Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ

όμορφη η τριαδούλα μας


Παρόλο που χάσαμε την τριάδα μας για ένα γκολ στο ντέρμπι της Ολλανδίας που έμεινε στο 2-1 και δε βγήκε ποτέ οβερ 3,5...δε μπορώ να πω ότι τα πήγαμε καλά,όταν στο σύστημα πιάσαμε πάτο με μηδέν στα έξι και η Πάκος έφαγε τρία από την Μπενφίκα. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα


τριάδα απόδοση 7.80
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ: Η Τότεναμ εκτός έδρας έχει τρία συνεχόμενα άντερ,πριν από αυτό το μικρό σερί...είχε δέκα συνεχόμενα οβερ καιρός να ξαναγυρίσει στα πολλά γκολ.Η αντίπαλος της η Γουέστ Χαμ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και δεν έχει σκοράρει μόνο στο ματς με τη Σίτυ που έμεινε στο 0-0...στις μεγάλες έβαλε γκολ..(3 στην Τσέλσι,2 στη Λίβερπουλ και από ένα σε Άρσεναλ και Έβερτον)..το κίνητρο για την Τότεναμ είναι μεγάλο αφού με νίκη περνάει την Τσέλσι και θα φιγουράρει στην τρίτη θέση της premier league.Η Γούεστ Χάμ βέβαια...δε θα αφήσει εύκολα να περάσει από την έδρα της η συμπολίτισσα...Πάμε με το οβερ του 1,90.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ: Για να έχει ελπίδες για τον τίτλο η Νάπολι πρέπει να κερδίσει στην έδρα της Ουντινέζε για να πάει την διαφορά από την Γιουβέντους στο -4 και την Παρασκευή που την υποδέχεται στο Σάο Πάολο...να μειώσει στον πόντο. Αδιαφόρησε πλήρως για το ματς της Πέμπτης με την Πλζεν...και έχασε με κάτω τα χέρια με 2-0. Θα παίξει επιθετικά για τη νίκη...περιμένω τον Καβάνι να ξεμπλοκάρει αφού έχει 5 ματς να σκοράρει...Η Ουντινέζε θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες που έχει για να προλάβει να βγει Ευρώπη...και σίγουρα θα βρει χώρους να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τον Ντι Νατάλε αφού η Νάπολι θα παίξει επιθετικά....και εδώ θα πάμε με το όβερ. Τα 5 τελευταία χρόνια με 4 οβερ και μεγάλα σκορ(0-5,3-1,3-1,2-2).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ: εύκολα ή δύσκολα η Γαλατά θα κερδίσει...το θέμα είναι να το κάνει από το ημίχρονο...στο Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα η Γαλατάσαραί έχει ρεκόρ 7-2-1 και στις 7 νίκες της κέρδιζε από το ημίχρονο...η Ορντουσπόρ του γνωστού μας Κούπερ...θα παίξει φουλ άμυνα....ελπίζω ο Ντρογκμπα,ο Σνάιντερ και Μπουράκ Γιλμάζ να το καθαρίσουν από το ημίχρονο.

ΥΓ η τριάδα με anytime scorer τους Μπέιλ,Καβάνι και Ντι Να Τάλε...δεν μπορεί να συνδυαστεί ,αλλιώς θα ήταν καλό ποντάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου