Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΑΡΑΚΙΑ...



Aυτό τον κουβά μάλιστα να τον δεχτώ...ούτε ατυχίες,ούτε δοκάρια....καθαρά χάσαμε,δεν κάναμε καλές επιλογές και κουβαδιαστήκαμε. Αυτή η ήττα δε πονάει τόσο.Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα.Αν δεν έχουμε καλή απόδοση και σήμερα...θα πάμε να βοηθήσουμε την κοπέλα...


ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ 3,5: η Μπολόνια βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της Ρόμα και τα γκολ να μπαίνουν βροχή.Η Ρωμαίο έχουν 7 οβερ 3,5 σε 10 ματς εκτός έδρας...και η Μπολόνια στην έδρα της δε κρύβεται με 7 οβερ σε 10 ματς και 4 οβερ 3,5

ΦΙΤΕΣΕ-ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 3,5: άλλο ένα ζευγάρι με προδιάθεση στα γκολ. Η Φίτεσε δείχνει να ξεφουσκώνει μετά τον εκπληκτικό πρώτο γύρο που έκανε,η άμυνα της που ήταν το όπλο της τώρα μπάζει από παντού....έφαγε 4 από την Άλκμάαρ .Γενικά εντός έδρα έχει 4 οβερ 3,5 σε 9 ματς.Ο Άγιαξ  έχει 6 οβερ 3,5 σε 9 ματς και σιγά -σιγά πλησιάζει στην κορυφή....η παράδοση δείχνει πολλά γκολ με 6 οβερ 3,5 στα τελευταία 9 χρόνια.

ΙΝΤΕΡ-ΤΟΡΙΝΟ 1: μικρό και ταπεινό το 1,65 της Ιντερ ....αλλά χτες γκέλα η Λάτσιο ,γκέλα η Γιούβεντους...και η Νάπολι παίζει στην αήττητη έδρα της  Πάρμα.Μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Νεραντζούρι για να πλησιάσουν στην κορυφή.

ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΠΟΝΦΕΡΝΤΙΝΑ 1: η έδρα της Αλκοκρόν είναι από τις πιο δυνατές στην Ισπανία...με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.Μετά τις δύο ήττες που έκανε μακριά από την έδρα της η γηπεδούχος επιστρέφει στο γήπεδο της...και θέλει να ξαναγυρίσει στις νίκες.

τετράδα απόδοση 16,35
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΦΙΤΕΣΕ-ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 3,5
ΙΝΤΕΡ-ΤΟΡΙΝΟ 1
ΑΛΚΟΚΡΟΝ-ΠΟΝΦΕΡΝΤΙΝΑ 1

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΟΒΕΡ : η Βέρντερ είναι κλασική ομάδα του οβερ...φουλ επίθεση,άμυνα ψηλά και γκολ και θέαμα.Στο προηγούμενο ματς έφαγε 5 από την Ντόρντμουντ....


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΡΕΑΛ Β ΟΒΕΡ 3,5: 6 οβερ 3,5 σε 11 ματς η Μπάρτσα....και 5 οβερ 3,5 σε 10 ματς η Ρεάλ....

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ: η Ατλέτικο εκτός έδρας είναι πολύ σφιχτή και φέρνει  συνήθως αντερ...το Μπιλμπάο όμως στην έδρα του έχει φέρει 6 φορές τα 2 με 3 γκολ...και κάπου εκεί θα πάει και σήμερα το ματς...Λείπει ο Φαλκάο υπενθυμίζω.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΝΤΕΡ: η φορμαρισμένη Κατάνια αντιμετωπίζει την ντεφορμέ Φιορεντίνα με τον προπονητή της δεύτερης Μοντέλα να κάθεται μέχρι πέρυσι στον πάγκο της Κατάνια. Τα τελευταία 7 χρόνια στο Άντζελο Μασίμίνο φέρνουν αντερ. Η Κατάνια δεν δέχτηκε γκολ στα τελευταία τρία ματς.

ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: αήττητη η Πάρμα στην έδρα της ,ευκαιρία για την Νάπολι να φτάσει στους 3 πόντους τη Γιούβε...το βλέπω 1-1 σκορ.

πεντάδα απόδοση 23,21
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΟΒΕΡ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΡΕΑΛ Β ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΝΤΕΡ
ΠΑΡΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου