Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Κλόπ ...ξέρει πολύ καλά πως να νικάει την Μπάγερ


Ο Πέπε δεν έπαιξε χτες από την αρχή...και πήραμε πίσω το ποντάρισμα μας.Το δώρο του 4,85 όμως μας πλήρωσε καλά...Ο Μουρίνιο λοιπόν...έκλεισε ξανά το σπίτι της Μπάρτσα.
Σήμερα θα πάμε με μια τριάδα και δύο εκπλήξεις.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕΡ: το ματς υπήρξε περίπτωση να μην γίνει καν...με το γήπεδο να είναι βούρκος. Τις δύο προηγούμενες μέρες έβρεχε στα Γιάννινα...και δεν νομίζω το γήπεδο να επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο...Ο Ολυμπιακός έχει και την ρεβάνς και πιστεύω σήμερα θα πάει συντηριτικά...Στη λασπομαχία βέβαια...μπορεί να κλέψει την νίκη ο ΠΑΣ και να την πάθει ο Μίτσελ που δεν ξέρει τι εστί γήπεδο Ζωσιμάδων...στο 1,65 το αντερ και στο 5,85 ο άσσος...και να χάσει ο Ολυμπιακός έχει και τη ρεβάνς....να το καθαρίσει,αν δεν είχε τόσες πολλές απουσίες ο ΠΑΣ θα το παίζα άσσο...τώρα θα δούμε στο live πως θα είναι το γήπεδο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΤΕΡ: στο πρώτο ματς είχαμε πόλεμο με την Ατλέτικο να παίρνει τη νίκη με 2-1....και τα τρία γκολ μπήκαν με πέναλτι,η Ατλέτικο τέλειωσε το ματς με 10 παίχτες και η Σεβίλλη με 9. Πόλεμος αναμένεται και σήμερα...η Ατλέτικο εκτός συνήθως παίζει σφιχτά και θα το κάνει και σήμερα για να διαφυλάξει το προβάδισμα της...Περιμένω ξύλο και όχι πολλά γκολ.

ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: την Κυριακή η Παρί κέρδισε την Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα χωρίς να εντυπωσιάσει....με 2-0.Η Μαρσέιγ είχε κάποιες ευκαιρίες...αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.Σήμερα όμως πρέπει να σκοράρει αν θέλει να προκριθεί...αφού δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει άσφαιρη την επίθεση των Παριζιάνων...όποτε ψάχνουμε ένα γκολ από την Μαρσέιγ...μας βοηθάνε οι απουσίες του αμυντικού χαφ Βεράτι(θα αντικατασταθεί από τον Μπέκαμ...) και το κεντρικού αμυντικού διδύμου Άλεξ και Τιάγκο Σίλβα...


τριάδα απόδοση 6,14
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕΡ
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΤΕΡ
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2: ματσάρα....και η Ντόρντμουντ στα μεγάλα ματς εκστασιάζεται...περιμένω την Μπάγερ να μπει με τουπέ στο ματς...λόγω της εκπληκτικής πορείας που κάνει φέτος.Ο Κλοπ και η ομάδα του την έχει πελάτισσα πάντως τα τελευταία χρόνια,σε 6 ματς η Μπάγερ έχει 5 ήττες και το 1-1 φέτος πάλι στην έδρα της.Τα 5,30 στο διπλό των κίτρινων είναι πολύ μεγάλα και θα τιμηθούν...μη ξεχνάμε πως δεν παίζει και ο mvp της φετινής Μπάγερ Ριμπερί...


μονό απόδεκτό απόδοση 5,30
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2





ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-1461 ΤΡΑΜΠΖΟΝ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-Χ ΤΕΛΙΚΟ : το συγκεκριμένο είναι ματς για το κύπελλο Τουρκίας χωρίς κανένα ενδιαφέρον.Η Φενέρ έχει προκριθεί και θα κατεβάσει σήμερα την δεύτερη ομάδα...γιατί την Κυριακή ακολουθεί ντέρμπι με την Μπεσίκτας αλλά europa league μεσόβδομαδα. Η ομάδα από την Τραπεζούντα αγωνίζεται στην Β΄ εθνική και έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Αποτελείται πάντως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να κάνουν ντόρο....στο προηγούμενο γύρο απέκλεισαν εκτός έδρας την Γαλατάσαραι...μπορεί εύκολα να γίνει μαγεία...και θα πάω με το 2 ημίχρονο- Χ τελικό που πληρώνει 20,00.

μονό αποδεκτό απόδοση 20,00
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-1461 ΤΡΑΜΠΖΟΝ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου