Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ


H χτεσινή μάχη ήταν νικηφόρα...μία τριάδα πιασμένη,και γενικά 6 στα 9 σημεία..αν μας καθόταν και η Πάκος Φερέιρα θα μιλούσαμε για το μεγαλύτερο μπαμ στην χρονιά.Σήμερα το μενού δεν έχει πολλές,αλλά θα ρίξουμε δύο τριάδες...κερδισμένοι είμαστε έχουμε περιθώριο.Nα αναφέρω πως δίπλα από κάθε πρόταση αναφέρω σε ποια εταιρία υπάρχει η καλύτερη απόδοση για το κάθε στοίχημα.Οι εταιρίες που παίζω είναι η BET365,STOIXIMAN και ΟΠΑΠ.



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Χ: ντέρμπι ανόδου...με ισοπαλία ουσιαστικά μένουν και οι δύο ευχαριστημένοι,αφού ο Εργοτέλης πάει στην δεύτερη θέση και ο Ολυμπιακός μένει στην τέταρτη θέση μόνος ένα πόντο πίσω από τον σημερινό αντίπαλο.Θα πάμε με σκοράκι 1-1 γιατί ο Εργοτέλης είναι γερός στην έδρα του και ο Ολυμπιακός σκοράρει στα τελευταία 10 ματς.

ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 2: η Κολωνία έκανε τεράστια γκέλα χτες...και η Κάιζερσλάουτερν έχει τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει με 4 πόντους στη μάχη με την τρίτη θέση.Η σημερινή της αντίπαλος Κότμπους είναι παντελώς αδιάφορη και έχει 5 ματς να κερδίσει.Η ομάδα του Φορτούνη έχει και τρομερή παράδοση απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο με 10 νίκες και μια ισοπαλία στην πρόσφατη προϊστορία.



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2: σημαντικό ματς για την παραμονή στη premier league. Oι γηπεδούχοι καίγονται πιο πολύ αλλά να δέχονται εύκολα γκολ στα τελευταία 18 ματς της premier έχει παραβιαστεί η εστία της και συνολικά μόνο σε 5 ματς από τα 34 που έδωσαν κράτησαν το μηδέν.Η Σάντερλαντ με τον Ντι Κάνιο στο πάγκο δείχνει αναγεννημένη πάει με ψυχολογία στο Βίλα Πάρκ και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από την αγχωμένη 'Αστον Βίλα..



τριάδα 1 απόδοση 8,43 BET365
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Χ
ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2


ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ: ματς κλειδί για την Μπενφίκα,με νίκη κάνει τεράστιο βήμα για τον τίτλο αφού κρατάει την διαφορά 4 πόντων από την Πόρτο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος και με δύο βατά ματς στην έδρα της να μένουν θα πάει άνετη στην έδρα της Πόρτο....Η Μαρίτιμο είναι σκληροτράχηλη εντός έδρας και αγαπάει πολύ τα 2 -3 γκολ με 11 σε 13 ματς.Η Μπενφίκα θα παίξει προσεκτικά πιστεύω για να πάρει την σημαντική νίκη...έχοντας στο μυαλό της και τον επαναληπτικό με την Φενέρ την Πέμπτη στο Ντα Λουζ...νίκη με μικρό σκορ βλέπω για τους αετούς...σκορ 1-2.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ: παραδοσιακά φέρνουν οβερ μεταξύ τους με 9 στα τελευταία 12 στην έδρας της Μίντιλαντ. Η Άαλμποργκ έχει φέτος 10 οβερ σε 14 ματς μακριά από την έδρα της.Η Μίντιλαντ στα τελευταία 8 ματς στην έδρα της έχει  6 οβερ...Πολλά γκολ λοιπόν προδιαθέτει το ζευγάρι και το τιμήσουμε.


ΣΕΝΤΑΝ-ΜΟΝΑΚΟ ΟΒΕΡ: η Σεντάν σκοράρει στα 6 τελευταία που ήταν γκολ-γκολ όλα και τα 5 οβερ...με τα αποτελέσματα της Παρασκευής  η Σεντάν θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες σωτηρίας καθώς είναι 6 βαθμούς από την Κλερμόν που σώνεται αυτή την στιγμή...Η Μονακό θέλει την νίκη για εξασφαλίσει εκτός από την άνοδο και τον τίτλο...είναι 16 ματς αήττητη και μπορεί να βάλει εύκολα 2 γκολ στην τρύπια άμυνα της Σεντάν...αλλά τρώει και εύκολα γκολ....Το   οβερ στο 1,90 αξίζει αφού η Σεντάν θα ανοιχτεί αναγκαστικά.

τριάδα 2 απόδοση 7,29 stoiximan 
ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΣΕΝΤΑΝ-ΜΟΝΑΚΟ ΟΒΕΡ


δυάδα σκοράκια απόδοση 53,12 stoiximan
ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου