Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ'' ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΠΙΣ



Πέρασε σαν σίφουνας η ΕΛΠΙΣ Βραστάμων από την έδρα του Αριστοτέλη Σταγείρων-Στρατονίκης ,φιλοδώρησε με 5 γκολ τους γηπεδούχους και είχε ένα άνετο απόγευμα με πρωταγωνιστή τον Βούλγαρη που πέτυχε χατ τρικ.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που έληξε με την Ελπίς να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1...ήρθε το ξέσπασμα,από το 50' μέχρι το 65' λεπτό η Ελπίς πετούσε φωτιές και πέτυχε 4 γκολ. Κάπου εκεί ήρθε και η χαλάρωση που επέτρεψε στους σκληροτράχηλους γηπεδούχους να μειώσουν στο τελικό 2-5.Οι νίκες και των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου δεν άλλαξαν τα δεδομένα στην κορυφή και τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.


Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι το 50' λεπτό,η Ελπίς είχε την υπεροχή μέχρι τότε αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει την κατοχή μπάλας σε ευκαιρίες με εξαίρεση το γκολ που πέτυχε με τον Βουλγαρη στο 11'.Τα Στάγειρα τις δύο φορές που βγήκαν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο,εκμεταλλεύτηκαν την αστάθεια που έδειξε η άμυνα της Ελπίς(η απουσία του Αστεριάδη φάνηκε πολύ) και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες.Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Ελπις πάτησε γκάζι  για ένα 20' λεπτό,έκλεισε τον Αριστοτέλη στα καρέ του και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έβαλε τέσσερα γκολ.Η έκταση του σκορ και οι αλλαγές που έγιναν,λογικό ήταν να φέρουν χαλάρωση στην ομάδα και να έρθουν τα δύο  γκολ του Αριστοτέλη.




Στο 11΄είχαμε το 0-1 μετά από φάση διαρκείας.Ο Βούλγαρης έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά και έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι,ο Κυργιαφίνης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Στράντζαλη. Το κακό διώξιμο της άμυνας ξανάφερε σε θέση σουτ τον Κυργιαφίνη,όμως δεν έπιασε γεμάτα την μπάλα...με αποτέλεσμα να στρωθεί στον Βούλγαρη που έκανε εύκολα το 0-1 μέσα από την μικρή περιοχή...O σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στο μέλος της διοίκησης Καρατζιοβάλη Στέλιο,λέγοντας του πως θα βάλει και άλλα γκολ.

Στο 41'  γέμισμα στον Πιπερά από την άμυνα,ωραίο κατέβασμα και πλασέ στην κίνηση,έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Στράντζαλης.


Στο 45' είχαμε την μεγάλη ευκαιρία για τον Αριστοτέλη.Μετά από τυφλό   γέμισμα ο Τσίκουλας δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και δεν κατάφερε να την μπλοκάρει,με αποτέλεσμα αυτή να στρωθεί στον Κεφαλά...που στην προσπάθεια του να τον ντριπλάρει έφυγε πλάγια και το πλασέ του πέρασε παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.


Στο 50' είχαμε το απίστευτο γκολ του Βούλγαρη...απολαύστε το.

Στο 54' οι παίχτες της Ελπίς συνεργάστηκαν άψογα και πέτυχαν ένα πολύ όμορφο γκολ.Ο Λιόλιος Δημητράκης έβγαλε ωραία διαγώνια μπαλιά στον Τσεπάνη,που μπήκε από δεξιά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στο πέναλτι,όπου ο  αμαρκάριστος Βούλγαρης έγραψε εύκολα το 0-3 κάνοντας το προσωπικό του χατ τρικ.

Στο 58' ο Παπαβασιλείου έκανε κούρσα από αριστερά και έβγαλε μια ψηλοκρεμαστή σέντρα σουτ που κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 63΄μετά από την γλυκιά σέντρα του Γκρίλη από δεξιά ο Πιπεράς με όμορφη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στράντζαλη...για το 0-4.

Στο 65' έκλεισε ο χορός των γκολ για την Ελπίς με ένα περίεργο γκολ.Ο Πιπεράς έπεσε έξω από την περιοχή ζητώντας φάουλ...όλοι σταμάτησαν,χωρίς όμως ο ρέφερι Παυλούδης να σφυρίξει...η μπάλα έφτασε στον Σουσούρα που αφού κοντοστάθηκε λίγο έκανε το 0-5.

Στο 67' ο Τσίκουλας ανέτρεψε τον Αλβανό μέσα στην περιοχή.Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κεφαλάς Χρ.

Στο 75' είχαμε ακόμη μία αδράνεια στην άμυνα της Ελπίς μετά από στημένη φάση...με αποτέλεσμα ο Κεφαλάς Χρ...να πετύχει με προβολή από κοντά το δεύτερο γκολ για την ομάδα του αλλά και για τον ίδιο.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο...Το ματς κρίθηκε στο εικοσάλεπτο φωτιά της Ελπίς,ο Αριστοτέλης όσο σκληρά και δυνατά  να έπαιξε δεν κατάφερε να την κοντράρει στα ίσια.

Η τελευταία αγωνιστική αναμένεται καυτή με το ντέρμπι Νικήτη- Αγιος Νικόλας να ξεχωρίζει.


Να σημειωθεί πως την άνοδο για την 'Α κατηγορία εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι και αν ο πρωταθλητής της Α' κατηγορίας καταφέρει να πάρει την άνοδο στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ'εθνική θα ανεβεί και ο καλύτερος τρίτος των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΕΛΠΙΣ: ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(65' ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Ν.)ΓΚΛΑΒΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ(59΄ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Γ.,ΤΣΕΠΑΝΗΣ,ΠΙΠΕΡΑΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ(57' ΚΑΚΟΥΡΟΣ)

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ,ΓΑΛΑΝΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ,ΙΠΠΕΚΗΣ,ΓΚΙΑΤΑΣ ,ΤΖΟΛΑΣ, ΑΛΒΑΝΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΒΑΓΙΩΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΑΣ Χ.,ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΣ,


ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ  4 : Σε κακή μέρα,δεν ήταν σταθερός και το λάθος του στο 45΄παραλίγο να στοχίσει.Στη φάση του πέναλτι μπορούσε να αποφύγει την έξοδο.

ΓΚΡΙΛΗΣ 7 : επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά το κακό ματς με την Σάρτη.Αλώνισε την δεξιά πτέρυγα βοηθώντας πολύ και επιθετικά,έδωσε την ασίστ στο τέταρτο γκολ.Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα...όπως πάντα ήταν μαχητικός.

ΓΚΛΑΒΑΣ 7: το ταίρι του(Αστεριάδης) έλειπε,αλλά έκανε ότι μπορούσε για να μη φανεί το κενό του.Έκοψε πολλές φορές την μπάλα με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε...Δεν είχε πολύ καλή συνεργασία με τον παρτενέρ του Λιόλιο...Αν δεν είχε  και το χούι να φωνάζει χωρίς λόγο μερικές φορές θα ήταν άψογος.


ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6 : δεύτερο συνεχόμενο ματς που παίρνει φανέλα βασικού,αυτήν την φορά ο στόπερ.Δεν ήταν τόσο καλός όσο στο ματς με την Σάρτη,χωρίς όμως να υστερήσει.Κάλυπτε σωστά τους χώρους στην άμυνα.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 7: άλλο ένα καλό ματς από τον ''γιατρό'' της ομάδας.Ήταν πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αμυντικό τομέα,με εξαίρεση μία-δύο ολιγωρίες...ήταν άτυχος στην φάση με το δοκάρι.

ΑΓΓΕΛΗΣ 6 : δεν φάνηκε πολύ στο ματς σήμερα,ειδικά δημιουργικά δεν ήταν καλός αφού δεν πήρε πρωτοβουλίες. Έκανε πάντως αρκετή βρώμικη δουλειά στο κέντρο καλύπτοντας σωστά τους χώρους στο κέντρο και βοήθησε πολύ στα μαρκαρίσματα.

ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 6 : καλούτσικη εμφάνιση από τον βενιαμίν της ομάδας.Είχε διάθεση και πάθος,πάλεψε όσο μπορούσε χωρίς να φοβάται.Έδειξε πως έχει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας,μέσα από τα παιχνίδια που παίρνει θα βελτιώνεται.Στα ελαφρυντικά του πως είχε καιρό να παίξει...

ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ 6 : είχε θέληση και όρεξη και κυνήγησε το γκολ...στάθηκε άτυχος με το δοκάρι.Είχε το νου στην επίθεση πιο πολύ,δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξε καλά,αλλά ούτε να πεις ότι ότι έπαιξε τέλεια.

ΤΣΕΠΑΝΗΣ 5 : δεν ήταν καλός σήμερα...ήταν μόνιμα εκνευρισμένος και διαμαρτυρόταν στον ρέφερι.Καθόλου συγκέντρωση στο ματς με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και μερικές φορές δεν ήταν καθόλου ομαδικός,παίρνοντας προσπάθειες τραβηγμένες από τα μαλλιά.

ΠΙΠΕΡΑΣ 6: πολύ καλή εμφάνιση από τον έμπειρο επιθετικό έστω και αν αγωνίστηκε αριστερά στην επίθεση.Πέτυχε γκολ,έδωσε πολλές μάχες ,κράτησε μπάλα όταν έπρεπε,την μοίρασε όταν έπρεπε γενικά ένα γεμάτο έκανε ''γεμάτο'' ματς.Μοναδικό του μελανό σημείο...ότι ξεχνιόταν πολλές φορές και δεν ακολουθούσε τον αντίπαλο μπακ στις προωθήσεις του.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 10 : πριν βγει αλλαγή πρόλαβε σε 57' λεπτά,να βάλει τρία γκολ,να κερδίσει δύο κίτρινες από αντίπαλους...το δεύτερο γκολ δείχνει την τεράστια κλάση του...


ΚΑΚΟΥΡΟΣ-ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ-ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Ν. : μπήκαν στο ματς όταν όλα είχαν κριθεί και το ματς έχασε το ρυθμό του...Σίγουρα αυτό δεν τους βοήθησε,παρόλα αυτά έδειξαν και οι τρεις είχαν διάθεση και προσπάθησαν.


Από τον Αριστοτέλη ξεχώρισε ο Κεφαλάς Χρ. που πέτυχε και τα δύο γκολ...με τους υπόλοιπους να κινούνται στην μετριότητα.Ο Ιππέκης έπαιζε υπερβολικά άγαρμπα και θα έπρεπε να έχει αποβληθεί...Άξιος συγχαρητηρίων ο Γκιατάς που παρόλο την ηλικία του 43 χρονών αγωνίζεται ακόμα με πάθος.

Η διαιτησία των Γουρλομάτη,Παυλούδη και Τσερέκα ήταν σε γενικές γραμμές καλή,αν και θα μπορούσε ο Γουρλομάτης να αποβάλει τον Ιππέκη αφού ήταν επικίνδυνος με τα μαρκαρίσματα του.Στο 62' να σημειώσουμε πως είχαμε αλλαγή ρέφερι με τον Παυλούδη να παίρνει την σφυρίχτρα και τον Γουρλομάτη να αναλαμβάνει χρέη βοηθού λόγω τραυματισμού του δεύτερου. Στη φάση του πέναλτι ο Παυλούδης ως ρέφερι έδειξε παίζετε,αλλά μετά δέχτηκε την εισήγηση του Γουρλομάτη πως υπήρχε ανατροπή.










στιγμές χαλάρωσης πριν το ματς...για τον πρόεδρο

ΚΟΥΙΖ : ποιος έβαλε το σάκο του εκεί πάνω?

από πρόεδρος..νεροκουβαλητής

λίγο πριν την έναρξη




τραυματισμός Βούλγαρη

όμορφο τοπίο...



η κερκίδα με Βρασταμνούς

ο κόουτς αφού έβαλε 3 γκολ...και δίνει οδηγίες από τον πάγκο





ο Πιπεράς με το σκισμένο σορτσάκι...

21 σχόλια:

  1. proton den itan penalti,deyteron 5 wres na figi h mpala apo thn amina me apotelesma na mhn eise sigoyros to pote kai pws tha dioksoune h amintiki kai triton sto 0-0 ta stageira eixane tet ta tet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pame alla duo mats ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΜΑΜΗ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <>
      Τι καλη ρε τσαταλα θα μας τρελανεις?
      Αλλον αγωνα μαλλον εβλεπες παλι!

      Διαγραφή
  3. Για τη διαιτησια γραφω, δεν το ανεβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που βλέπω,γράφω. Αν δεν συμφωνείτε δεν μπορώ να κάνω κάτι.Μπορείτε απλά να μην με διαβάζετε...ευχαριστώ.Νίκο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και το ξέρεις,σίγουρα θα μου διαφύγουν φάσεις από τον αγώνα και έχεις δίκιο για το τετ α τετ που είχαν τα Στάγειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (1 hmixrono)kai mia eksodo alla stoperaki!eimai genimenos gia taklin ;-))))))))
    tragikos dietitis!!!!me kanei ela more na baloyn ena gol giati malonoune kai brizoun...:-000 sta arx@d@a moy ti kanoyn oi aloi na mathoun na kanoune sosta thn douleia toys ta .......... kai to deytero gol to xeri to idan oloi ektos apo ton referi!!!!k@t@s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. min axonese den trelenomai!meta apo megali apousia pou eixa apo ta gipeda,apla xeromai poy eisai ki esy edw san trito mati,

    ton kalo paikti ton kanei + i sosti kai skliri kritiki,aloste apo ta lathi mas mathenoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Asxoliasto to 4 tou tsikoula pou krathse to 0-0 se ena polu krisimo shmeio bgazontas teta tet kai to 7 gia ton maki epishs einai polu, ektos an eida allo match... ante kala ola auta, alla gia to poulen m ton dhmhtraki tpt???? Nontas......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ,,

    ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντάξει επειδή έχω μαζοχιστικές τάσεις,κάθομαι και τους βλέπω και μάλιστα μέσω internet,δεν ξέρω τι χαρακτηρισμό να δώσω...στην εκπομπή,τραγική είναι το λιγότερο.Χτες λέγανε ότι το Γομάτι θα παίξει μπαράζ ότι και να γίνει,κάτι που δεν ισχύει.Για να παίξουν μπαράζ,πρέπει το Νεοχώρι να κερδίσει την Σάρτη.Ο Βαγιάνης μάλιστα το τόνιζε συνέχεια...Τους έστειλα μύνημα στο facebook,αλλά χαμπάρι δεν πήραν.

      Διαγραφή
  9. Entaksei 4 ston tsikoula? the eprepe na ferei euthunh kai sta duo goal gia na parei 4. ena lathos ekane mono sto prwto hmixrono pou tou exei fygei h mpala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το θέμα με τον Τσίκουλα έχω απαντήσει...πιο πάνω.Αν είχε 5 δηλαδή θα ήσασταν ευχαριστημένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κανονικα για 3 ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oxi gia 0 htan.. xaxa ainte exete ksesalwsei merikoi.
    Den xreiazetai na eiste toso kakoi! Noumera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι το πρωταθλημα ειναι σε κρισιμη καμπη.. προτεινω λοιπον τον Τσαταλα τουλαχιστον για φετος να κανει βεβαια κριτικη χωρις ομως να βαζει βαθμους.

    Piralis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις ένα δίκιο,αλλά δεν είναι κάτι κακό να διαφωνείτε με αυτά που γράφω...Δεν έχω αλάθητο του Πάπα,ούτε πιστεύω ότι αυτά που γράφω δεν χωράνε συζήτησης.Η κριτική είναι η άποψη μου και μόνο.Θεωρώ πως ο Τσίκουλας δεν έπαιξε καλά και το έγραψα,ο βαθμός δεν έχει τόσο σημασία,σε προηγούμενα ματς που έπαιξε καλά,το έγραψα απλά είναι τα πράγματα.

      Διαγραφή
  14. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟ


    VAMOS ELPIDARAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ....

      ΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΟΧ

      ΣΤΗΝ Β ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

      Διαγραφή