Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ


οι πανηγυρισμοί στο δεύτερο γκολ

Ο καλπασμός προς την κορυφή συνεχίζεται για την Ελπίς. Ο Ηρακλής Μ.Παναγίας ήταν αυτή τη φορά που υπέκυψε με 3-1 σκορ στο γήπεδο των Βραστών.Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη για την Ελπίς...που μοιάζει ασταμάτητη.

  Ο αγωνιστικός χώρος βρισκόταν σε κακή κατάσταση λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών...σε μερικά σημεία μάλιστα έμοιαζε με βούρκο.Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν με την μπάλα κάτω...αλλά πολλές φορές αυτό ήταν αδύνατο.Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς η Ελπίς είχε την υπεροχή, αλλά οι παίχτες της ήταν επιπόλαιοι στις τελικές προσπάθειες.Στα πρώτα 30 λεπτά το γήπεδο έγερνε με την μπάλα να βρίσκεται μόνιμα στα καρέ του Ηρακλή...Ο Κυργιαφίνης στο 9' με πολύ δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει με τον τερματοφύλακα Χατζή να απομακρύνει σε κόρνερ.
Στο 12' το σκορ άνοιξε μετά από κεφαλιά του Αγγελή και σέντρα του Βούλγαρη από αριστερά....

μόλις σταματάει το video γίνεται η σέντρα από τον Βούλγαρη που οδηγεί στο γκολ.




Στο 24' και στο 25' τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ελπίς  Τσεπάνης και Κακούρος έχασαν μοναδικές ευκαιρίες σε πανομοιότυπες φάσεις...με τα σουτ που έκαναν να μην βρίσκουν στόχο.
Στο 32' η Μ.Παναγία κέρδισε κόρνερ... η φαλτσαριστή εκτέλεση στο πρώτο δοκάρι με την βοήθεια του Βούλγαρη  κατέληξε στα δίχτυα.Ο Βούλγαρης στην προσπάθεια του   να διώξει την μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας του Τσίκουλα...πετυχαίνοντας ένα περίεργο αυτογκόλ.Ευθύνη στη φάση έχει και Τσίκουλας που δεν φώναξε εγκαίρως για την έξοδο του αλλά και ο Γκλάβας που βρέθηκε ανάμεσα τους.
Αυτό το γκολ από το πουθενά έδειξε να ρίχνει λίγο τον ρυθμό και την ψυχολογία των γηπεδούχων....με τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να περνούν χωρίς να συμβεί κάτι.

Στο 52' ο Αγγελής έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά ,ο Βόύλγαρης έπιασε κεφαλιά ψαράκι από το ύψος του πέναλτι η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χατζή.

Στο 53' μπήκε στο ματς και ο Πιπεράς στη θέση του Κακούρου κάνοντας την Ελπίς ακόμα πιο επιθετική.

Στο 55' έγινε το 2-1 με ψηλοκρεμαστή  κεφαλιά του Βούλγαρη που κρέμασε τον τερματοφύλακα,η σέντρα από τον Αγγελή. Η φάση πάντως σηκώνει πολύ συζήτηση...καθώς η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και έσκασε....δεν ξέρουμε μέσα ή έξω... από την γραμμή.Ριπλέι δεν θα δούμε ποτέ...αρά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη Μαυρουδέλο για την απόφαση του να κατακυρώσει το γκολ.


άκουσε πολλά ο επόπτης




πίσω από την εστία είδαν τη φάση κάπως έτσι...



Μετά το γκολ που δέχτηκε η Μ.Παναγία προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να πλησιάσει την εστία του Τσίκουλα...αλλά δε κατάφερε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει κίνδυνο.
Στο 72' το ματς κλείδωσε για την Ελπίς με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βούλγαρη...με ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής.
Τελευταία αξιόλογη φάση έγινε στο 75' με τον Κυργιαφίνη Γ....παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς...αλλά το έξυπνο σουτ που έκανε από πλάγια θέση σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου(μπροστά στους πάγκους)πέρασε ξυστά από το δοκάρι...με το τερματοφύλακα να βρίσκεται εκτός θέσης.

Σε γενικές γραμμές η Ελπίς κέρδισε εύκολα αν και φάνηκε να  αγχώνεται από την απρόσμενη ισοφάριση.Το αυτογκόλ του Βούλγαρη έσπασε και το σερί τεσσάρων  ματς χωρίς να δεχτεί γκολ.
Η ομάδας της Μ.Παναγίας πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ...η Ελπίς απλά ήταν ανώτερη...

ΜVP: δε θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Βούλγαρη με τα δύο γκολ και μια τη  ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ :  O Παπαβασιλείου που ήταν σταθερός και έπαιζε πολύ παθιασμένα...κέρδισε μάχες και βοήθησε και στην ανάπτυξη της ομάδας με τα ανεβάσματα του.
Ο Αγγελής ,ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις ,έκλεψε πολλές φορές τη μπάλα στο κέντρο...και πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

ΚΑΚΟΥΡΟΣ: το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα αγωνίστηκε αριστερά στην επίθεση(αριστερό εξτρέμ) και δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσίασε αλλά ούτε ότι απογοήτευσε...είχε και καλές και κακές στιγμές.


ΣΥΝΘΕΣΗ: ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ, ΓΚΡΙΛΗΣ Κώστας, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΓΚΛΑΒΑΣ, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Γιάννης, ΤΣΕΠΑΝΗΣ ( 81' ΛΙΟΛΙΟΣ Μήτσος), ΚΑΚΟΥΡΟΣ (53' ΠΙΠΕΡΑΣ), ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ ( 70' ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ Νίκος), ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.


ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΒΑΘΜΟΥΣ....
ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ 6
ΓΚΡΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 6
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 7
ΓΚΛΑΒΑΣ 4
ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ 6
ΑΓΓΕΛΗΣ 8
ΚΥΡΙΑΦΙΝΗΣ 7
ΤΣΕΠΑΝΗΣ 6
ΚΑΚΟΥΡΟΣ 6
ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ 5
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 9
ΠΙΠΕΡΑΣ 6
ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ 6
ΛΙΟΛΙΟΣ έπαιξε λίγο

Το επόμενο ματς στον ΄Αγιο Νικόλα...είναι δύσκολο και θα το χαρακτήριζα κομβικό...για την πορεία της Ελπίς.
Ένα μπράβο θέλω να πω προς την ΕΠΣ Χαλκιδικής ή προς τον ίδιο τον Γουματιανό που είχε οριστεί επόπτης για την σημερινή αναμέτρηση αλλά προφανώς λόγω της καταγωγής του από την Νικήτη που είναι η ομάδα που κυνηγάει η Ελπίς...τελικά αντικαταστάθηκε...δεν ξέρω ποιος ζήτησε την αλλαγή πάντως ήταν πολύ σωστή κίνηση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.



ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΤΑΝΟΣ -ΣΤΑΓΕΙΡΑ 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0-3 α.α.
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΣΑΡΤΗ 3-2
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ-Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ 3-1
ΓΟΜΑΤΙ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 3-4
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ-ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-1
ΝΙΚΗΤΗ-ΝΕΟΧΩΡΙ 2-0



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ
ΝΙΚΗΤΗ 41
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ 39
ΣΤΑΝΟΣ 38 
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 34
ΣΑΡΤΗ 31

στο ημίχρονο...το <<τσάι >>είχε την τιμητική του

παπούτσι trendy από Λιόλιο

ο Πιπεράς  ετοιμάζεται να περάσει στον αγωνιστικό χώρο





οι μεταγραφές Ιανουαρίου Κακούρος και Τσεπάνης 



4 σχόλια: