Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

σε μία ώρα παίζει η Μπάρτσα....ακόμα με τις πιτζάμες είναι ο Μέσι


Ήρθε και το στραβοπάτημα χτες...5 στα 7 νορμάλ σημεία βγάλαμε αλλά χάθηκε ένα σε κάθε πρόταση,κάτι από τα παλιά θύμισε αυτό. Δεν πτοούμαστε καθόλου,φυσιολογικό ήταν σκοπός είναι να επανέλθουμε άμεσα στα ταμεία με τις σημερινές μας επιλογές.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ:  το 90% των παιχτών της Μπάρτσα μέχρι την Πέμπτη ήταν με τις εθνικές τους..ο Τσάβι είναι τραυματίας...και γενικά δείχνει μια χαλαρότητα τελευταία με μία μόλις νίκη σε 4 ματς...γκολ τρώει συχνά...με 7 γκολ σε 10 ματς στο Καμπ Νου...είναι και 1 το μεσημέρι το ματς ακόμα θα κοιμούνται. Η Χετάφε εκτός σκόραρε σε 9 από τα 11 ματς που έχει δώσει μόνο σε Ρεάλ και Ατλέτικο δεν σκόραρε...

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Κάλιαρι έχει 6 συνεχόμενα γκολ-γκολ...στην έδρα του δεν έχει σκοράρει μόνο σε 2 από τα 12 ματς που έχει δώσει...η Μίλαν με 9 γκολ-γκολ σε 11 ματς εκτός έδρας ...δεν έχει σκοράρει μόνο στο 0-0 με την Σαμπντόρια....Στο πρώτο γύρο  η Κάλιαρι είχε φύγει με μεγάλη νίκη με 0-2 από το Μιλάνο...νομίζω ότι από ένα γκολ το έχουν...

ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1: η αγαπημένη μας Αλκοκρόν αποτελεί εγγύηση στην έδρα της...την έχουμε εμπιστευτεί και πάντα μας δικαιώνει και σε πολύ καλές αποδόσεις.Με 9 νίκες  και 2 ισοπαλίες σε 11 ματς λοιπόν η έδρα της μοιάζει φρούριο..που δύσκολα θα αλώσει η σημερινή της αντίπαλος Λας Πάλμας που θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης  αφού οι τρεις από τους τέσσερις βασικοί της στην άμυνα θα λείπουν...η γηπεδούχος θέλει νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από την Αλμερία στην μάχη που δίνουν για την δεύτερη θέση.


τριάδα 1 απόδοση 7,20
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1

ΖΥΡΙΧΗ-ΛΩΖΑΝΗ ΑΝΤΕΡ: σε 9 ματς εντός έδρας η Ζυρίχη έχει 7 αντερ  και έχει βάλει μόλις 7 γκολ. Η Λωζάνη εκτός έδρας έχει 7 αντερ σε 9 εκτός έδρας ματς έχοντας πετύχει μόλις 4 γκολ...τα στατιστικά τους οδηγούν στο αντερ που πληρώνει 1,85..

ΜΕΡΣΙΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ: σε 9 ματς εκτός έδρας η Φενέρ έχει φέρει τα 2-3 γκολ 8 φορές....και η Μερσίν αντίστοιχα σε 9 εντός έδρας έχει φέρει 2-3 γκολ 7 φορές...

ΠΑΡΜΑ-ΤΖΕΝΟΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Τζένοα προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο που της έδωσε μεγάλη ανάσα...στην μάχη του υποβιβασμού...στα τελευταία ματς δείχνει να το παλεύει στα τελευταία 12 ματς που έχει δώσει δεν έχει σκοράρει μόνο στα 2...και η Πάρμα ευνοεί το ανοιχτό παιχνίδι ...με 8 γκολ-γκολ στα τελευταία 9 ματς που έχει δώσει.


τριάδα 2 απόδοση 6,52
ΖΥΡΙΧΗ-ΛΩΖΑΝΗ ΑΝΤΕΡ
ΜΕΡΣΙΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ
ΠΑΡΜΑ-ΤΖΕΝΟΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ (+3) 2: τα είπαμε και πιο πάνω...εδώ έχουμε 3 γκολ αβάντζο για την Χετάφε...μέχρι 2 γκολ διαφορά να χάσει θα το έχουμε πιάσει...έχουμε τύχες πιστεύω..αρκεί να είναι αγουροξυπνημένος ο Μέσι. 2,20 πληρώνει...

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 2: δεν ξέρω γιατί μου γυάλισε αυτό το 5,75 στο διπλό...βλέπω την Φράιμπουργκ στα τρία ματς μετά την διακοπή να σέρνεται...και εντός έδρας δεν είναι και κανένα θηρίο...η Φορτούνα του Μαλεζά είναι πολύ αποτελεσματική στην επίθεση...και μπορεί να κάνει το διπλό.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 : η Αστον Βίλα έχει να κερδίσει 8 ματς και έχει πέσει στην ζώνη του υποβιβασμού...αλλά στα τελευταία ματς δείχνει σημάδια ζωής ...στο 3-3 με την Έβερτον ισοφαρίστηκε στο 94'...στην ήττα 1-2 από την Νιουκάστλ ήταν πολύ άτυχη αφού έχασε πολλές ευκαιρίες...στο 2-2 με την Γουέστ Μπρόμ προηγήθηκε 0-2 και ισοφαριστηκε στο τέλος...Η σημερινή της αντίπαλος η Γούεστ Χαμ είναι η ιδανική για να επιστρέψει στις νίκες...τα ''σφυριά'' στα τελευταία 6  εκτός έδρας ματς έχουν σκοράρει μόλις 2 φορές...και έχουν 4 συνεχόμενες ήττες μακριά από το Λονδίνο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΑΝΤΕΡ 1,5: χωρίς επιθετικό ο Παναθηναικός με σέντερ φορ τον Ζέκα...Η Ξάνθη εκτός έδρας ξέρει μόνο να αμύνεται...έχει φέρει 7 αντερ 1,5 σε 10 ματς μακριά από την την ακριτική πόλη.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ Χ: σχετικά άνετες και οι δύο...δεν νομίζω να χαλαστούν με τον βαθμό και η προιστορία έχει πολλά Χ μέσα με 6 σε 13 ματς.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ Χ: το Τορίνο δεν χάνει εκτός με τίποτα έχει 2 νίκες,8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες ..τρέχει αήττητο 7 αγώνων. Η Ουντινέζε εντός έχει μόλις μία ήττα...αλλά και 4 ισοπαλίες...το Χ μοιάζει και εδώ πιθανό.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 885,91
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ (+3) 2 ...δηλαδή 3 γκολ αβάντζο...και με δύο γκολ διαφορά να χάσει η Χετάφε το πιάνουμε)
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ Χ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΤΟΡΙΝΟ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου