Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

μόλις έχει σφραγιστεί η νίκη με το δεύτερο γκολ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της , με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον(παίχτη-προπονητή) Βούλγαρη , η Ελπίς κέρδισε την Σάρτη στο γήπεδο των Βραστάμων με σκορ 2-0.Με την νίκη αυτή συμπλήρωσε ένα ολόκληρο γύρο αήττητη(13 ματς,11 νίκες 2 ισοπαλίες).Το αποτέλεσμα αυτό έβγαλε την Σάρτη...οριστικά εκτός των πλέι οφ.



Η Ελπίς είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα,χωρίς όμως να μπορέσει να καθαρίσει το ματς νωρίς,αφού το τελικό 2-0 γράφτηκε στο 90' λεπτό.Το ματς κρίθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που κατάφερε  να εξουδετερώσει την εξαιρετικά επικίνδυνη επίθεση της Σάρτης που με 63 γκολ ενεργητικό είναι η δεύτερη καλύτερη της κατηγορίας.

Μόλις στο 2' λεπτό το σουτ στην κίνηση  του Βούλγαρη μετά από κόρνερ του Κυργιαφίνη,έφυγε ψηλά άουτ.


Στο 17' ο Πιπεράς έσπασε δεξιά την μπάλα στον Τσεπάνη που είχε χώρο αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 18' είχαμε ακυρωθέν γκολ του Βούλγαρη...για οφσάιντ..

Στο 31' είχαμε το 1-0.Ο Παπαβασιλείου έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και έβγαλε μια ωραία σέντρα ξυράφι στην καρδιά της περιοχής και ο Βούλγαρης με προβολή έβαλε και τον τερματοφύλακα Παραλίκα στα δίχτυα.


Στο 41' ο Αγγελής έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Πιπερά φάτσα με το τερματοφύλακα από θέση δεξιά στην περιοχή το πλασέ του επιθετικού της Ελπίς στην αντίθετη γωνία,πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το διάστημα 15-30 που η Σάρτη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο η Ελπίς είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία στο ματς.

Στο 54' Τσεπάνης καλή ευκαιρία...


Στο 55' σέντρα Τσεπάνη από δεξιά ,κεφαλιά ψαράκι του αφύλαχτου Πιπερά στο δεύτερο δοκάρι...στην αγκαλιά του Παραλίκα.

Στο 60' η μοναδική αλλά μεγάλη ευκαιρία της Σάρτης. Μετά από βαθιά μπαλιά και αδράνεια στην άμυνα της Ελπίς ο Σύγγελης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσίκουλα.Η πίεση του Γκρίλη και η έγκαιρη έξοδος του τερματοφύλακα της Ελπίς απέτρεψαν το 1-1...

Μια μπεκάτσα..έπεσε στο 74' λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Κυργιαφίνη ,το μονοκόμματο σουτ του Αγγελή από του ύψος της μικρής περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά στον ουρανό.


Νέο κόρνερ Κυργιαφίνη γυριστό σουτ του Βούλγαρη δίπλα από τα δοκάρια στο 80'.


Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90' λεπτό.Μακρινή μπαλιά του Παπαβασιλείου στον Βούλγαρη που έβαλε πλάτη τον αμυντικό της Σάρτης και μπήκε στην περιοχή.Στο σουτ που επιχείρησε ο Παραλίκας δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.


Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η Ελπίς,αλλά όσο το ματς ήταν στο ρευστό 1-0...και οι ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ ήταν πολλές,στο μυαλό όλων ήρθε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου...που αναφέρει: όταν χάνεις ευκαιρίες...η μπάλα θα σε τιμωρήσει.Το δεύτερο γκολ στο τελευταίο λεπτό,έδιωξε αυτές τις σκέψεις και σφραγίσε την απόλυτα δίκαιη νίκη για την Ελπίς ,που πήρε έτσι  και την ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας και η μάχη στην κορυφή συνεχίζεται με φοβερό ενδιαφέρον.Ένας μονομάχος έπεσε(Σάρτη),αλλά οι άλλοι τέσσερις συνέχισαν με νίκες....
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.


Η διαιτησία του κυρίου Σημαιάκη και των βοηθών πέρασε σε γενικές γραμμές απαρατήρητη,γεγονός που φανερώνει τι πολύ καλή παρουσία που είχαν....χωρίς βέβαια να έχει και κάποια δύσκολη φάση στο ματς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΛΠΙΣ: ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΚΛΑΒΑΣ,ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Γ.,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΤΣΕΠΑΝΗΣ(67' ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ(91' ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Ν.)ΠΙΠΕΡΑΣ(63' ΚΑΚΟΥΡΟΣ)

ΣΑΡΤΗ: ΠΑΡΑΛΙΚΑΣ,ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΑΒΕΛΑΣ,ΣΚΟΥΛΗΣ,ΒΟΥΝΙΔΗΣ,ΤΣΕΠΕΛΗΣ,ΣΥΓΓΕΛΗΣ,ΤΑΚΑΚΗΣ,ΠΕΤΣΑΒΑΣ,ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ,ΚΟΤΡΩΝΗΣ


ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ 6: τις λίγες φορές που χρειάστηκε ήταν εκεί...πολύ καλή τοποθέτηση στο τετ α τετ του Σύγγελη ,η γρήγορη έξοδος του έκλεισε το οπτικό του πεδίο.


ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 7 : πολύ καλός σήμερα ,με σωστές τοποθετήσεις και αντιδράσεις.Φοβερή ενέργεια και σέντρα στο πρώτο γκολ,ενώ πιστώνεται ασίστ και στο δεύτερο...με την μακρινή μπαλιά-απομάκρυνση.Μοναδικό μελανό σημείο δύο μαζεμένα <<τσαφ>> στο πρώτο ημίχρονο.

ΓΚΡΙΛΗΣ 5 : ίσως η χειρότερη φετινή του εμφάνιση.Αρκετές λάθος τοποθετήσεις και έχασε τουλάχιστον 5 φορές τον προσωπικό του αντίπαλο.'Εχει βέβαια το ελαφρυντικό πως πάνω του έπεφταν οι δύο καλύτεροι παίχτες της Σάρτης (Σύγγελης-Πετσαβάς).Στα μείον και οι κακές σέντρες που είχε στα ανεβάσματα του.

ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ-ΓΚΛΑΒΑΣ 6 : πολύ καλή εμφάνιση από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ελπίς. Ψύχραιμες αντιδράσεις δεν άφησαν σε κανένα σημείο τη Σάρτη να φανεί απειλητική...χωρίς βέβαια να πιεστούν πολύ.

ΛΙΟΛΙΟΣ 9 : η αποκάλυψη του ματς.Κέρδισε άπειρες μάχες στο κέντρο και αποτελούσε την σκούπα λίγο πριν τα στόπερ.Με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση προσπαθούσε πάντα να μοιράσει την μπάλα.Φάνηκε να του ταιριάζει πολύ ο ρόλος του καθαρού αμυντικού χαφ και είναι φανερά βελτιωμένος παιχνίδι με παιχνίδι...Μακάρι να συνεχίσει έτσι,γιατί η απώλεια του Αστεριάδη...θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

ΑΓΓΕΛΗΣ-ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ 6 : χωρίς να εντυπωσιάσουν αλλά με σοβαρή και μετρημένη παρουσία.Έλειψαν οι εμπνεύσεις τους μεσοεπιθετικά...και φάνηκε αυτό στο παιχνίδι της ομάδας.Τα στημένα του Κυργιαφίνη ήταν πάντα επικίνδυνα.

ΤΣΕΠΑΝΗΣ 7 : άλλη μια καλή εμφάνιση από τον ''ΤΣΕ''.Πάθος και δύναμη σε όλες τις μονομαχίες και πολύ τρέξιμο.Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις δύο καλές ευκαιρίες που είχε.Εκνευρίστηκε με τον ρέφερι χωρίς λόγο και πήρε κίτρινη για διαμαρτυρία,σωστά τον αντικατέστησε ο προπονητής του για να τον προφυλάξει.

ΠΙΠΕΡΑΣ 6: ξεκίνησε στην εντεκάδα ξανά...αλλά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω,χωρίς όμως να είναι αρνητικός.Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ορεξάτος και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.Ίσως δεν έπρεπε να αντικατασταθεί...αφού έδειχνε να έχει δυνάμεις.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 8 : έβαλε δύο γκολ,έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και σε κάθε ενέργεια του απασχολούσε πάντα δύο αμυντικούς.Προπονητικά έστησε πολύ καλά την ομάδα και πιστώνεται τον ειδικό ρόλο που έδωσε στον Λιόλιο...που εξουδετέρωσε την επιθετική λειτουργία της Σάρτης.

ΚΑΚΟΥΡΟΣ-ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ 6 : ήταν δραστήριοι στα 25 λεπτά που αγωνίστηκαν και έδωσαν ανάσες στην ομάδα.

ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Ν. : πήρε απλά την συμμετοχή.

Από την ομάδα της Σάρτης ξεχώρισαν ο Σύγγελης και ο Πετσαβάς...αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την άμυνα της Ελπίς. Πολύ τρέξιμο από τον Τακάκη στο κέντρο.
























ο πρόεδρος μιμείται τον Κατίδη...











ΥΓ για τα video των γκολ ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ομάδας...

6 σχόλια:

  1. Τσατάλα,τι να πώ.Είσαί ιδιοφυία!Πιάνουν τα χέρια σου γι'αυτά.Είναι όλα άψογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξι.Το παραδέχομαι.Μας γαμήσατε.Φάγαμαι πήπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα ακόμα στοιχείο για την Σάρτη και την επίθεση της είναι,πως το χτεσινό ματς είναι μόλις το δεύτερο σε όλη την χρονιά που δεν κατάφερε να σκοράρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή