Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ



Εδώ είμαστε πάλι μετά το τριήμερο ρεπό...έτοιμοι για μάχη.Με γεμάτες μπαταρίες και καλή διάθεση λοιπόν πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε από τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας.


ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ 2: Στο Αζερμπαϊτζάν τα τελευταία χρόνια υπάρχει απίστευτη ανάπτυξη και πολύ χρήμα,με την χώρα να προσπαθεί να εξευρωπαιστεί σε όλους τους τομείς.Στα καθαρά ποδοσφαιρικά τώρα η παρουσία των Αζέρων στον όμιλο είναι πάρα πολύ καλή.Έφεραν ισοπαλία εντός έδρας με το Ισραήλ,έχασαν 1-0 στην Μόσχα από την Ρωσία με πέναλτι στο 86',έχασαν 3-0 στη Πορτογαλία με το σκορ να είναι 0-0 μέχρι το 60',στο τελευταίο του ματς στην Β.Ιρλανδία ισοφαρίστηκε στο 96'...Γενικά η πορεία τους είναι αρκετά καλή και σήμερα μπορούν να κάνουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στο αδύναμο κρατίδιο του Λουξεμβούργου. Οι γηπεδούχοι τελευταία φορά που κέρδισαν σε εντός έδρας ματς σε προκριματική φάση Μουντιάλ ήταν το 1972...από τότε σε 42 ματς έχουν 40 ήττες και 2 ισοπαλίες.Το 2,20 για τους Αζέρους αξίζει.

ΒΟΣΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ2: η εθνική μας στο ρόλο του αουτσάιντερ που της ταιριάζει απόλυτα...Θα πάμε στην Βοσνία να παίξουμε με τον τρόπο μας...σφιχτά στην άμυνα και θα ψάξουμε το γκολ σε καμιά αντεπίθεση ή με κανένα στημένο. Το πρώτο 30λεπτό οι Βόσνιοι θα μπουν δυνατά αν δεν δεχτούμε γκολ...δε χάνουμε μετά.Ο Σαμαράς με τον Σαλπιγγίδη είναι σε καλή κατάσταση και θα ταλαιπωρήσουν την όχι και τόση σταθερή άμυνα των Βόσνιων.Το Χ2 πληρώνει 1,90 και αξίζει.


ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΝΤΕΡ:  το Μαυροβούνιο αποτελεί την έκπληξη του ομίλου αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.Σήμερα πάει να αντιμετωπίσει την αδύναμη αλλά σκληρή Μολδαβία εκτός έδρας.Το γήπεδο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών να το έχουν μετατρέψει σε βούρκο...μάλιστα την ώρα του αγώνα υπάρχει το ενδεχόμενο χιονόπτωσης. Οι Μαυροβούνιοι έχουν ποιότητα μπροστά με τους Γιόβετις και Βούτσινιτς...και θα ψάξουν την νίκη χωρίς να κουραστούν αφού ακολουθεί η Αγγλία την Τρίτη.Η Μολδαβία θα παίξει άμυνα με σύμμαχο το γήπεδο θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν,μπροστά δύσκολα θα σκοράρει.

τριάδα 1 απόδοση 6,85
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ 2
ΒΟΣΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ2
ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΝΤΕΡ


ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: πόλεμος κανονικός...οι δύο χώρες συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τον εμφύλιο που ξέσπασε το 1991.Στο γήπεδο θα επικρατούν δρακόντεια μέτρα με την Κροατική αστυνομία να ετοιμάζεται για το ματς εδώ και τρεις μήνες παρόλο που δεν θα υπάρχουν Σέρβοι στις κερκίδες.Στα καθαρά αγωνιστικά οι Σέρβοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση.Οι δύο ήττες από Βέλγιο και ΠΓΔΜ τους έχουν βάλει με την πλάτη στον τοίχο.Ελπίζω το πολεμικό κλίμα να δώσει ρυθμό στο ματς και να έχουμε γκολ...άλλωστε οι Γιουγκοσλαβική σχολή ποδοσφαίρου φημίζεται για το όμορφο ποδόσφαιρο της...το γκολ-γκολ στο 2,20 θα τιμηθεί.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ-ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΤΕΡ 4,5: τα πράγματα είναι απλά...η Αγγλία αν θέλει βάζει και 10 γκολ στους ψαράδες...που έχουν να σκοράρουν από το 2008.Η Αγγλία βλέπει το σημερινό σαν ζέσταμα για το μεγάλο ματς την Τρίτη στο Μαυροβούνιο...με τη λογική αυτή θα πάμε να σταματήσουν στα 4 και να μην βάλουν παραπάνω.


ΠΓΔΜ-ΒΕΛΓΙΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η ΠΓΔΜ έχουν σκοράρει στα τελευταία 6 ματς που έχουν δώσει επίσημα και φιλικά...Το Βέλγιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση...και έχει μέσα τρομερή ποιότητα ,Αζάρ,Φελαινί,Ντεμπελέ και δε συμμαζεύεται. Θα λείψει όμως ο αρχηγός και ηγέτης της άμυνας Κομπανί...και αυτό κάνει το γκολ-γκολ πολύ πιθανό.

τριάδα 2 απόδοση 10,63
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ-ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΤΕΡ 4,5
ΠΓΔΜ-ΒΕΛΓΙΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

τετράδα anytime scorer απόδοση 126,72
ΜΠΕΙΛ(ΟΥΑΛΙΑ)
ΑΖΑΡ(ΒΕΛΓΙΟ)
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ(ΕΛΛΑΔΑ)
ΒΥΝΤΡΑ(ΤΣΕΧΙΑ μην μπερδευτείτε)


και μια μεταμεσονύχτια τριάδα απόδοση 6,63
ΟΝΔΟΥΡΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1Χ
ΗΠΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΟΒΕΡ
ΤΖΑΜΑΙΚΑ-ΠΑΝΑΜΑΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου