Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΣΕΛΣΙ,ΟΦΗ,ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ...ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ

θα το γλείψουμε το γλειφιτζούρι(ταμείο) σήμερα???



Δεν βγάλαμε τριαδούλα χτες και πρέπει σήμερα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος...Πάρα πολλά ματς με πολύ κόπο και μελέτη καταλήξαμε σε τρεις τριάδες,ελπίζω να έκανα καλή χημεία...ο καθένας μπορεί να κάνει τη δικιά του.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2: στο 2,20 η Τσέλσι θα τιμηθεί και ας μην κερδίσει.Μπορεί να έχει τη Δευτέρα το ματς με την Γιουνάιτεντ για το κύπελλο και την Πέμπτη το ματς με την Ρούμπιν για το europa league,αλλά πιο σημαντικό είναι το σημερινό...ο μεγαλύτερος στόχος για τους ''μπλε'' είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο επόμενο champions league και σήμερα ο Μπενίτεθ δεν θα κάνει ροτέισον...Στο κύπελλο το αντίστοιχο ματς είχε έρθει 1-5...διπλό για την Τσέλσι με γκολ του δαιμονισμένου Αζαρ.

ΝΑΝΤ-ΜΟΝΑΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τις δύο πρωτοπόρους να συγκρούονται. Η Μονακό έχει σκοράρει στα 12 τελευταία ματς και η Νάντ στα 10,ενώ γενικά στο γήπεδο της δεν 
έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα 15 ματς που έχει δώσει...


ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1Χ: όσο χάλια και να είναι  η Ίντερ μπορεί να μην χάσει στο Σαν Σίρο από την Γιουβέντους...Στο κάτω-κάτω η ''κυρία'' είναι άνετη είναι 9 βαθμούς μπροστά και την Τρίτη παίζει με την Μπάγερ...σίγουρα το μυαλό της θα είναι και εκεί...το 1,70 στο 1Χ για την Ιντερ που καίγεται αξίζει.

τριάδα 1 απόδοση 6,85
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2
ΝΑΝΤ-ΜΟΝΑΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1Χ


ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Σάλκε χωρίς τον Παπαδόπουλο πίσω είναι χωνί...έχει δεχτεί γκολ στα 16 από τα 17 τελευταία ματς που έχει δώσει.Η Χόφενχαιμ ψάχνει βαθμούς παντού αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση..

ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1: o ΟΦΗ παίζει το τομάρι του σήμερα.Το Γεντί Κουλέ θα είναι κατάμεστο και σπρώξει την ομάδα στην νίκη,άλλωστε τους 22 από τους 28 βαθμούς που έχουν οι κρητικοί στην έδρα τους ,τους πήραν.Ο ΠΑΣ μπορεί να έχει το κίνητρο της Ευρώπης αλλά το ένστικτο της επιβιωσης είναι πιο δυνατό.Επίσης ο ''Αγιαξ'' της Ηπείρου και να βγει πέμπτος δεν είναι σίγουρο πως θα πάει Ευρώπη αφού πρέπει να πάρει και αδειοδότηση.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ: o προπονητής της Παλέρμο είπε '' νίκη ή θάνατος''...Αυτό δείχνει για τους Σικελούς πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για να έχουν κάποιες ελπίδες παραμονής.Το ίδιο ισχύει όμως και για την Ρόμα...απαγορεύεται να έχει απώλειες αν θέλει να κυνηγήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στο champions league.Kαι οι δύο ομάδες λοιπόν θα κυνηγήσουν την νίκη...το οβερ το φέρνουν παραδοσιακά  με 5 στα τελευταία 7 ματς...Συμπαθητικό το 1,80.

τριάδα 2 απόδοση 7,77
ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΟΦΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: στο 2,50 το γκολ-γκολ αξίζει.Υπάρχουν κάποια δεδομένα που μας οδηγούν στο αμφίσκορο.Η Μπενφίκα έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας,ο Λουιζάο δεν παίζει σίγουρα και έτερος στόπερ Αργεντίνος Γκαράι γύρισε μόλις χτες ταλαιπωρημένος από το ματς στα 3,700 μέτρα της Βολιβία με την εθνική του,η παρουσία για το σημερινό δίνεται αμφίβολη.Η Ρίο Άβε μπορεί να μην γεμίζει το μάτι...αλλά εκτός έδρας σε 11 ματς έχει μόλις τρεις ήττες και έχει σκοράρει  σε όλα...χαρακτηριστικά στην έδρα της Πόρτο πριν ένα μήνα λύγισε με γκολ στο 76(2-1)...αξία λοιπόν στο 2,50 του γκολ-γκολ.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ: η Σουόνσι δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα και παίζει χωρίς άγχος και απελευθερωμένα,μετά την ήττα με 0-2 από την Άρσεναλ θα θέλει να προσφέρει λίγη χαρά στους οπαδούς της.Η Τότεναμ υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από την Φούλαμ και σήμερα πρέπει να κερδίσει για να μη χάσει και άλλο έδαφος στην κούρσα για το champions league.H συμπεριφορά των δύο ομάδων ευνοεί το οβερ. Οι Ουαλοί έχουν 10 οβερ σε 15 ματς στην έδρα τους και οι ''πετεινοί'' 12 σε 15 ματς μακριά από το Λονδίνο.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: δύσκολη έξοδος για την Φιορεντίνα...αλλά θα την στηρίξουμε.Η Κάλιαρι δεν έχει στόχους ,έχει σωθεί.Βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και θα αρχίσει...της δημόσιες σχέσεις.Το σημερινό ματς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών,λόγω του γνωστού προβλήματος με το γήπεδο της γηπεδούχο.Η ''Βίολα'' μπορεί να πάρει ένα μεγάλο διπλό που θα την οδηγήσει πιο κοντά στην τρίτη θέση που οδηγεί στο champions league.


τριάδα 3 απόδοση 10,40
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ



τετράδα  anytime scorer απόδοση 55,96
ΑΖΑΡ(ΤΣΕΛΣΙ)
ΤΟΤΙ(ΡΟΜΑ)
ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ(ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ)
ΜΙΤΣΟΥ(ΣΟΥΟΝΣΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου