Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΣ ΤΟΥ ΤΣΒΙΤΑΝΙΤΣ,ΤΟΥΣ ''ΧΩΡΙΑΤΕΣ'' ΤΗΣ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ

Αστον Βίλα,Τσβίτανιτς και Τ'ίγκρες...


Πολύ κακή μέρα η χτεσινή για την στήλη μας με 4 στα 9 σημεία δε πας πουθενά....Το ξεπερνάμε και πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα,με το πρόγραμμα να μην έχει πολλά ματς λόγου του Πάσχα των Καθολικών.Δύο τριαδούλες για σήμερα λοιπόν και να σημειώσουμε ότι αύριο έχει φουλ πρόγραμμα...από νωρίς μάλιστα.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ: τα χτεσινά αποτελέσματα έφεραν τους γηπεδούχους στην ζώνη υποβιβασμού,δίνοντας έτσι στο σημερινό ματς χαρακτήρα τελικού.Οι ''χωριάτες'' προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες ,έχουν καλή ψυχολογία και μπορούν να πάρουν τουλάχιστον τον πόντο από την κουρασμένη και άνοστη Λίβερπουλ.Ειδικά ο Σουάρες ταλαιπωρήθηκε πολύ με τα υπερατλαντικά ταξίδια με την Ουρουγουάη. Για σκόρερ ο δαιμονισμένος Βέλγος Μπέντεκε.

ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1 ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Στην Νίκαια το μεγάλο ντέρμπι του Νότου της Γαλλίας.Η Νις του Κλόντ Πίελ φέτος κάνει φοβερή πορεία βρίσκεται στην πέμπτη θέση και διεκδικεί την έξοδο στο champions league.Στην έδρα της άκρως αποτελεσματική με 9 νίκες 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.Με νίκη σήμερα απέναντι στην μέτρια και στρυφνή Μαρσείγ ανεβαίνει στην τρίτη θέση...Στα συν το κατάμεστο γήπεδο,αφού έχει γίνει sold out από την προηγούμενη εβδομάδα,αλλά και η επιστροφή του αρχισκόρερ και παιχταρά Αργεντινού Τσβιντανιτς....Θα πάω με τον άσσο αλλά στο ισοπαλία όχι στοίχημα...με Χ δηλαδή το παίρνουμε μονάδα.

ΑΓΙΑΞ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: στο πρώτο γύρο το ματς έληξε 1-6,κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα,μπορεί να σκοράρει η Ναιμέγκεν και να μας βοηθήσει...


τριάδα 1 απόδοση 8,24
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1Χ
ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1 ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΑΓΙΑΞ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ΟΒΕΡ 3,5



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ Χ: νομίζω ότι το αποτέλεσμα στο Βικελίδης χτες σφράγισε και το σημερινή μοιρασιά.Θα είναι καταστροφή για όποιον από τους δύο χάσει...Θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη...1-1 σκορ και πάμε για άλλα.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑ ΝΤΑ ΦΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: το συγκεκριμένο για άγνωστους λόγους ο ΟΠΑΠ δεν έχει στο κουπόνι του μάλλον το ξέχασαν...Το ματς είναι γειτονικό ντέρμπι,αλλά όχι μίσους.Τα τελευταία 8 ματς από τα 10 μεταξύ τους ήταν οβερ και γκολ-γκολ..Η συμπεριφορά τους φέτος ευνοεί τα γκολ...και οι δύο έχουν βρει δίχτυα στα 5 από τα 6 φετινά τους ματς...Στο 2,00 το γκολ-γκολ.

ΠΟΥΕΜΠΛΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ 2: η Τίγκρες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 ματς χωρίς ήττα,ειδικά εκτός έδρας έχει το απόλυτο με 5 νίκες σε 5 ματς.Σήμερα αντιμετωπίζει την μέτρια Πουέμπλα με την παράδοση να είναι υπέρ της με 5 νίκες τις τελευταίες 7 φορές που την αντιμετώπισε εκτός έδρας.Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα που είναι η Τίγκρες και πληρώνει 2,10.Στα συν το πιθανό ροτέισον από τους γηπεδούχους αφού μεσοβδόμαδα έχουν ημιτελικό κυπέλλου και σίγουρα θα έχουν το μυαλό τους και εκεί.

τριάδα 2 απόδοση 11,76
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ Χ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑ ΝΤΑ ΦΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΠΟΥΕΜΠΛΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ 2

δύο που δεν χώρεσαν
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου