Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ???



Καλά να πάθεις μωρή Αστον Βίλα ...αφού κατάφερες να προηγηθείς και σε έκανε ανατροπή η Μίλγουολ καλά να πάθεις και τώρα θα παρακαλάω να πέσεις και κατηγορία.Τα είπα και ησύχασα μας χάλασαν την ωραία τριαδούλα η ''χωριάτες''(όπως το παρατσούκλι τους)...Εντάξει χαλαρά παίξαμε αλλά η τριάδα έδινε 21...Τέλος πάντων βαρέθηκα να γκρινιάζω αυτή την εβδομάδα όλο στο τσακ δε πληρωνόμαστε....πάμε να δούμε τα σημερινά.


ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2: δεν έχει περιθώρια γκέλας  η Φενέρμπαχτσε είναι 5 βαθμούς πίσω από τη Γαλατά που είναι στην κορυφή και παίζει αύριο με τη δεύτερη Μπεσίκτας ,οπότε είναι ευκαιρία να πλησιάσει.Στα τελευταία τρία του πρωταθλήματος έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία με το ζόρι...η Γκαζιάντεσπορ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ,αν ξεδιπλώσει η Φενέρ την ποιότητα της θα την κερδίσει άνετα.

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1: η Μονακό τα έχουμε ξαναπεί είναι η αντίστοιχη Παρί της Ligue 2 ...το ρόστερ της είναι έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Με το διπλό στην έδρα της Ιστρ ξαναπέρασε στην κορυφή...και θέλει να διατηρηθεί εκεί....η Γκινγκάμπ βρίσκεται στην τέταρτη θέση 5 βαθμούς πίσω από τη  Μονακό και διεκδικεί άνοδο ευκαιρία να της δώσει ένα μάθημα η πρωτοπόρος και να ξεφύγει με 8 πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.Η παράδοση είναι μαζί μας αφού σε 8 ματς η Μονακό έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία.Το αήττητο σερί της Γκινγκάμπ τρομάζει λίγο (11 ματς ) αλλά αν καταφέρει να μην χάσει και από την Μονακό...χαλάλι της.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: για πρώτη φορά φέτος στο ματς με την Στουτγκάρδη η Βόλφσμπουργκ κράτησε το μηδέν στην άμυνα.Τώρα όμως έχει αντίπαλο το Ανόβερο που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει επίθεση....14 οβερ σε 18 ματς....το τελευταίο με τη Σάλκε έληξε 5-4....αναγκαστικά πιστεύω θα παρασυρθεί και η Βόλφσμπουργκ σε αυτό το ρυθμό και το οβερ θα βγει εύκολα.

ΛΟΚΕΡΕΝ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ ΟΒΕΡ 3,5: η Λόκερεν στα τελευταία τέσσερα  ματς έχει βάλει 14 γκολ...και η ΄Αντερχλετ 15...τρελός ρυθμός αναμένεται και πολλά γκολ.


τετράδα 1 απόδοση 14,25
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2
ΜΟΝΑΚΟ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ ΟΒΕΡ 3,5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1: θα βγουν τα σουβλάκια της Λιβαδειάς στην Ευρώπη?δεν νομίζω...ο Πανιώνιος καίγεται και ο Κομπότης θα αρχίσει τα δώρα σιγά -σιγά...

ΑΛΓΕΡΙΑ-ΤΟΓΚΟ ΟΒΕΡ : και οι δύο έχασαν στην πρεμιέρα ...σε περίπτωγση νέας ήττας λένε αντίο στην διοργάνωση...άρα θα τα δώσουν όλα...για τη νίκη ,ελπίζω να βάλουν και γκολ.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 1: η γηπεδούχος Μπέρλνι είναι φορμαρισμένη τρεις συνεχόμενες νίκες και σιγά-σιγά πλησιάζει στις θέσεις των πλεί-οφ που είναι και ο στόχος της.Η σημερινή της αντίπαλος η Μπέρμιγχαμ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 ματς και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση...

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.-ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ ΟΒΕΡ :  γκολ και θέαμα τα ματς των δύο ομάδων με την να έχει 8 οβερ σε 11 εντός έδρας ματς.Η Ρος Κάουντι μπορεί να ακολουθήσει ...αφού έχει 6 οβερ 3,5 σε 12 ματς και στο τελευταίο έριξε 4 γκολ στην Αμπερντίν...

τετράδα 2 απόδοση 22,00
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΤΟΓΚΟΛ ΟΒΕΡ
ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 1
ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.-ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ ΟΒΕΡ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου