Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΠΕ....



Χωρίς αναφορά στα χτεσινά...πάμε να δούμε γρήγορα τι θα παίξουμε σήμερα...Προβληματίστηκα πάρα πολύ για το ποντάρισμα και τελικά κατέληξα στα εξής...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ : Το el clasico ...θα έχει γκολ πιστεύω,το 1-1 του πρώτου ματς αφήνει τα πάντα ανοιχτά.Οι δύο ομάδες βρίσκονται για μένα στο ίδιο επίπεδο τα τελευταία δύο χρόνια...αυτά τα 4,30 και 4,80 στο διπλό είναι τεράστια.Χτες είχα σταμπάρει το 3,30 που έδινε η bet365 για πρόκριση Ρεάλ,σήμερα έπεσε στο 2,60 και το άφησα.Θυμήθηκα λοιπόν να μπω να δω αποδόσεις και στην stoiximan    που γράφτηκα πρόσφατα....και είδα το διπλό στο 4,80 και αμέσως το ποντάρισα.Τώρα τα πολλά γκολ έχουν αξία το οβερ 3,5 στο 2,00 είναι επιλογή και θα βάλω και στον ΟΠΑΠ τον Πέπε που δίνει 50,00 για πρώτο γκολ που έχει σήμερα γενέθλια και θα έχει την τιμητική του...Η κίνηση του Ρουόρα χτες να μιλήσει για τον διαιτητή μοιάζει με κίνηση πανικού...
«Με τον Ουντιάνο τα αποτελέσματά μας είναι χειρότερα απ' ότι με άλλους και στον μοναδικό αγώνα που χάσαμε στο πρωτάθλημα διαιτητής ήταν αυτός. Έχουμε επίσης στη μνήμη μας την ανοχή που έδειξε στην Ρεάλ Μαδρίτης σε εκείνο το ματς κυπέλλου. Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να περάσει απαρατήρητος», υπογράμμισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα»!
Η απάντηση άμεση από τον Ζοζέ...
«Εγώ προτιμώ να μιλώ για τα μαθήματα ήθους που πήραμε στο παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, οι άνθρωποι της οποίας σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο και δεν μιλούν καθόλου για τους διαιτητές, ενώ οι παίκτες της ποτέ δεν κάνουν θέατρο για να κερδίσουν πέναλτι ή κάποια κίτρινη κάρτα, ποτέ δεν περιτριγυρίζουν το διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου, αλλά σκέφτονται μόνο το πώς θα παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο, παρεμπιπτόντως, κάνουν καλά»

μονό αποδεκτό απόδοση 4,85 stoiximan
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2

πρώτο γκολ απόδοση 50,00 ΟΠΑΠ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ  ΠΕΠΕ


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: φορμαρισμένες και οι δύο με την Σεντ Ετιέν να είναι 10 ματς αήττητη έχοντας σκοράρει και στα 10...η Λιλ έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει ως μεγάλο στόχο το κύπελλο...από ένα γκολ η καθεμία το έχουν...και τα 4 τελευταία μεταξύ τους ήταν γκολ-γκολ.

ΣΕΝΤΑΝ-ΟΣΕΡ ΟΒΕΡ: Η Σεντάν δεν έχει στον ήλιο μοίρα...είναι στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη το 2013...το σημερινό ματς είναι η τελευταία της ευκαιρία για ανάκαμψη και θα τα δώσει όλα για νίκη...την ίδια ώρα η Οσέρ ξεκίνησε την αντεπίθεση της για να προλάβει το τρένο της ανόδου.Έχει 4 συνεχόμενες νίκες και με νίκη σήμερα φτάνει στο -7 από την τρίτη θέση...δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από την νίκη σήμερα...άρα φουλ επίθεση,κάτι που κάνει έτσι και αλλιώς με 8 οβερ στα τελευταία 9 ματς....Επειδή και οι δύο καίγονται για νίκη θα γίνει ματς με γκολ..

τριάδα απόδοση 7,60
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΛΙΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΕΝΤΑΝ-ΟΣΕΡ ΟΒΕΡ



2 σχόλια:

  1. Βήμα - βήμα η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας από την πρώτη έως την εικοστή πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.


    http://somporo.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2820.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή