Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΟΒΕΡ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΜ

μπαμ κάνουν τα ψεύτικα βυζιά...όπως και οι εκπλήξεις στο europa league


Την Τρίτη είχα γράψει πως αν δε κερδίσει η Μπαρτσελόνα τη Μίλαν το ματς θα είναι στημένο.Σχεδόν ποτέ δεν θέλω να υιοθετώ αυτές τις λογικές,''όλα τα στημένα'' κτλ...και μάλιστα κράζω αυτούς που το κάνουν,αλλά το χτεσινό ήταν τουλάχιστον περίεργο...όταν ο Μέσι επί 90 λεπτά περπατούσε στο γήπεδο,δεν κάνανε σουτ στην εστία...και στο δεύτερο γκολ η άμυνα που παίζει η Μπάρτσα θυμίζει τοπικά πρωταθλήματα με όλους τους παίχτες να πέφτουν πάνω σε αυτόν που έχει την μπάλα και να αφήνουν τον Μουντάρι μόνο...κάτι δείχνουν αυτά...ααα και ο Πικέ στο τέλος πήγαινε χαμογελαστός προς τη φυσούνα...
Δεν θα επεκταθώ άλλο κάτι τελευταίο απλά να πω...Barcelona, ​​puta espera José,και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα.

ΛΥΩΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ:  2-1 υπέρ της Τότεναμ το πρώτο ματς...η Λυών θα παίξει φουλ επίθεση και η Τότεναμ θα βρει χώρους με τον Λένον και τον Μπέιλ...θα έχει γκολάκια το ματς.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΝΖΙ ΟΒΕΡ: το γήπεδο θα είναι γεμάτο σήμερα με τους οπαδούς του Αννόβερο να προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα τους στην μεγάλη ανατροπή...η Ανζί όμως με τα πυρηνικά όπλα που έχει μπροστά..Ετό,Τραορέ,Μπουσουφά και Γουίλαν   θα βάλει σίγουρα γκολ...πολλά γκολ και εδώ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ: το πρώτο ματς έπρεπε να έχει λήξει 3-1 τουλάχιστον...με τους Γερμανούς να χάνουν απίστευτες ευκαιρίες....δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα και θα πάνε για την ανατροπή στην Πορτογαλία....αυτό σημαίνει ανοιχτό ματς με ρυθμό και γκολ.

τριάδα απόδοση 5,59
ΛΥΩΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΝΖΙ ΟΒΕΡ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ 2: όλοι σήμερα παίζουν Ολυμπιακό...πάει για την ανατροπή λέει.Από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία δεν ξέρω...η Λεβάντε θα κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι...θα κάτσει πίσω και θα περιμένει...να βγει στις αντεπιθέσεις...το 5,00 στο διπλό για μένα αξίζει.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2: σφαγή είχαμε στο πρώτο ματς με δύο κανονικά γκολ της Νιούκαστλ να ακυρώνονται ως οφσάιντ.Μπορεί να βάλει γκολ η αγγλική ομάδα και να βάλει δύσκολα στους Ουκρανούς...το 4,20 στο διπλό είναι καλό οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον μοιρασμένες.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: ο Σιμεόνε πήγε στην Ρωσία χωρίς 7 παίχτες αφού θεώρησε σημαντικότερο όπως είπε το πρωτάθλημα και τον ημιτελικό του κυπέλλου την άλλη Τετάρτη.Στο γήπεδο θα έχει -15 βαθμούς την ώρα του αγώνα κάτι που σίγουρα ευνοεί τους Ρώσους... θα ποντάρω στην αδιαφορία που δείχνουν να έχουν οι Ισπανοί για το ματς...ο Φαλκάο παίζει αλλά είναι ντεφορμέ.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ 3,5: ο Σουάρεζ στο ματς στη Ρωσία έχασε τρεις απίστευτες ευκαιρίες και το 2-0 υπέρ της Ζενίτ κάνει το έργο της Λίβερπουλ πολύ δύσκολο. Θα παλέψουν για την ανατροπή οι reds,αλλά η Ζενίτ μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα με τον Χούλκ...πολλά γκολ περιμένω.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 2: η Μπορντό δείχνει να βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της στη σεζόν...στο πρώτο ματς στην Ουκρανία ήταν πολύ τυχερή με το 1-1 να είναι πλασματική εικόνα..αφού η Ντιναμό έχασε πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι.Την Κυριακή έφαγε 4 γκολ εντός έδρας από την Λυών...και σήμερα δεν θα έχει και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλά και άλλες 4 σοβαρές απουσίες,Η Ντιναμό του Μπλαχίν μπορεί να πάρει την νίκη πρόκριση.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΑΓΙΑΞ 2: ο Άγιαξ κέρδισε 2-0 το πρώτο ματς και πάει άνετος στην Ρουμανία.Η Στεάουα θα παίξει αναγκαστικά επιθετικά για να ανατρέψει το σκορ...αυτό ευνοεί τον Αίαντα που μπορεί να εκμεταλευτεί τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς του Έρικσεν,Φίσερ και Σίγκουρσον...τα δύο αμυντικά χαφ των Ρουμάνων είναι τιμωρημένοι και στο χώρο του κέντρου θα έχουν πρόβλημα.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 1282,96
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ 2
ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 2
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΑΓΙΑΞ 2

 διαλέξτε anytime scorer
ΣΙΣΕ(ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ) 3,00
ΡΟΝΤΟΝ(ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ) 2,75
ΚΟΝΙΟΠΛΑΝΚΑ(ΝΤΙΕΠΡ) 3,75
ΣΙΓΚΟΥΡΣΟΝ(ΑΓΙΑΞ) 2,37
ΕΤΟ(ΑΝΖΙ) 2,00
ΧΟΥΛΚ(ΖΕΝΙΤ) 3,60
ΚΑΡΝΤΟΣΟ(ΜΠΕΝΦΙΚΑ)2,05
ΜΑΡΤΙΝΣ(ΛΕΒΑΝΤΕ) 3,60
ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟΡ(ΤΟΤΕΝΑΜ) 2,87

εγώ θα παίξω τους Αντεμπαγιόρ,Καρντόσο,Κονιοπλάνκα και Σισέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου