Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...


Πάμε να δούμε γρήγορα στις επιλογές μας που είναι πολλές....

ΦΟΥΛΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1: η Γουίγκαν το έχουμε ξαναπεί έχει το χειρότερο ρόστερ της κατηγορίας,σήμερα θα της λείπει και ο καλύτερος επιθετικός της ο Αρούνα Κονέ που είναι στο κόπα Αφρικα ...η Φούλαμ έκανε την κοιλιά της και σιγά-σιγά τώρα θα ανεβαίνει ...οι Μπερμπάτοφ,Ρούις και Πέτριτς έχουν φοβερή ποιότητα...και η παράδοση είναι υπέρ της με 9-2-1...άσος στο 2,10 παρακαλώ.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟΒΕΡ: η Αστον Βίλα έχει φάει 20 γκολ στα τελευταία 5 ματς της...έφαγε 3 γκολ ακόμα και από την Μπράντφορντ που παίζει δύο κατηγορίες πιο κάτω...από την άλλη η Σαουθάμπτον μετά από μια περίοδο που έδειξε σταθερή στην άμυνα ,γύρισε πάλι στα γνωστά της...με τις γκέλες στα μετόπισθεν να διαδέχονται η μία την άλλη...σήμερα θα λείψει και πιο αξιόπιστος αμυντικός της ο Φόντε...το οβερ μοιάζει πολύ πιθανό.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΟΒΕΡ: πολλές απουσίες στην άμυνα της Γουέστ Μπρόμ με τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς της άμυνας να λείπουν σήμερα...η Ρέντινγκ παλεύει όλα τα ματς ψάχνοντας βαθμούς αλλά δεν έχει ποιότητα και η άμυνα της μπορεί να εύκολα να φάει γκολ από την Γουέστ Μπρομ.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟΒΕΡ: δεν χρειάζεται να γράψω πολλά ,η Μιντλεσμπρο έχει 9 οβερ σε 13 ματς στην έδρα της και η Γούοτφορντ 'εχει 10 οβερ σε 12 ματς εκτός έδρας.

τετράδα 1 απόδοση 10,62
ΦΟΥΛΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΟΒΕΡ
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΟΒΕΡ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΟΡΙΑΝ ΟΒΕΡ: πριν τη διακοπή ήταν φορμαρισμένες και οι δύο. Η Λοριάν φέρνει οβερ εκτός έδρας...συχνά και η Μονπελιέ όπως την ξέρουμε είναι πολύ επιθετική ομάδα...και η προιστορία λέει οβερ αφού το φέρανε 4 φορές στα τελευταία 5 ματς στην έδρα της Μονπελιέ.

ΙΝΤΕΡ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: έχουμε και λέμε οι δύο βασικοί στόπερ της Ιντερ Ρανόκια και Ζουάν είναι τιμωρημένοι,ο Σάμουελ έχει καιρό να παίξει λόγω τραυματισμού αλλά ίσως προλάβει...διαθέσιμοι στόπερ είναι μόνο Κίβου που έχει μια συμμετοχή φέτος και ο Σιλβέστρε που ψάχνουν αγοραστή για να τον δώσουν...και βέβαι η λύση ανάγκης που λέγεται Καμπιάσο. Η Πεσκάρα προέρχεται από φοβερό διπλό στην έδρα της Φιορεντίνα...και έχει σκοράρει και στα 5 τελευταία ματς που έδωσε...δεν θέλουμε πολλά ένα γκολ να βάλει ...συνήθως τρώει η Ιντερ φέτος στην έδρα της.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ: παραδοσιακά τα παιχνίδια μεταξύ τους είναι οβερ με 9 οβερ στα 10 τελευταία που έχουν παίξει και μάλιστα τα 7 από αυτά ήταν και οβερ 3,5...ο Λεβαδειακός έκανε το διπλό στο ΟΑΚΑ και θα έχει ψυχολογία...αλλά στο τέλος θα λυγίσει πιστεύω αλλά ένα γκολ τουλάχιστον μπορεί να βάλει ...

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΙΕΒΟ 1: η Μπολόνια καίγεται και το Κίεβο έχει 7 ήττες σε 9 ματς μακρία από την έδρα του...παραδοσιακά ανταλάσουν αποτελέσματα μεταξύ τους...και το Κίεβο τώρα είναι άνετο στη μέση της βαθμολογίας.

τετράδα 2 απόδοση 14,04
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΟΡΙΑΝ ΟΒΕΡ
ΙΝΤΕΡ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΙΕΒΟ 1



ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ-ΛΙΝΤΣ 2: η Μπράνσλει βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας και ψάχνει για προπονητή...η Λιντς έχει στόχο την άνοδο και πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει αν δεν κάνει διπλό στην έδρα της ουραγού...που θα κάνει?

ΡΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ: η Ρεν παίζει την Τετάρτη ημιτελικό λιγκ καπ με την Μονπελιέ και θα έχει και εκεί το νου της,η Μπορντό με 11 σε 19 ματς...νομίζω άλλη μια σήμερα είναι πολύ πιθανή .

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ ΟΒΕΡ 3,5: η Ροτσντέιλ είναι η χαρά του θεάματος με 9 οβερ 3,5 σε 13 ματς εκτός έδρας...η Ντάγκεναμ είναι πιο συντηρητική...αλλά μπορεί εύκολα να παρασυρθεί...στο τρελό ρυθμό των φιλοξενούμενων.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΓΕΟΒΙΛ ΟΒΕΡ 3,5: η Γέοβιλ έχει 8 οβερ σε 13 ματς εκτός έδρας. Η Σέφιλντ έκανε δύο γκέλες και έπεσε από την κορυφή...με την άμυνα της να κάνει νερά και είναι φυσικό αφού οι τρεις βασικοί αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της είναι εκτός...εύκολα ξεφεύγει το σκορ.

σύστημα 3-4 απόδοση 55,41
ΜΠΡΑΝΣΛΕΙ-ΛΙΝΤΣ 2
ΡΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ
ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΓΕΟΒΙΛ ΟΒΕΡ 3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου