Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΜΟΥΡΙΝIΟ VS SIR ALEX = ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ MIND GAMES

οι κορυφαίοι προπονητές στον πλανητή


Κουβαδιαστήκαμε γερά χτες...δεν πιάσαμε τίποτα,ούτε στην αγγλική τριάδα μας ούτε στα δύο ματς του champions league που ρισκάραμε με τις ισοπαλίες. Πάμε τώρα στα σημερινά που υπάρχει ένα τεράστιο ματς....που πραγματικά το βάρος της φανέλας αυτών των δύο ομάδων ζυγίζει τόνους. Οι δύο κορυφαίοι για μένα προπονητές στον κόσμο...θα βρίσκονται σήμερα στην άκρη των δύο πάγκων του Σαντιάγκο Μπερναμπέου...

ΡΕΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 1 και ΑΝΤΕΡ ΜΑΖΙ: όλοι περιμένουν πολλά γκολ ,θέαμα ματσάρα...φάσεις κτλ. Εγώ λέω ότι θα δούμε το απόλυτο ματς τακτικής...ο Ζοζέ πάντα στα εντός έδρα στα νοκ άουτ προσέχει την άμυνα του..κύριο μέλημα του σήμερα θα είναι να μην φάει γκολ. Θα ψάξει το γκολ στις γρήγορες αντεπιθέσεις που είναι και το μεγάλο του όπλο. Από την άλλη όμως ο γέρο-Φέργκι δεν είναι κανένας χτεσινός...να τσιμπήσει και να ανοιχτεί. Σε κοντρόλ ρυθμό θα το πάει,λένε για την άμυνα της Γιουνάιτεντ ότι μπάζει,εγώ λέω έμπαζε...από όταν γύρισε ο Βίντις έχει σφίξει πάρα πολύ...σήμερα θα έχει και τον Φέρντινάντ ξεκούραστο(δεν έπαιξε την Κυριακή).Βλέπω προσεκτικό ματς και από τις δύο ομάδες...και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Ρέαλ με σκορ 1-0...για αυτό θα πάω με το άντερ και νίκη της Ρεάλ μαζί που πληρώνει 4,50...πάντως και το 0-0 δεν θα χαλάσει καθόλου τον Μουρίνιο..έχει τον τρόπο να βάλει το γκολ στο Όλντ Τράφορντ.


ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ: εδώ θα πάω με την τάση των πολλών που βλέπουν σκορ και θέαμα. Και οι δύο ήταν απολαυστικές στην φάση των ομίλων...παίζοντας όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Το μόνο που με φοβίζει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που λείπει από την Σαχτάρ λόγω της διακοπής...ένα γκολ νωρίς και θα δούμε ματσάρα.


δυάδα απόδοση 7,87
ΡΕΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 1 και ΑΝΤΕΡ ΜΑΖΙ
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ


ακριβές σκορ  απόδοση 15,00
ΡΕΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 0-0 (για να καλύψουμε και αυτήν την περίπτωση)


πρώτο γκολ και τελικό σκορ απόδοση 19,00
ΡΕΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  
ΡΟΝΑΛΝΤΟ και τελικό σκορ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου