Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ




Άλλος ένας κουβάς χτες και μας έχει φάει το σκοτάδι,εκεί που ξεκινήσαμε καλά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μετά γαμήθηκε η δουλειά.Σήμερα μια τριαδούλα, το κλασικό συστημάτακι...που σκαλώνει συνέχεια στα 3...καιρός είναι να ανεβούμε λίγο...και το φάντασμα με τα γκολ...στη Μπάγερ.


ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΒΕΡ:  φουλ επίθεση ο ΠΑΟΚ με Σαλπιγγίδη,Αθανασιάδη,Καμαρά και Λόρενς...ουσιαστικά 4-2-4...και τα δύο χαφ οι δημιουργικοί Γκαρσία,Λάζαρ...και στην άμυνα ο επίσης δημιουργικός Κατσουράνης. Η Κέρκυρα μετά την μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου απέκτησε ξανά ελπίδες για παραμονή...και θα παλέψει χωρίς να έχει ελπίδες πιστεύω...αν βρει χώρους και βάλει ένα γκολ και μας βοηθήσει με το οβερ,έχει καλώς...αλλιώς 3-0 σκορ...με γκολ Σαλπιγγίδη,Αθανασιάδη και Κατσουράνη.

ΜΠΑΓΕΡ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟΒΕΡ 3,5: rotation λέει η Μπάγερ...Ρόμπεν,Γκόμεζ,Σακιρί και Ριμπερί μπροστά...η Βέρντερ έχει 11 γκολ-γκολ σε 11 ματς μακριά από την Βρέμη...άρα ένα γκολ το έχει...με την απουσία του Παπασταθόπουλου η Βέρντερ πίσω είναι χωνί έφαγε 3 γκολ και είχε και τρία δοκάρια το Ανόβερο...η τετράδα της Μπάγερ τι μπορούν να κάνουν????θα ρίξω και κάτι ψιλά στο οβερ 6,5 που πληρώνει 13,00.

ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 1: όποτε παίζει η Αλκοκρόν πληρωνόμαστε...τουλάχιστον 5 φορές έχω ποντάρει να νικήσει στην έδρα της...και πάντα με πληρώνει.Με ρεκόρ 10 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες σε 12 ματς ...πως να μην εμπιστευτείς αυτήν την ομάδα.Η Χιχόν έχει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες στα χαφ...δεν κινδυνεύει άμεσα και πιστεύω θα λυγίσει στην καυτή έδρα της Αλκοκρόν που κάποτε πριν 3 χρόνια η Ρεαλ Μαδρίτης είχε δεχτεί 4 γκολ...

τριάδα απόδοση 7,56
ΠΑΟΚ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΒΕΡ
ΜΠΑΓΕΡ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟΒΕΡ 3,5
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ 1

ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ 2: η Ξάνθη όσο και να λένε ότι θέλουν να προλάβουν τα πλέι οφ...μέσα τους ξέρουν ότι δεν έχουν καίγονται και τόσο.Ουσιαστικά με την σωτηρία τους έχει τελειώσει η χρονιά. Σε όσα ματς έπρεπε να κάνει παιχνίδι η Ξάνθη δυσκολεύτηκε της ταιριάζει πιο πολύ να παίζει στην κόντρα. Σήμερα που θα αναγκαστεί να δημιουργήσει θα τα βρει σκούρα πιστεύω από την Βέροια που μπορεί να την χτυπήσει στην κόντρα με τους  Ολαιτάν και Μπαργκάν που είναι σαΐτες...Και εξαγνιστικά ίσως ο Πανόπουλος κάνει ένα δωράκι στον φίλο του τον Αρβανιτίδη.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2: ο Μπίλι Ντέιβις έφερε καινούριο αέρα στην Νότιγχαμ ,στα δύο ματς που είναι στον πάγκο της ,η ομάδα έδειξε να αναγεννιέται ήταν άτυχη στο 1-1 με την Μπόλτον...και έριξε 6 γκολ στην έδρα της Χάντερσφιλντ.Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει και όλοι μιλάνε για πλέι οφ...με την απόσταση από την έκτη θέση να είναι μόλις 6 βαθμοί.Η Τσάρλτον βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας χωρίς στόχους και στην έδρα της δεν τα πάει καλά με ρεκόρ 4-6-6...ευκαιρία για την Νότιγχαμ να εκμεταλλευτεί το momentum και να πλησιάσει και άλλο στα πλέι οφ.


ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1: ματς εξάποντο παραμονής...και θα πάω με τους γηπεδούχους που δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση...αφού έχουν 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 6 ματς,σε αντίθεση με την Γούιγκαν που έχει 6 ματς χωρίς νίκη και εκτός έδρας χάνεται με 8 ήττες σε 13 ματς...Η παράδοση είναι μαζί μας με τα τελευταία 7 ματς στην έδρα της Ρέντινγκ να είναι 5 νίκες για αυτήν και 2 ισοπαλίες.

ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ-ΡΕΤΖΙΝΑ Χ: 6 ματς αήτητη η Βίρτους και 4 η Ρετζίνα...θα μείνουν και οι δύο ευχαριστημένοι με τον βαθμό...η Βίρτους έχει σε 13 ματς εντός έδρας έχει 7 ισοπαλίες...και η Ρετζίνα σε 12 έχει 5...

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ:  η Σασουόλο είναι 10 βαθμούς μπροστά από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο...και του χρόνου θα παίζει στο καμπιονάτο...έχει το περιθώριο να αφήσει βαθμούς στην έδρα της φορμαρισμένης Βιτσένζτα που προέρχεται από 2 μεγάλες εκτός έδρας νίκες που αναπτέρωσαν το ηθικό της στην μάχη της παραμονής...ευχαριστημένη η Βιτσέντζα με τον βαθμό απέναντι στην πρωτοπόρο.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣ.-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ: η Σέφιλντ είναι αήττητη από τις αρχές Δεκέμβρη συνολικά σε 11 ματς έχει μόλις μία ήττα. Η Κρίσταλ Πάλας κυνηγάει την απευθείας άνοδο και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με 3 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς. Μοιάζει πολύ ισορροπημένο ...και θα πάμε με το Χ ...και η παράδοση έχει Χ με 4 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς....

σύστημα 4-5-6 απόδοση 971,27
ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ 2
ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2
ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1
ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ-ΡΕΤΖΙΝΑ Χ
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ Χ
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΣ.-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ


μονό αποδεκτό απόδοση 13,00
ΜΠΑΓΕΡ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΟΒΕΡ 6,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου