime scorer απόδοση 6,72
ΡΟΜΠΕΝ
ΤΟΡΕΣ 

2 σχόλια: