Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΓΚΙΝ


Oι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας χτες...το  παραπανίσιο γκολ που έφαγε η Τότεναμ από τη Ρέντινγκ που είχε να σκοράρει 5 ματς εκτός έδρας αλλά και το ένα που μας έλειψε στο Σαουθάμπτον-Άρσεναλ...δεν μας άφησαν να πάμε ταμείο.Σήμερα έχουμε πολύ Σκωτία στο πρόγραμμα και 3 ματς από την premier league.

ΤΣΕΛΣΙ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: φορμαρίστηκε η Τσέλσι με 4 συνεχόμενες νίκες,στο ματς με την Έβερτον την Κύριακη πάντως ήταν πολύ τυχερή με τους γηπεδούχους να έχουν 2 δοκάρια και πολλές ευκαιρίες γενικά δεν έδειξε σταθερή στην άμυνα.Σήμερα θα λείψει και σωματοφύλακας Τσεχ που τραυματίστηκε προχτές με τον δεύτερο Τερνμπουλ να μην έχει δείξει τόσο ικανός.Η ΚΠΡ βρίσκεται σε μαύρα χάλια...με τον καημένο τον Ρέντανπ να προσπαθεί να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας του που είναι στο ναδίρ. Ένα γκολ μπορεί να βάλει η ΚΠΡ....

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ: άμυνα και Νιούκαστλ το τελευταίο διάστημα ...είναι μαλωμένες,αφού οι ''καρακάξες'' τρώνε γκολ σαν στραγάλια. Η Έβερτον έχει 13 συνεχόμενα γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις....γκολ και θέαμα θα είναι το ματσάκι.

ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ ΟΒΕΡ: η Σέλτικ την έκανε την πατάτα την προηγούμενη αγωνιστική,γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Χιμπέρνιαν. Η καλύτερη απάντηση είναι μια καλή εμφάνιση με πολλά γκολ...και η Μάδεργουελ προσφέρεται καθώς είναι η φέρνει οβερ για πλάκα.

ΕΛΓΚΙΝ-ΠΙΤΕΧΕΡΝΤ 1 : η Πίτερχεντ εκτός έδρας χάνεται με 6 νίκες σε 8 ματς και θα λείψει και ο πρώτος σκόρερ της σήμερα.Η Ελγκιν έχει στόχο την άνοδο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της που έχει καλό ρεκόρ.

η γηπεδάρα της Ελγκιν

τετράδα απόδοση 10,19
ΤΣΕΛΣΙ-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΣΕΛΤΙΚ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ ΟΒΕΡ
ΕΛΓΚΙΝ-ΠΙΤΕΧΕΡΝΤ 1

μονό αποδεκτό απόδοση 21,00
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-Χ ΤΕΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου