Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΠΑΡΙ,ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ




Απίστευτο ματς χτες το Μάντσεστερ....όχι τόσο από πλευρά θεάματος,αλλά από όλη την ατμόσφαιρα...τον Μουρίνιο το Σερ Άλεξ...πραγματικά τεράστιο ματς με μεγαλύτερο πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκίγκς που στην χιλιοστή συμμετοχή του έπαιζε...σαν να είναι η πρώτη του.Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής με την κόκκινη που έδωσε στον Νάνι.
Στα καθαρά στοιχηματικά πιάσαμε το σκοράκι με το 1-2 να πληρώνει 9,50...Θα μπορούσαμε να βγάλουμε και την δυάδα με το διπλό της Ρεάλ και το οβερ 3,5 στο Ντόρτμουντ αλλά το 3-0 του 59' δεν άλλαξε...Σήμερα τα ματς του champions league αγωνιστικά είναι αδιάφορα με την πρόκριση να έχει κριθεί από τα πρώτα ματς.Θα κάνουμε μία δυάδα από τα δύο ματς και μια τριάδα από το υπόλοιπο μενού.

ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1: Η Βαλένθια αν θέλει να έχει ελπίδες θα παίξει επιθετικά και θα δώσει χώρους στους ταχύτατους επιθετικούς της Παρί....Λαβέτσι,Μενέζ και Μόουρα και ο Παστόρε από πίσω θα βρουν πολλούς χώρους.Η απουσία του καλύτερου αμυντικού της Βαλένθια Ραμί...θα φέρει στον κέντρο άμυνας τον αριστερό μπακ Ματιέ...λίγο να προσέξει στην άμυνα η Παρί θα κερδίσει,άσσος του 2,00.Θα ποντάρω και στον Τιάγκο Σίλβα να σκοράρει σε κάποιο στημένο...ο Βραζιλιάνος έχει να παίξει δύο μήνες...

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΛΤΙΚ 2-3 ΓΚΟΛ: η Σέλτικ μετά το 0-3 στη Σκωτία δεν έχει καμία ελπίδα για πρόκριση.Το μοναδικό που μπορεί να περιμένει είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση στο Τορίνο...την Γιούβε δε την κόβω να καίγεται και πολύ να βάλει πολλά γκολ στη Σέλτικ θα το πάει συντηρητικά ...στο 2-3 γκολ θα πάει το ματς.



δυάδα απόδοση 4,00
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΕΛΤΙΚ 2-3 ΓΚΟΛ

anytime scorer απόδοση 9,50
ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ(ΠΑΡΙ)


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2: θα βρει χώρους ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό που θα προσπαθήσει να ανοιχτεί για να βάλει γκολ και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης...

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤΕΝΣΕ ΟΒΕΡ: και οι δύο έχουν σε 20 ματς πρωταθλήματος φέτος από 14 οβερ...στα πρώτα που έδωσαν μετά την επανέναρξη έχασαν και οι δύο με σκορ 3-2...στο ματς του πρώτου γύρου η Άαλμποργκ είχε κερδίσει με 0-4.

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: η Γούοκινγκ έχει 8 οβερ 3,5 σε 17 ματς στην έδρα της.Η Μάνσφιλντ έχει 8 οβερ 3,5 σε 16 ματς εκτός έδρας....στο πρώτο γύρο το σκορ ήταν 3-1.


τριάδα απόδοση 9,00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΟΝΤΕΝΣΕ ΟΒΕΡ
ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΟΒΕΡ 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου