Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ...ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ



Αχ ρε Αγκάνθο...βάλε ένα γκολ να κάνουμε πάρτυ. Ένα γκολ από την Άρη μας έλειψε χτες για να βγάλουμε την τριάδα μας...Αυτό που κρατάω από τα χτεσινά είναι το λάθος της bet365 που ξετρύπωσα με τον πρώτο σκόρερ της Πάκος Φερέιρα Ουρτάντο που πλήρωνε 7,50 για anytime και 21,00 για πρώτο γκολ...τα δύο πρώτα γκολ έβαλε το παλικάρι στην μεγάλη νίκη της Πάκος με 2-3 στην έδρα της Μπράγκα....
Το ''σεντόνι'' απλώνει σήμερα ξανά μετά από καιρό...και αναμένεται να καθηλώσει,διψάμε για μπάλα...Τα σημερινά δύο ματς τα βλέπω πολύ αμφίρροπα...Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν και ματσάκια από την Αγγλία...και θα πάρω και μια τριάδα από εκεί.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ Χ:  ο Αντσελότι είναι πολύ έμπειρος προπονητής και έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ματς...δεν πρόκειται να πάρει τρελά ρίσκα,θα παίξει σφιχτά και θα περιμένει από τους παιχταράδες που έχει μπροστά να κάνουν το γκολ...Η Βαλένθια του Βαλβέδρε είναι φορμαρισμένη και θα προσπαθήσει να πάρει την μπάλα στην κατοχή της και να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα της Παρί...δεν πρόκειται όμως να πάρει τρομερά ρίσκα αφού ξέρει ότι  ο Ιμπραίμοβιτς δεν συγχωρεί..
Ισοπαλία με γκολ βλέπω..1-1...Θα ποντάρω και στο πρώτο γκολ στον ΓαλλόΑλγερινό Φειγκούλι της Βαλένθια που έχει άχτι τους Παριζιάνους γιατί τον έδιωξαν σε μικρή ηλικία από τα φυτώρια τους με άσχημο τρόπο.


ΣΕΛΤΙΚ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ: η Σέλτικ ποντάρει πολύ στην έδρα της και στο ενθουσιώδες κοινό της...Δεν έχει ποιότητα για να παίξει επιθετικά στο σημερινό ματς,θα το πάει το ματς στη δύναμη και το πάθος. Η Γιουβέντους δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα για να μασήσει...θα κάνει το παιχνίδι της και θα προσπαθήσει πρώτα από όλα να μην δεχτεί γκολ...τα 0-0 και 1-1 είναι πολλά ωραία σκοράκια και με πολύ δυσκολία κατέληξα στο δεύτερο.Περιμένω με λίγα λόγια ο ενθουσιασμός και το πάθος των γηπεδούχων να συγκρουστούν με την εμπειρία και την ποιότητα της Γιούβε..και να έρθουν ισόπαλες.





δυάδα champions league απόδοση 11,87
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ Χ
ΣΕΛΤΙΚ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ


δυάδα σκοράκια απόδοση 39,00
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 1-1
ΣΕΛΤΙΚ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1

πρώτο γκολ απόδοση 12,00
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ
ΦΕΙΓΚΟΥΛΙ(ΒΑΛΕΝΘΙΑ)




ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΛΙΝΤΣ ΟΒΕΡ: 11 οβερ σε 15 εντός έδρα ματς η Μίντλεσμπρο. 10 οβερ σε 15 ματς εκτός έδρας η Λίντς...Να σημειώσουμε ότι και οι δύο καίγονται για νίκη η Μίντλεσμπρο γιατί έχει συμπληρώσει 5 συνεχόμενες ήττες και η Λίντς γιατί βλέπει τα πλέι οφ να απομακρύνονται επικίνδυνα...

ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 2: η Νιούπορτ δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς που έχει δώσει...και είναι ντεφορμέ...από την άλλη η Μάνσφιλντ στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς που έχει δώσει έχει μόνο νίκες σκοράροντας πάντα πάνω από δύο γκολ...επίσης το Σάββατο έβαλε 8 γκολ στην Μπάροου και μια εβδομάδα πριν 5 στην Ντάρντφορντ...δεν αξίζει το 2,40 στο διπλό με αυτά τα δεδομένα?

ΝΤΑΡΝΤΦΟΡΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ 2: η Λόυτον στην αρχή της σεζόν ήταν από τα φαβορί για άνοδο...αλλά έχει ξεπέσει στην έβδομη θέση και δεν έχει άλλα περιθώρια...θέλει νίκες για να μπει  στο κόλπο της ανόδου...Από την άλλη η Ντάρντφοντ  δείχνει να έχει παρατήσει το πρωτάθλημα( 1 νίκη στα τελευταία 6) που είναι άνετη και να κυνηγάει το Λιγκ Τρόφι ...που βρίσκεται στα ημιτελικά και αντιμετωπίζει το Σάββατο την Γκρίσμπι ..σίγουρα οι παίχτες της θα έχουν το μυαλό τους εκεί...Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τους ''καπελάδες'' όπως είναι το παρατσούκλι της Λούτον.


τριάδα αγλλική απόδοση 8,20
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΛΙΝΤΣ ΟΒΕΡ
ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 2
ΝΤΑΡΝΤΦΟΡΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ 2

4 σχόλια:

  1. Σέλτικ 1 ημίχρονο 4,50 απόδοση ΟΠΑΠ

    Ντορντμουντ 2 ημίχρονο 3.20 απόδοση ΟΠΑΠ

    λόγω ενστίκτου ,




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάματι είναι πρώτη φορά που πάμε..

    πάντως στο πρώτο ημίχρονο , η Σέλτικ ήταν πολύ πάρα πολύ ανώτερη , την ξέσκισε την γιουβε , αλλά ηταν τυχερη.


    δεν πειραζει σε αλλα με υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή