Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ''ΑΔΕΙΟ'' ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ



Το Paok Sports Arena (ή παλατάκι όπως είναι πιο γνωστό) αποτελεί απόρθητο φρούριο για την φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η σημερινή νίκη επί του ΚΑΟΔ με σκορ 77-66 ήταν η όγδοη σε 8 ματς με τον δικέφαλο να έχει το απόλυτο. 

Η ομάδα του ΚΑΟΔ βέβαια αποδείχτηκε σκληρό καρύδι αφού στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν κοντά στο σκορ και μάλιστα έφτασε να προηγηθεί μέχρι και με 7 πόντους στο  26΄ λεπτό με σκορ 46-53. Κάπου εκεί οι παίχτες του Μαρκόπουλου σοβαρεύτηκαν
,έπαιξαν πολύ καλή άμυνα σε ζώνη και με ένα σερί 10-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ...Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ με ακόμα ένα σερί πόντων με 11-0 έφτασε στην νίκη...που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιη,αφού οι παίχτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν κατακόρυφα  την απόδοση τους  στο δεύτερο ημίχρονο. 
Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Τσαιρέλης με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Κασελάκης με 15 πόντους,σε κρίσιμα σημεία πέτυχαν σημαντικά καλάθια ο Χαριτόπουλος και ο Χαραλαμπίδης. Από τον ΚΑΟΔ ο Νόουλς με τους 19 πόντους κράτησε όσο μπορούσε την ομάδα του στο ματς.



Ο κόσμος σε ακόμη ένα ματς δεν αγκάλιασε την προσπάθεια του μπασκετικού ΠΑΟΚ,παρά την εξαιρετική πορεία που κάνει.Περίπου 1000 άτομα ήταν σήμερα στο γήπεδο με τον ...με τον πιο έμπειρο στην ομάδα Κώστα Χαραλαμπίδη να βγάζει μια δυσαρέσκεια για το άδειο γήπεδο λέγοντας χαρακτηριστικά ''είμαστε εδώ,παίζουμε...και όποιος θέλει έρχεται και μας βλέπει'' 
Ακούστε τις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά...σε σπουδαστές και συναδέλφους δημοσιογράφους.




Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-46, 56-53, 77-66
Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Κασελάκης 15 (1/2τρίπ., 7ρ.), Χαραλαμπίδης 14 (1/3τρίπ., 5ασ., 6λ.), ΜακΓκραθ 4 (0/4τρίπ., 5ρ., 2ασ., 2κλ., 6λ.), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 16 (6/9δίπ., 0/1τρίπ., 4/6β., 12ρ., 1ασ., 2κλ. σε 28:36), Δέδας (0/1τρίπ.), Παπαδόπουλος 14 (6/15δίπ., 2/3β., 8ρ., 2ασ., 2λ. σε 23:20), Νικολόπουλος, Καλλές 2, Χρυσικόπουλος 2, Αμπάρας, Χαριτόπουλος 10 (2/3τρίπ.)
Κ.Α.Ο.Δ. (Μάρκοβιτς): Σφαλτσάκης, Νόουλς 19 (4/9δίπ., 3/9τρίπ., 2/2β., 5ρ., 4ασ., 2κλ., 5λ. σε 33:55), Καλαϊτζίδης, Μπένας, Μισέλ 9 (7ρ., 3λ.), Μπάβτσιτς 6 (0/1τρίπ., 5ρ.), Κακαρούδης 8 (1/4δίπ., 1/3τρίπ., 3/3β.), Ντέιλ 9 (3/11δίπ., 0/3τρίπ., 3/3β., 3ρ., 1ασ., κλ., 2λ. σε 21:20), Ζάρας (0/3δίπ., 0/2τρίπ.), Ιωάννου (0/2δίπ.), Πάλμερ 11 (3/5δίπ., 1/3τρίπ., 2/5β., 5ρ., 2ασ., 2κλ., 3λ.), Ρόου 4 (0/2τρίπ., 2ασ.)



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



Στη συνέντευξη τύπου  ο Σούλης Μαρκόπουλος  έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίχτες του για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν...αναλυτικά:


Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια στους παίκτες. Είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και δύσκολα παιχνίδια, μέσα σε δέκα μέρες. Ενώ έχουμε ορισμένες αδυναμίες για το ρόστερ που θέλουμε στις προπονήσεις αλλά και στον αγώνα, τα παιδιά έπαιξαν δυνατά τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δε μπήκαμε σωστά, όχι ότι δεν είχαμε ενέργεια, αλλά την καταναλώσαμε σε λάθος αγωνιστική συμπεριφορά. Προσπαθήσαμε για γρήγορα καλάθια και να πάρουμε διαφορά και όταν δεν ήμασταν αποτελεσματικοί δώσαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό ,στον αντίπαλο. Η άμυνα μας δεν είχε υπομονή και παρουσιάσαμε λάθη, δίνοντας ευκαιρία στον αντίπαλο να φτάνει στο καλάθι μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε τη μορφή του παιχνιδιού. Βγάλαμε έξω από το ρυθμό τον αντίπαλο, πήγαν στα πλάγια και εκεί ήμασταν πολύ δυνατοί. Δούλεψαν καλά τα αμυντικά μας ριμπάουντ και μας έδωσαν καλές επιλογές και στην επίθεση. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Αυτοί οι παίκτες είναι και στρεσαρισμένοι, παίζουν πολύ, αλλά παίζουν καλά.
Η Δράμα έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, έχει καλό ρόστερ και στη συνέχεια μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Και πάλι να ευχαριστώ τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια».

Για το αν η εντολή ήταν για γρήγορο μπάσκετ στο ξεκίνημα: «Το λάθος γίνεται γιατί δεν παίρνεις τη σωστή απόφαση. Πήγαμε να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι. Δεν ήταν λάθος όλες οι επιλογές, αλλά δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να μας βρει ανοργάνωτους στην άμυνα. Η ομάδα παίζει δυνατή άμυνα και από εκεί έρχονται οι επιλογές. ¨Όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν θα επηρεάσει το ρυθμό της ομάδας, η διακοπή: «Εχουμε τραυματίες και τρεις παίκτες από αυτούς που παίζουν που είναι στα όρια. Από τα μέσα της άλλης εβδομάδας, ίσως έχουμε όλη την ομάδα, να δουλεύουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Χρυσικόπουλου, ως πλέι μέικερ: «Οι ανάγκες του παιχνιδιού μας ανάγκασαν να τον χρησιμοποιήσουμε και σαν άσο. Όταν θα μπει σε αυτά που θέλουμε θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα».         









Ο Λεωνίδας Κασελάκης που ήταν από τους πρωταγωνιστές σήμερα τόνισε την ανάγκη που έχουν οι παίχτες του ΠΑΟΚ για ξεκούραση...
Αρχικά είπε: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για ανεξήγητος λόγους μπήκαμε πολύ χαλαρά. Η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα και την αδικεί η θέση της, μας δυσκόλεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνα μας. Αυτό έπρεπε να το έχουμε κάνει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 10ήμερο της διακοπή έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να γυρίσουν και οι τραυματίες. Πέρα από αυτό, πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το διάστημα και στις αδυναμίες μας, γιατί μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος».

Για την καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Οι 46 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πάρα πολλοί, αλλά με τους 20 που δεχτήκαμε στο δεύτερο, ρεφάραμε κάπως την κατάσταση».

Για τη δική του απόδοση: «Δεν είναι το σημαντικό το τι κάνω εγώ. Η ομάδα παίζει ομαδικά. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο κάποιος άλλος. ΟΙ πόντοι που βάζει ο καθένας είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Για αυτό είμαστε ενωμένοι, γιατί σε όλους αρέσει να πασάρουν».

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι πάμε ξεχωριστά. Είναι ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Θα επικεντρωθούμε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζοντας την αποθέωση...



          

ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ
Παναγιώτης Τερζόπουλος
Δημήτρης Βαρσάνης
Αγάπη Γαβριηλίδου
Αλεξάνδρα Καλαϊδοπούλου
και ο tsatalas...Γιάννης Καρατζιοβάλης




                                                     




                                       




4 σχόλια:



  1. Σου προτείνω κάτι που κατά την γνώμη μου πρέπει να το ακολουθήσεις ..

    Αναρτήσεις σαν αυτή που είναι τόσο μεγάλη , καλό θα είναι να την κόβεις στα δύο κομμάτια .

    όταν ετοιμάζεις την ανάρτηση σου στην γραμμή εργαλείων υπάρχει ένα εικονίδιο , μια σπασμένη σελίδα, εισαγωγή μεταπήδησης λέγεται.

    Αυτό το εργαλείο κόβει την ανάρτηση στα δύο , όπου θέλεις εσύ ,

    στην κεντρική σου σελίδα θα φαίνεται το κομμάτι της ανάρτησης που θέλεις , και θα υπάρχει σύνδεσμος ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , όπου θα τον πατάς και θα ανοίγει ολόκληρη σου η ανάρτηση.

    Με αυτό τον τρόπο κερδίζεις χώρο στην κεντρική σελίδα του μπλοκ ,
    το μπλοκ φαίνεται πιο σουλουπωμένο , και προπάντων κάνει την περιήγηση στους επισκέπτες πιο εύκολη και πιο άνετη.

    π.χ αυτή την ανάρτηση
    ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ''ΑΔΕΙΟ'' ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

    εγώ δεν θέλω να την διαβάσω , μέχρι να πάω στην επόμενη πρέπει να κατεβάσω την μπάρα πάρα πάρα πολύ ,είναι βαρετό ...

    για να καταλάβεις ακόμα περισσότερο τι εννοώ μπες σε ένα μπλοκ
    μπες
    http://respentza.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ξέρω αυτή την επιλογή με την μεταπήδηση,στην αρχή την χρησιμοποιούσα και εγώ,αλλά επειδή συνήθως οι αναρτήσεις μου δεν είναι τόσο μεγάλες έχω σταματήσει να την χρησιμοποιώ .Στη συγκεκριμένη έχεις δίκιο ότι χρειάζεται...και θα το έχω στο νου μου.Σ'ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου,όποιος και να είσαι.

      Διαγραφή
    2. Να το κάνεις σε μεγάλες αναρτήσεις για να διευκολύνεις τους αναγνώστες σου.

      και σε αυτή και στην ανάρτηση με το ρεπορτάζ με τον Αγιο Νικόλα χρειαζόταν ..


      Διαγραφή
  2. Δοκίμασε το λίγο αν θέλεις να δεις τι ωραία θα φανεί..

    κάνε επεξεργασία της ανάρτησης ,
    με σκορ 46-53. (ΚΟΨΤΟ ΕΔΩ)Κάπου εκεί οι παίχτες

    Η ομάδα του ΚΑΟΔ βέβαια αποδείχτηκε σκληρό καρύδι αφού στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν κοντά στο σκορ και μάλιστα έφτασε να προηγηθεί μέχρι και με 7 πόντους στο 26΄ λεπτό με σκορ 46-53. Κάπου εκεί οι παίχτες του Μαρκόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή