Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η ΦΕΝΕΡ,Ο ΤΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ


Λευκή πετσέτα από τον Διαμαντίδη και τους συμπαίχτες του

Απίστευτα πράγματα είδαμε στους δύο ημιτελικούς του champions league.Oι δύο Γερμανικές ομάδες ισοπέδωσαν τις δύο Ισπανικές...και απόλυτα δίκαια βρίσκονται ένα βήμα από τον τελικό του Λονδίνου. Επειδή μπάλα είναι όμως και ...γυρίζει εγώ δίνω αρκετές πιθανότητες στην Ρεάλ,ένα γρήγορο γκολ και όλα γίνονται.Το σίγουρο είναι πως δεν γίνεται να ξαναδούμε τόση κακή την Ρεαλ και στην ρεβάνς αλλά και τόσο αψεγάδιαστη από την Ντόρτμουντ.Έχουμε μέρες μέχρι το ματς της Τρίτης και θα τα ξαναπούμε..
Στα στοιχηματικά τώρα έχουμε δύο προτάσεις τριημέρου που έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη και ακόμα τρέχουν με τα σημερινά ματς...


τετράδα απόδοση 14,19 ΒΕΤ365
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΤΣΕΛΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)

τριάδα anytime scorer απόδοση 17,06 STOIXIMAN
ΜΙΛΕΡ(ΜΠΑΓΕΡΝ)
ΡΟΝΑΛΝΤΟ(ΡΕΑΛ)
ΤΟΡΕΣ(ΤΣΕΛΣΙ)


δυάδα κατάκτησης τροπαίου απόδοση 21,70 BET365
CHAMPIONS LEAGUE : ΡΕΑΛ
EUROPA LEAGUE : ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η ανάλυση που έχω κάνει από την Τρίτη για τα σημερινά ματς: 

σκοράρει ο μασκόφορος Τόρες και μας πληρώνει

BAΣΙΛΕΙΑ-ΤΣΕΛΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ : H Βασιλεία καλείται να αποκλείσει μετά την Τότεναμ και δεύτερη ομάδα από την Αγγλία την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι. Δεν θα έχει εύκολο δρόμο ,αφού η Τσέλσι και ο Μπενίτεθ θέλουν το τρόπαιο.Στο πρώτο ματς θα πάω με το να σκοράρουν  και οι δύο,οι  Ελβετοί εντός έδρας σκοράρουν στα τελευταία 13 ματς που έχουν δώσει στην διοργάνωση ενώ έχουν βρει δίχτυα και στους 9 εντός έδρας αγώνες που έχουν δώσει με ομάδες από την Αγγλία.Η άμυνα τους όμως,(όπως και αυτή της Τσέλσι) δεν μου δίνει την εντύπωση της στιβαρής και αποτελεσματικής ,η Τότεναμ τις έκανε φάσεις πολύ εύκολα και τις έβαλε 4 γκολ,ένα θα βάλει και η Τσέλσι πιστεύω.



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ): Oι αποδόσεις άνοιξαν με μεγάλο φαβορί την Μπενφίκα. Δεν λένε την αλήθεια πιστεύω,η Φενέρμπαχτσε έχει καυτή έδρα και δεν έχει χάσει στα τελευταία 10 ματς που έχει δώσει στην διοργάνωση.Η Μπενφίκα είναι πολύ ντελικάτη ομάδα και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο ,αλλά όσες φορές την είδα φέτος  μου φάνηκε soft και πιστεύω θα τα βρει σκούρα με το πάθος και το σκληρό παιχνίδι των Τούρκων,που μπορούν να παίξουν παιχνίδι υπομονής όπως και στο πρώτο ματς με την Λάτσιο. Θα πάρω τον άσσο αλλά θα καλυφτώ με το ισοπαλία όχι στοίχημα(με Χ παίρνουμε μονάδα) που προσφέρεται στο ικανοποιητικό 2,10.

Περιμένουμε λοιπόν σήμερα ένα γκολ από τον Τόρες και ένα από την Βασιλεία και την Φενέρ τουλάχιστον να μην χάσει.Για να προσθέσουμε λίγο αδρεναλίνη παραπάνω θα βάλουμε και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ που νομίζω σήμερα θα χάσει εύκολα στην Βαρκελώνη,παραπάνω από 6,5 πόντους που είναι το hadicap.Θα το συνδυάσουμε με το νίκη της Φενέρμπαχτσε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο,αφού θα μπουν προσεκτικά οι δύο ομάδες στην αρχή

τρελή τριάδα απόδοση 40,94
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(-6,5) -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1 
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 3,5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου