Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΓΚΕΛΑΡΕΙ Ο ΣΙΡ ΑΛΕΞ,ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΑΡΟΥΝΑ ΚΟΝΕ



H boxing day των Άγγλων είχε πολλά δώρα και για μας. Πληρωθήκαμε με την τετραδούλα μας σε απόδοση 10,50 και φυσικά πήραμε και τα μελομακάρονα που μας κέρασε ο κύριος Μαντσίνι στην ήττα του στο Σάντερλαντ.Στην Αγγλία δεν καταλαβαίνουν από γιορτές , παίζουν και σήμερα κανονικά και ανήμερα της πρωτοχρονιάς ξανά.Ελπίζω να τα πάμε καλά και σήμερα...

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και 2: δεν χρειάζεται να γράψω πολλά...η Γιουνάιτεντ τρώει γκολ πάντα και παντού...αλλά και βάζει πάντα και παντού. Η Γουέστ Μπρόμ που βρίσκεται στην έκτη θέση έχει 7 γκολ-γκολ σε 9 ματς εκτός έδρας...Θα το πάω και λίγο παραπέρα σήμερα ,μήπως ήρθε η ώρα να κάνουν την γκέλα τους οι ''κόκκινοι διάβολοι'' η Γουέστ Μπρόμ είναι πολύ καλή ομάδα και δε βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά....θα βάλω κάτι ψιλά στο διπλό του 10,00

ΦΟΥΛΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1:πιο ντεφορμέ δεν γίνεται για την Φούλαμ με μία νίκη σε έντεκα ματς.Ποντάρω  στο ξύπνημα της έχει πολύ καλό υλικό για να είναι τόσο χαμηλά καιρός να θυμηθεί την καλή της έδρα.Η Σούονσι κάνει πολύ καλή χρονιά αλλά σαν να δείχνει να είναι σε κάμψη,έχει 4 ματς να κερδίσει και μάλλον σήμερα δεν παίζει ο καλύτερος παίχτης της και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ Μίτσου....Πάμε με τον Μπερμπάτοφ και τον Πέτριτς ....

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η επίθεση της Νιούκαστλ σκοράρει συνέχεια...εκεί που πάσχει είναι η άμυνα της που μπάζει από παντού...ποντάρουμε ξανά στο δίδυμο Μπα και Σισέ...το έχουν το ένα γκολ στο emirates ...δεν μπορώ να διανοηθώ πως δεν θα σκοράρει και η Άρσεναλ με αυτήν την τραγική άμυνα που έχει η Νιουκάστλ.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ ΟΒΕΡ:η Κάρντιφ έχει 9 οβερ σε 12 ματς στην έδρα της και η Μίλγουολ έχει 8 οβερ σε 12 ματς εκτός έδρας.

τετράδα απόδοση 11,84
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΟΥΛΑΜ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ ΟΒΕΡ

μονό αποδεκτό απόδοση 10,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2

ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟΒΕΡ: τα δεδομένα λένε αντερ...όμως η Στοόυκ θα έχει εκτός τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς της άμυνας της.Ποντάρουμε και στο ξεμπούκωμα της Σάουθαμπτον που έχει μεταμορφωθεί από ομάδα του ''όσα βάλουμε και όσα φάμε'' σε ομάδα του αντερ με 6 συνεχόμενα. Ο μοναδικός μας σύμμαχος είναι και η παράδοση που στα 3 τελευταία μεταξύ τους με γηπεδούχο την Στόυοκ έχουν έρθει οβερ.

ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ-ΣΤΕΡΛΙΝΓ ΑΛΜΠΙΟΝ ΟΒΕΡ 3,5: τρίτη κατηγορία Σκωτίας...το γήπεδο κοντά σένα βοσκότοπο θεατές ελάχιστοι συν τα προβατάκια...Οι δύο ομάδες είναι η χαρά του γκολ. Η Μοντροόυζ έχει 5 οβερ 3,5 σε 8 ματς και η Στέρλινγκ 5 οβερ 3,5 σε 7 ματς....μπεεεεε,μπεεεεε

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ:στην καλύτερη τους κατάσταση από την αρχή της σεζόν και οι δύο.Η Σάντερλαντ λύγισε την Σίτυ πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στα τελευταία 4 ματς της.Η Τότεναμ έβαλε 4 γκολάκια στην έδρα της Αστον Βίλα...νομίζω ότι το Χ θα τις ικανοποιήσει και τις δύο.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2: η Αστον Βίλα προέρχεται από τα γκολ 8 της Τσέλσι και τα 4 της Τότεναμ...πάει η σφαλιάρα σύννεφο...οι τρεις καλύτεροι παίχτες της είναι εκτός(Αμπγκονλαχόρ,Μπέντ,Ενζγκομπία)...από την άλλη έχουμε μια Γούιγκαν που ίσως έχει το χειρότερο ρόστερ στην κατηγορία,είναι ομάδα όμως πολύ καλά δουλεμένη και παλεύει σαν σκύλα όλα τα ματς.Ο προπονητής της Μαρτίνες είναι από τα πιο χοτ ονόματα στο νησί...με την ψυχολογία που έχει η Βίλα δεν θέλει πολύ να παστελώσει ένα γκολάκι ο κιτρινομαλιάς Αρούνα Κονέ και μετά άντε να το γυρίσει οι ''χωριάτες''.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 2: χτύπησε φόρμα η Πιτέρμπορο με τρεις συνεχόμενες νίκες επί πάρα πολύ δύσκολων αντίπαλων μάλιστα.Κέρδισε αρχικά στην έδρα της Κάρντιφ που είχε 10 νίκες σε 10 ματς σπάζοντας το αήττητο των Ουαλών,στη συνέχεια λύγισε την Μπόλτον με 5-4 παρακαλώ...και τέλος την Τετάρτη πέρασε με τριάρα από την έδρα της Γούλβς...γιατί να φοβηθεί στην έδρα της Μπρίστολ Σιτυ που βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας και έχει στην έδρα της 7 ήττες σε 11 ματς?

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΣΤΕΡ 2: εδώ είμαστε...η Κίντερμιστερ έχει 7 συνεχόμενες νίκες και πληρώνει 2,90...δε λέω καλή και η Φόρεστ Γκριν αλλά  είναι τρία ματς χωρίς νίκη...και η Κιντερμίστερ δείχνει να είναι τρένο δίχως φρένα.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 328,07
ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ-ΣΤΕΡΛΙΝΓ ΑΛΜΠΙΟΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΤΟΤΕΝΑΜ Χ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 2
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 2
ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΣΤΕΡ 2

μονό αποδεκτό απόδοση 7,00
πρώτο γκολ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ
ΑΡΟΥΝΑ ΚΟΝΕ(ΓΟΥΙΓΚΑΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου