Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟΠ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΛΑΜ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ



Κουβά και πάλι κουβά...12 συνεχόμενους έχουμε και κάπου πρέπει να σταματήσουμε το σερί.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΟΛΤΟΝ 1: Η Σάντερλαντ παραδοσιακά κυνηγάει τα κύπελλα με τον προπονητή της Μάρτιν Ονείλ να έχει παράδοση. Το Σάββατο κέρδισε εύκολα την Γουέστ Χαμ με 3-0 και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση με 4 νίκες στα τελευταία 7 ματς.Η Μπόλτον βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα της τσαμπιονσιπ πραγματοποιώντας μια απογοητευτική χρονιά.Στο πρώτο ματς που έληξε 2-2 μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 αλλά στο τέλος ήταν τυχερή που η Σάντερλαντ δεν έκανε την ανατροπή.

ΤΕΛΦΟΡΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ ΟΒΕΡ 3,5: από τα τελευταία 6 ματς της Λούτον τα 5 ήρθαν οβερ 3,5...στα αντίστοιχα ματς η Τέλφορντ έχει 4 οβερ 3,5....δεν θέλει και πολύ να ανοίξει το ματς σε αυτές τις κατηγορίες.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΦΟΥΛΑΜ 2: η Φούλαμ θα κυνηγήσει το κύπελλο δεν έχει και άλλη επιλογή αφού στο πρωτάθλημα σέρνεται.Η Μπλάκπουλ για δεύτερη φορά φέτος έμεινε χωρίς προπονητή αφού ο Άπλετον (που είχε αντικαταστήσει τον Χόλογουέι που έφυγε για την Κρίσταλ Πάλας) δέχθηκε πρόταση από την Μπλάκμπερν και την έκανε μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψη του...έτσι η Μπλάκπουλ είναι και πάλι ακέφαλη.Το 2,90 για την Φούλαμ είναι αρκετά μεγάλο...έχει το ρόστερ να κερδίσει την μια κατηγορία πιο κάτω γηπεδούχο...και να σταματήσει τα κλαρίνα.


τριάδα απόδοση 11,61
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΟΛΤΟΝ 1
ΤΕΛΦΟΡΝΤ-ΛΟΥΤΟΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΦΟΥΛΑΜ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου