Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Η ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ...



Μια καλή μέρα ήταν και η χτεσινή για την στήλη μας...αφού περάσαμε την τριαδούλα μας με τα γκολ-γκολ στα Μπάρτσα-Χετάφε και Κάλιαρι-Μίλαν...και φυσικά τον τεράστιο άσσο της ομαδάρας της Αλκοκρόν. Σήμερα είναι μια μεταβατική μέρα...από αύριο ξεκινάει το champions league και θα μας καθηλώσει. Από τα σημερινά θα πάω σε μια τριάδα με πολύ ρίσκο...


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΒΕΡ: εδώ πάω κόντρα στα δεδομένα...ο  Ηρακλής εκτός έχει 8 αντερ σε 9 ματς...με την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου έμεινε πίσω στη βαθμολογία και θέλει βαθμούς σήμερα. Ο Παναιτωλικός με την πρόσληψη του Χάβου έκανε δύο συνεχόμενες νίκες ,ενισχύθηκε μεταγραφικά...και έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο...στα τελευταία έξι ματς έχει φέρει 5 οβερ...Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν στα πλέι οφ...το οβερ δίνει 2,87...αξίζει το ρίσκο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: ο θάνατος σου η ζωή μου...ο ηττημένος του σημερινού ματς μάλλον θα κάνει παρέα στην Κέρκυρα του χρόνου στην football league. Ο Άρης με τους τρεις δανεικούς έχει ανέβει ποιοτικά ...ο Αγκάνθο μπροστά πετάει φωτιές και ένα γκολ θα το βάλει. Στην άμυνα όμως...υπάρχει θέμα,αφού ο μοναδικός αξιόπιστος αμυντικός του ο Πουλίδο είναι τιμωρημένος...κάτι που μας δείχνει ότι είναι σχεδόν αδύνατον να κρατήσει το μηδέν πίσω...δεν το έχει κάνει σε κανέναν από τους 9 αγώνες που έχει δώσει φέτος μακριά από την Θεσσαλονίκη για αυτό άλλωστε δεν έχει και νίκη εκτός έδρας. Ο Πλατανιάς έχει 8 ματς χωρίς νίκη και μοιάζει ζαλισμένος ο Μπέλιτς που πήρε από τον Ατρόμητο θα βοηθήσει επιθετικά...η συμπεριφορά του Άρη περισσότερο με οδηγούν στο γκολ-γκολ.


ΜΠΡΑΓΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ Χ2: ντέρμπι για την τρίτη θέση που οδηγεί στο champions league,με την Πάκος αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά από την σημερινή της αντίπαλο.Η Πάκος Φερέιρα κάνει πολύ καλή πορεία φέτος...εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε 9 ματς και αυτή από την Πόρτο και γενικά έχει άλλη μία από την Μπενφίκα σε 17 ματς δηλαδή έχει μόλις δύο ήττες,χαρακτηριστικό της είναι η σκληρή άμυνα. Η γηπεδούχος Μπράγκα δεν πατάει καλά στα τελευταία ματς και η γκρίνια για τον προπονητή Πεσέιρο έχει αρχίσει να φουντώνει...Θα πάω με την Πάκος που φέτος αρνείται να χάσει...η Μπράγκα θα έχει το άγχος αφού θέλει μόνο νίκη και η κακή αμυντική της λειτουργία θα την προδώσει.Στο 2,30 το Χ2...Εντόπισα και ένα λάθος στη bet365 τον πρώτο σκόρερ της Πάκος τον 22χρόνο Περουβιανό Κρίστοφερ-Πάολο Ουρτάντο...για anytime scorer τον δίνει 7,50 και θα το ποντάρω...5 γκολ έχει βάλει αλλά είναι πρώτος σκόρερ.

τριάδα απόδοση 13,88
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΒΕΡ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ Χ2

δυάδα anytime scorer απόδοση 22,50
ΑΓΚΑΝΘΟ (ΑΡΗΣ)
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ-ΠΑΟΥΛΟ  ΟΥΡΝΤΑΝΤΟ(ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ)

Christopher Paolo Cesar Hurtado Huertas....το πλήρες όνομα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου