Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ



Σάντι Μουνίρα...λέγεται η κοπελιά

Χωρίς ενδιαφέρον κύλησε η τριάδα μας από την serie B' χτες.Από σήμερα ξεκινάει ένας μαραθώνιος με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο κάθε μέρα από εδώ και πέρα,αφού όλες οι διοργανώσεις μπήκαν στην τελική ευθεία.Πάμε λοιπόν σήμερα να κάνουμε μια καλή εκκίνηση...


ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η πρωτοπόρος στην Λίγκ 1 της Αγγλίας Ντονκάστερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την απογοητευμένη Κόβεντρι. Για τους γηπεδούχους η χρονιά τέλειωσε την Πέμπτη το απόγευμα με την απόφαση αφαίρεσης 10 βαθμών λόγω του καθεστώς ειδικής διαχείρισης που μπήκε η ομάδα,έτσι ο στόχος των πλέι οφ θα μείνει όνειρο για την Κόβεντρι.Είναι λοιπόν φυσικό στο σημερινό ματς να μην υπάρχει κίνητρο για τους γηπεδούχους ,αφού η ομάδα ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον.Ευκαιρία λοιπόν για την Ντονκάστερ για ένα ακόμα διπλό,έχει μέχρι τώρα 13 σε 20 ματς.Θα πάμε λίγο πιο συντηρητικά και θα βάλουμε το ισοπαλία όχι στοίχημα στο 1,90...έτσι σε περίπτωση που μείνει στο Χ το ματς θα πάρουμε μονάδα...όποιος θέλει πάει και με το σκέτο διπλό στο 2,75.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΟΒΕΡ: Η Κοπεγχάγη στα τελευταία 9 ματς της σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ...η Μίντιλαντ στα τελευταία 16 ματς που έχει δώσει έχει σκοράρει στα 15...και συνολικά στα 21 από τα 23 έχει ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.Το οβερ λοιπόν μοιάζει πολύ καλό,Οβερ ήρθαν και τα δύο φετινά τους παιχνίδια και η παράδοση έχει οβερ με 8 στα 12 τελευταία.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΑΑΡΧΑΟΥΣ ΟΒΕΡ: η Ααρχάους εκτός έδρας έχει 9 οβερ σε 10 ματς και 7 οβερ στα τελευταία 8 ματς που έδωσε.Η Νόρτζελαντ στα δύο ματς που έδωσε μετά την επανέναρξη έφερε αντερ....και ήρθε η ώρα να φέρει οβερ...με νίκη ανεβαίνει στην δεύτερη θέση και θα την κυνηγήσει.Η παράδοση έχει οβερ με 6 στα 9 τελευταία.



τριάδα 1 απόδοση 6,53
ΚΟΒΕΝΤΡΙ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΟΒΕΡ
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΑΑΡΧΑΟΥΣ ΟΒΕΡ

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΕΡΛΝΙ 1: η Γουότφορτν του Τζόλα κυνηγάει την άνοδο στην Πρέμιερ Λίγκ αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση.Προέρχεται από δύο γκέλες με κακές εμφανίσεις και σήμερα θέλει την νίκη για επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα,αφού ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με τις πρωτοπόρες της βαθμολογίας Κάρντιφ και Χάλ. Η Μπέρλνι με μία νίκη στα τελευταία 9 ματς έχει μείνει μακριά από τα πλέι οφ...και δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα.Το 1,90 για την Γούοτφορντ αξίζει.

ΣΕΝΤΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: δύο ομάδες που καίγονται για νίκη,η Σεντάν που είναι στην ζώνη υποβιβασμού και η Γκινγκάμπ που κυνηγάει την άνοδο.Η Γκινγκάμπ έχει σκοράρει στα 10 τελευταία ματς με τα 8 από τα 10 να είναι και οβερ.Η Σεντάν έχει βρει δίχτυα στα 5 τελευταία εντός έδρας.Η Σεντάν εντός έδρας έχει 9 γκολ-γκολ σε 14 ματς και η Γκινγκάμπ 10 γκολ-γκολ σε 14 εκτός έδρας.

ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟΒΕΡ: η Παρί θα έχει το μυαλό της στην Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει την Τετάρτη,οι παίχτες της που το 80% ήταν με τις εθνικές τους για μία εβδομάδα...θα είναι ζαλισμένοι.Η Μονπελιέ παίζει επιθετικά και σκοράρει συχνά ,χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει σκοράρει μόνο σε δύο από 29 ματς που έχει δώσει φέτος...η ποιότητα της Παρί...μπορεί να βγάλει μόνο της το οβερ...αλλά μάλλον θα βοηθήσει και η Μονπελιέ...

τριάδα 2 απόδοση 7,10
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΕΡΛΝΙ 1
ΣΕΝΤΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου