Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ




Μόνο ο Ατρόμητος που είχαμε για τίτλο μας δικαίωσε χτες...αφού ήταν το μοναδικό που πέρασε από τα έξι σημεία μας.Το έργο φάνηκε πάντως από νωρίς,με το Οβερ στο Βαγιεκάνο-Σοσιεδάδ που το 0-2 έγινε στο 12' και έμεινε ως το τέλος.Λίγα πράγματα από τα σημερινά ματς και με το ζόρι βγάλαμε μια τριαδούλα.


ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2: η Λάτσιο κουβαλάει πολύ κούραση και απογοήτευση από τον αποκλεισμό της Πέμπτης από την Φενέρμπαχτσε. Σήμερα έχει διαθέσιμους μόλις δύο αμυντικούς,τον αριστερό μπακ Στανικεβίτσιους και τον Σιανί,θα αναγκαστεί να κάνει στόπερ και δεξί μπακ τους αμυντικούς χαφ Τσανά και Γκονζάλες.Η Γιουβέντους φέτος στα τρία ματς που έδωσε με την Λάτσιο δεν την κέρδισε,μάλιστα οι Ρωμαίοι την απέκλεισαν και στο κύπελλο.Έχει πάρα πολλές απουσίες η Λάτσιο και η Γιουβέντους μπορεί να περάσει από το Ολίμπικο,άλλωστε τα τελευταία 7 χρόνια έχει εκεί 5 διπλά και 2 ισοπαλίες.

o Κώστας Φορτούνης με τα χρώματα της Καιζερσλάουτερν

ΑΟΥΕ-ΚΑΙΖΕΡΛΑΟΥΤΕΡΝ 2: η Καιζερλάουτερν προέρχεται από πολύ μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Κολωνίας που την έφερε στην τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.Η νίκη της Κολωνίας χτες έκανε επιτακτική την ανάγκη για νίκη σήμερα για να μείνει στην τρίτη θέση.Η Αούε κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά όχι άμεσα.Διπλό για την πολύ πιο ποιοτική Λάουτερν του Κώστα Φορτούνη.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΘΕΛΤΑ ΟΒΕΡ: δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για το συγκεκριμένο,οι δύο ουραγοί της Primera Division βρίσκονται αντιμέτωπες με τον ηττημένο ουσιαστικά να αποχαιρετά την κατηγορία.Ένα γρήγορο γκολ θέλουμε και το ματς θα γίνει ροντέο,το συνηθίζουν άλλωστε τελευταία αφού η Μαγιόρκα έχει 6 συνεχόμενα οβερ και η Θέλτα έχει 6 οβερ στα τελευταία 7.

τριάδα απόδοση 7,24
ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
ΑΟΥΕ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 2
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΘΕΛΤΑ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου