Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΜΠΟΛΤΟΝ,ΤΡΙΑ ΟΒΕΡ,ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΑ Χ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ




Το είδαμε και αυτό,η Καίζερσλάουτερν που παίζαμε διπλό,κέρδισε με 0-1 η αντίπαλος της  Άουε  στο 66' και το 76' πήρε δύο κόκκινες κάρτες και όμως με 9 παίχτες ισοφάρισε στο 84'...με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.Ευτυχώς δεν βγήκε και το οβερ στο Μαγιόρκα- Θέλτα...γιατί θα πάθαινα εγκεφαλικό.


ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΟΛΤΟΝ Χ2:  Η Λέστερ έχει να κερδίσει από τις 26 Φεβρουαρίου,από τότε σε 18 ματς δεν έχει πάρει ροζ φύλλο αγώνα. Από κει που ήτανε δεύτερη λοιπόν τώρα είναι εκτός πλέι οφ,αντίθετα η Μπόλτον έχει φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο και πλέον βρίσκεται στην εξάδα.Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να βρίσκονται σε χειμερία νάρκη με ψυχολογία υπό το μηδέν,η Μπόλτον μπορεί να πάρει κάτι από το ματς.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ -ΛΟΡΙΑΝ ΟΒΕΡ: Προημιτελικός κυπέλλου.Φύση επιθετικές ομάδες και οι δύο...Η Σεντ Ετιέν δεν χάνει εδώ και 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και το Σάββατο έχει και τον τελικό του Λίγκ Κάπ με την Ρεν. Για την Λοριάν το σημερινό ματς είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν αφού δεν τις έχει μείνει άλλος στόχος,αλλά σήμερα έχει ξεμείνει από στόπερ,έτσι και αλλιώς φέτος φέρνει οβερ εύκολα.Και η προϊστορία δείχνει οβερ με 5 στα τελευταία 7 ματς....και μεγάλα σκορ όπως,1-4,4-2,4-1.


ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 3,5: ημιτελικός κυπέλλου.Η Μπάγερν φέτος μοιάζει πανίσχυρη και κάνει πλάκα στην Γερμανία.Τα πράγματα είναι απλά αν έχουν κέφια οι γηπεδούχοι το κοντέρ θα γράψει πολλά γκολ και η Βόλφσμπουργκ του Βιερίνια έχει την ποιότητα να βάλει και αυτή ένα γκολ.



τριάδα απόδοση 6,87
ΛΕΣΤΕΡ-ΜΠΟΛΤΟΝ Χ2
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ -ΛΟΡΙΑΝ ΟΒΕΡ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 3,5




ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣΝΤΕΙ Χ : θέλουν λίγους βαθμούς για να σωθούν και οι δύο,μπορούν να τα βρουν στη μέση.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ Χ: το ματς είναι για το κόπα λιμπερταδόρες και δεν υπάρχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Αν το ματς λήξει ισόπαλο οι γηπεδούχοι βγαίνουν πρώτη στον όμιλο και οι φιλοξενούμενοι παίρνουν την πρόκριση ως δεύτεροι,χωρίς να τους νοιάζει τι θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου.Γιατί να ρισκάρουν?????Φέρνουν μια ωραία ισοπαλία και είναι και οι δύο ευχαριστημένοι.


δυάδα με Χ απόδοση 11,55
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣΝΤΕΙ Χ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΡΕΑΛ ΓΚΑΡΣΙΛΑΣΟ Χ




ΑΡΣΕΝΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ: σπουδαίο ματς με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να κυνηγήσουν την  τέταρτη θέση.Και οι δύο έχουν καλές επιθέσεις ,αλλά και χάλια άμυνες,το οβερ είναι πολύ πιθανό.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΥΡΙΟ
τετράδα διημέρου απόδοση 9,24
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1
ΦΟΥΛΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 2
ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου