Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ

μια φωτογραφία χίλιες λέξεις...ο Αστεριάδης μαρκάρει το σέντερ φορ της γηπεδούχο ομάδας..


Ένα εύκολο πρωινό πέρασε η Ελπίς Βραστών στο Γομάτι,κερδίζοντας άνετα με το ευρύ 0-7.Το ματς δε χωράει κριτικής καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια.Ο τοπικός Ήφαιστος που βρίσκετε στην τελευταία θέση της κατηγορίας με 7 βαθμούς(ο Αστέρας έχει αποχωρήσει) δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει την Ελπίς. Χαρακτηριστικό της αδυναμίας των γηπεδούχων είναι πως ελλείψει τερματοφύλακα τη θέση πήρε ο Παπαγιουβάνης που τα τελευταία χρόνια είναι το δεκάρι της ομάδας.Ο Πιπεράς έκανε χατ τρικ ,σκόραρε αρχικά στο 13' λεπτό μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο από τον Αγγελή που με την κάθετη του έβγαλε μόνο τον σκόρερ.Το 0-2 'εγινε πάλι από τον Πιπερά που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα στη σέντρα του Κύργιαφίνη Ν. και έσπρωξε απλά τη μπάλα στα δίχτυα στο 25'. Στο  30' λεπτό μετά από το βολέ-ασίστ του τερματοφύλακα Καραβασίλη...προς τον Βούλγαρη 'εγινε με ψύχραιμο πλασέ το 0-3.

οι πανηγυρισμοί στο δεύτερο γκολ

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πιπεράς έκανε  χατ τρικ πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ...με πανομοιότυπο τρόπο που πέτυχε το δεύτερο.Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-5 , το γκολ χρεώνεται σε αμυντικό του Ήφαιστου...που έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Κυργιαφίνη Ν. στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 60' χρίστηκε σκόρερ και ο αρχηγός της ομάδας Κυργιαφίνης Γ. πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή.Το σκορ στο 70' έκλεισε  ο Γκρίλης Σίμος με όμορφη κεφαλιά...παρόλο που το ύψος του δεν βοηθάει. Η σέντρα έγινε από τον ξάδερφο του Γκρίλη Κ.


λόγω ενός τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ο Λιόλιος Δημητράκης

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης η λήξη του αγώνα στο...75' λεπτό από τον διαιτητή Κουρίδη
Το πρώτο γκολ του Γκρίλη Σίμου στην καριέρα του...
Ο Παπαβασιλείου έγινε για πρώτη φορά αλλαγή μετά από 13 σερί ενενηντάλεπτα.
Η επανεμφάνιση του τερματοφύλακα Καραβασίλη που είχε να παίξει από την δεύτερη αγωνιστική.
Τα τρία δοκάρια που είχε η Ελπίς δύο με τον Αγγελή και ένα με τον Κυργιαφίνη Ν.
Οι ζεμπεκιές που χόρευαν...συχνά οι παίχτες από το Γομάτι.

Κριτική για την απόδοση των παιχτών δε μπορεί να γίνει λόγω του χαρακτήρα του ματς...ξεχώρισε πάντως με την επιβλητική του εμφάνιση στο χώρο του κέντρου ο Αγγελής Γ. και φυσικά ο Πιπεράς με τα τρία γκολ του...χωρίς να έχει υστερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους.

Το Γομάτι οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη Γ κατηγορία...με μία λέξη ήταν απλά τραγικό...



ΣΥΝΘΕΣΗ: Καραβασίλης, Γκρίλης Κώστας, Γκλάβας, Αστεριάδης, Παπαβασιλείου 54' (Πολυκανδριώτης), Λιόλιος Μήτσος, Κυργιαφίνης Γιάννης, Αγγελής 54' (Καρατζιουβάλης), Κυργιαφίνης Νίκος, Βούλγαρης, Πιπεράς 60' (Γκρίλης Σίμος)


απογοήτευση για τους παίχτες του Ήφαιστου

για καφέ ήρθε στο Γομάτι ο τερματοφύλακας της ομάδας Καραβασίλης



η στιγμή που η παιχτούρα...Καρατζιουβάλης..μπαίνει στο αγωνιστικό χώρο.




Όλα τα λεφτά ...θα είναι το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Νικήτη στο γήπεδο της Ελπίς...αφού με τα σημερινά αποτελέσματα η βαθμολογία....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου